• Witam Autor: ~E_P [188.147.36.*]
    Witam po prawie tygodniu nie zaglądania na to forum, dyskusja przygasła ale byk jak zwykle jest aktywny :)
    Jeśli w najbliższych dniach znajdę czas to może obejrzę film - ,,Wściekły byk” bo lubię twórczość Scorsese :)
    Pozdrawiam i być może do kiedyś!
  • Re: Witam Autor: ~byk [178.235.187.*]
    POZDRAWIAM!
    ---------------------------------------
    Byk nie jest wściekły !
    tylko ,,byczy,,
    czyli wzrostowy
    ale nie na tym poziomie
    ------------------------------------
    radzę czekać
    i jeszcze nie kupować
    bo komu sprzedaćie bez ZYSKU ?
    do E_P i o E_P
    -----------------------------
    Kupił ,,gość po 014 i wyżej
    przedstawił Wam piękne wizje
    i napisał ,że będzie bujało
    -----------------------------------
    i sprzedał po 0,41 i wyżej
    .
    a Wam drodzy gracze pozostał poziom 0,29 do sprzedawania
    a już niech was ręka Boska broni przed kupowaniem po 0,30
    idziemy na niższe poziomy
    w kierunku
    0,20
    a potem 0,14
    i ,,bujanie ,, też będzie !
  • Re: Witam Autor: ~E_P [188.147.36.*]
    Zachowujesz się jak dzieciak byku i to jeszcze taki monotematyczny zgadujący kurs- dlatego wszyscy tu się z ciebie śmieją na forum! Fakty są faktami i o nich się nie dyskutuje tylko je stwierdza! Za każdym razem była mowa, że to ryzykowna spółka ale też to, że jak kurs był czy po 0,14 czy po 0,2 kilka tygodbi temu to za każdym razem pisałem, że nawet jak na tzw. ,,bankruta” ówczesna cena była skrajnie niska i że będzie jeszcze kurs się dynamicznie zmieniał co określałem jako bujanie kursem i tak było! Z 0,14 kurs w ciągu krótkiego czasu poszedł do góry o prawie 200% bo był potrzeb 0,4 z 0,44 włącznie to są fakty i tyle! Nikomu niczego nie przedstawiałem tylko pisałem co według mnie będzie z kursem i wszystko się sprawdziło-w każdym wpisie podkreślałem ryzyko ale też to, że mogą być różne scenariusze, więc nie wypisuj głupot co chwile i nie zgaduj kursu bo już kiedyś ci napisałem, że to bardzo infantylne. Jeśli ktoś chce niech czyta dowoli to forum i weryfikuje kto, co i kiedy pisał. Sprzedawałem po powyżej 0,4 ale napisałem o tym wówczas wprost na forum jak jeszcze przez kilka sesji kurs był ok 0,4 tak samo jak pisałem, że kupowałem po 0,14 jak i że kluczowa była sesja 6 grudnia kiedy na dogrywce zostało zdjęte ponad 75 tysięcy akcji po 0,22 i wtedy przez wiele sesji były wzrosty do 0,44 włącznie. Jeśli będzie byku pisał głupoty dalej to znajdę twoje wpisy kiedy kurs był ok 0,2 i ja pisałem wówczas żeby zachować spokój bo będzie wyżej, gdyż 0,14 już było przed tym, a ty wtedy pisałeś żeby czekać bo zaraz znowu będzie 0,14 tylko, że w ciągu kilku sesji było zupełnie odwrotnie, a kurs poszedł powyżej 0,4. Weź zastanów się co piszesz bo jak masz pisać głupoty lub zgadywać to jest bardzo infantylne. Napisałem coś takiego raz na ten temat wyłącznie dlatego, że napisałeś bzdury i musiałem to wyprostować - chociaż twoje wpisy i to jakie rzeczy wypisujesz tu i tak ludzie co czytają to forum od dawna to doskonale cię znają :) Adios!
    Po długim uzasadnieniu przedmówcy napiszę tylko tyle:
    Ryzyko OGROMNE !
    ----------------------------------
    wczoraj po 0,32
    dzisiaj już sprzedają po 0,28
    cdn
  • Re: Witam Autor: ~mich [37.248.212.*]
    Tak byku nic dodać nic ująć wczoraj ta wyprzedaż za20tys dzis-30k. Prawdziwy exodus.
  • Re: Witam Autor: ~E_P [188.146.162.*]
    Witam po przerwie świątecznej, byku tyle rozpisywał się o tym po ile to sprzedawałem akcje Q i że najwiecej po 0,41 to był fakt, chociaż nie było potrzeby tego podkreślania, kilka tygodni temu napisałem, że po realizacji zysku na Q przechodzę na inne spółki, tak zrobiłem z czego najwiecej akcji kupiłem Awbudu- który dzisiaj drożeje ponad 70% a na tym nie koniec, nie pisze tego dlatego żeby się chwalić tylko stwierdzam fakty, jak ktoś nie wierzy niech przeczyta wątki na forum Awbud w ostatnich 2 tygodniach i co piszę jako E_P oraz ile z tego co napisałem stało się faktem- wezwanie Abadon czyli docelowo Murapol na akcje Awbud stało się faktem. Może być koleje wezwanie z wyższą ceną jeśli nie osiągną 90% żeby zrobić przymusowe wezwanie ale jest też jeszcze jedna możliwość osiągnięcia 90% która jednak wymaga więcej czasu, napiszę o tym w wolnej chwili. Pozdrawiam i życzę dobrych, zyskownych decyzji inwestycyjny w Nowym Roku!
  • Re: Witam Autor: ~Michał [83.23.136.*]
    Gratuluję - ma Pan niesamowite wyczucie rynku.
  • Re: Witam Autor: ~wiem [83.28.219.*]
    Dnia 2018-12-27 o godz. 13:58 ~E_P napisał(a):
    > Witam po przerwie świątecznej, byku tyle rozpisywał się o tym po ile to sprzedawałem akcje Q i że najwiecej po 0,41 to był fakt, chociaż nie było potrzeby tego podkreślania, kilka tygodni temu napisałem, że po realizacji zysku na Q przechodzę na inne spółki, tak zrobiłem z czego najwiecej akcji kupiłem Awbudu- który dzisiaj drożeje ponad 70% a na tym nie koniec, nie pisze tego dlatego żeby się chwalić tylko stwierdzam fakty, jak ktoś nie wierzy niech przeczyta wątki na forum Awbud w ostatnich 2 tygodniach i co piszę jako E_P oraz ile z tego co napisałem stało się faktem- wezwanie Abadon czyli docelowo Murapol na akcje Awbud stało się faktem. Może być koleje wezwanie z wyższą ceną jeśli nie osiągną 90% żeby zrobić przymusowe wezwanie ale jest też jeszcze jedna możliwość osiągnięcia 90% która jednak wymaga więcej czasu, napiszę o tym w wolnej chwili. Pozdrawiam i życzę dobrych, zyskownych decyzji inwestycyjny w Nowym Roku!

wiemmmmm
    SPRZEDANIE PO 1,08 w rynek i poniewaz wezwanie nieeee to EMISJA PO 0,50 ZŁ ...czysty ztsk

tak bedzie ale to w LUTYM mozna tak gadac bedzie

• Re: Witam Autor: ~frywolitka [195.191.163.*]
    Może wezwanie, może przejecie. skompensowali przecież wierzytelności i wygląda na skup akcji. Powolny w określonej cenie
  • Re: Witam Autor: ~polonus [212.106.24.*]
    ...a ,? a co to to takie.... O ! ...i dlaczemu takie tak ?!
    ... nic , nie kumam , co jest ? .....i po co ?!!!
  • Re: Witam Autor: ~Elo [37.47.243.*]
    Czy ma jeszcze ktoś jakieś inne pomysły?
  • Re: Witam Autor: ~Qmciak [89.78.1.*]
    Dowiemy się w 1Q/2019
[x]
QUMAK 0,00% 0,01 2019-08-21 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.