26 listopada minie 8 miesięcy od chwili złożenia zażalenia do sądu przez prezesa. Przez 8 miesięcy warszawski sąd rozpatruje apelację w prostej sprawie w której akcjonariusze chcą tylko poszanowania prawa KSH. Niestety telefonicznie niczego nie mogę się dowiedzieć ponieważ nie znam nr sprawy. Nie wiem czy sprawa w dalszym ciągu czeka na rozpatrzenie, czy może już się odbyła czy też została wycofana a jest to bardzo istotne.W obecnej sytuacji KNF może zająć się tylko Mediatelem który jest jeszcze na giełdzie ale pewnie już niedługo. Pozdrawiam
przeszukaj Watki "afera hawe" go już nie ma ale wklejał różne skany numer sprawy tam był z tego co pamiętam, ale nie liczyłbym na jakieś dobre info w tej sprawie
Mam pytanie do yyyyy. Piszesz, że już nie ma prezesa tj przewodniczącego PAH - czy dobrze zrozumiałam? A wogóle teraz jest jakiś szef w tym PAH? Ktoś go zna z imienia i nazwiska? Ciekawe też dlaczego pierwszego już nie ma?
źle mnie zrozumiałeś pisałem że"afera hawe" już nie ma tutaj z pół roku, a co do PAH, to zdaje mi się że od początku to była jedna wielka ściema, tak to wygląda zwłaszcza że wszystko jak widać i tak potoczyło się na korzyść Zarządu....
Jak by tak źle było z PAH to nie dobrze , a oni też się boją bo by działali na szkodę akcjonariuszy . Nie wierzę siedzą cicho bo są sprawy w sądach i muszą myśleć