Dnia 2018-12-27 o godz. 13:58 ~E_P napisał(a):
> Witam po przerwie świątecznej, byku tyle rozpisywał się o tym po ile to sprzedawałem akcje Q i że najwiecej po 0,41 to był fakt, chociaż nie było potrzeby tego podkreślania, kilka tygodni temu napisałem, że po realizacji zysku na Q przechodzę na inne spółki, tak zrobiłem z czego najwiecej akcji kupiłem Awbudu- który dzisiaj drożeje ponad 70% a na tym nie koniec, nie pisze tego dlatego żeby się chwalić tylko stwierdzam fakty, jak ktoś nie wierzy niech przeczyta wątki na forum Awbud w ostatnich 2 tygodniach i co piszę jako E_P oraz ile z tego co napisałem stało się faktem- wezwanie Abadon czyli docelowo Murapol na akcje Awbud stało się faktem. Może być koleje wezwanie z wyższą ceną jeśli nie osiągną 90% żeby zrobić przymusowe wezwanie ale jest też jeszcze jedna możliwość osiągnięcia 90% która jednak wymaga więcej czasu, napiszę o tym w wolnej chwili. Pozdrawiam i życzę dobrych, zyskownych decyzji inwestycyjny w Nowym Roku!
wiemmmmm
SPRZEDANIE PO 1,08 w rynek i poniewaz wezwanie nieeee to EMISJA PO 0,50 ZŁ ...czysty ztsk
tak bedzie ale to w LUTYM mozna tak gadac bedzie