bo jak na razie to nie znalazłem na forum żadnej sensownej wypowiedzi. Jak to jest, że nie mogę dysponować od dłuższego czasu moimi akcjami (pieniędzmi), co to za patologia ? Czy to nie podchodzi pod jakiś paragraf ?
w normalnym kraju juz dawno bylaby afera a u nas w "panstwie prawa" giną pieniadze/papiery wartosciowe z prywatnych kont obywateli i CISZA!!! przeciez tu wiecej ludzi jest okradzionych niz w Amber-gold!!! gdzie byl i jest minister sprawiedliwosci-prokurator generalny? gdzie byl i od czego jest KNF??? to jest jeden wielki TEXAS!!!
a miał ktoś większego pecha jak ja ? umoczyłem na hawe , mni (wycofane z obrotu), lark ( zawieszone od kilku miesięcy i chyba wyleci z gpw), hyperion (w likwidacji). To przechodzi ludzkie pojęcie jak mnie wyczyścili z kasiory, popłynąłem w sumie 40 tyś zł. Nigdy więcej zabawy na tym złodziejskim bazarze .... giełdzie.
pokolenie moich dzieci napewno ani zlotowki do tej "szulerni" nie zaniesie!!! i mamy odpowiedz dlaczego gielda szoruje po dnie mimo ze rzad sie chwali jaki to jest cudowny stan gospodarki w tym kraju itp., ja juz poplynalem na kilku spolkach np elektrim, petrol, krosno, a teraz hawe i mni, wprawdzie rekompensuje mi strate cdr ale co z tego jak najwiekszym chamstwem jest to ze z kazdej zlotowki zysku musimy zaplacic podatek natomiast ukradzionych (w moim przypadku 35tys w tym roku) nawet nie moge rozliczyc w picie jako straty! a wiec mamy do czynienia ze "zlodziejskim krajem" nie majacym nic wspolnego z "panstwem prawa"
stąd właśnie napisałem, że umoczyłem na: CEDC, JAGO, BOMI oraz HAWE wszystko to jedna wielka mafia a admin niech nie usuwa wiadomości, które potwierdzają stan naszej gospodarki i kto rządzi krajem !!! ODDAWAĆ AKCJĘ NA KONTO Do tych wyżej wymienionych spółek warto dodać HBPOLSKA oraz PBG również w plecy
Dnia 2018-12-06 o godz. 20:54 ~gucio napisał(a): > czekamy Panowie, kolejne aresztowania urzednikow knf z lat 2011-2016 > > paluchwski po ciebie tez przyjda , po cala reszte z zarzadu i rad nadzorczych > > akcje wroca do nas drobnych inwestorow > > mam tylko nadzieje ze pah to nie jest lipa i bedzie prowadzilo dalsze dzialania
Teraz chyba trochę przegiąłeś. Nawet średnio inteligentna noga od stołu rozumie o co chodzi z tymi aresztowaniami poprzedniego KNF. Szkoda mi słów żeby o tym pisać. Prokuratura zajmie się sprawą Hawe wtedy kiedy się to politycznie opłaci. Problem może być jednak taki, że to jest broń obosieczna i każda ze stron może oberwać odłamkami. Czas pokaże...
Ja też myślę, że to to samo co poprzedni KNF i Wołomin i nie potrzeba czekać na politykę ani jakieś wymyślne filozofie. Było bezprawie, było niezgodnie z kodeksem to już ktoś powinien za to odpowiadać a nie dalej pieniądze wyprowadzać bo to też jest przestępstwo ewidentne. A czym się różnią pieniądze w banku od tych zainwestowanych jak obecna "idealna gospodarka" wg obecnego rządu?