• Poniedziałek 26-11-2018 Autor: ~StarszyPan [195.225.71.*]
    26 listopada minie 8 miesięcy od chwili złożenia zażalenia do sądu przez prezesa.
    Przez 8 miesięcy warszawski sąd rozpatruje apelację w prostej sprawie w której akcjonariusze chcą tylko poszanowania prawa KSH.
    Niestety telefonicznie niczego nie mogę się dowiedzieć ponieważ nie znam nr sprawy.
    Nie wiem czy sprawa w dalszym ciągu czeka na rozpatrzenie, czy może już się odbyła czy też została wycofana a jest to bardzo istotne.W obecnej sytuacji KNF może zająć się tylko Mediatelem który jest jeszcze na giełdzie ale pewnie już niedługo.
    Pozdrawiam

• Re: Poniedziałek 26-11-2018 Autor: ~yyyyy [31.11.130.*]
    przeszukaj Watki "afera hawe" go już nie ma ale wklejał różne skany numer sprawy tam był z tego co pamiętam, ale nie liczyłbym na jakieś dobre info w tej sprawie
  • Re: Poniedziałek 26-11-2018 Autor: ~Ja [46.186.5.*]
    Mam pytanie do yyyyy. Piszesz, że już nie ma prezesa tj przewodniczącego PAH - czy dobrze zrozumiałam? A wogóle teraz jest jakiś szef w tym PAH? Ktoś go zna z imienia i nazwiska? Ciekawe też dlaczego pierwszego już nie ma?
  • Re: Poniedziałek 26-11-2018 Autor: ~yyyyy [31.11.130.*]
    źle mnie zrozumiałeś pisałem że"afera hawe" już nie ma tutaj z pół roku, a co do PAH, to zdaje mi się że od początku to była jedna wielka ściema, tak to wygląda zwłaszcza że wszystko jak widać i tak potoczyło się na korzyść Zarządu....
  • Re: Poniedziałek 26-11-2018 Autor: ~Er [188.147.70.*]
    Jak by tak źle było z PAH to nie dobrze , a oni też się boją bo by działali na szkodę akcjonariuszy . Nie wierzę siedzą cicho bo są sprawy w sądach i muszą myśleć
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.