• nowy szef KNFu Autor: ~Haw [108.171.129.*]
    KNF ma nowego szefa, stąd proponuję, aby PAH oficjalnie złożyło skargę na decyzję  KNFu o  zgodzie na wyjście z GPW i na działanie Zarządu i RN Hawe, i aby KNF wykorzystał przysługujące mu uprawnienia prokuratorskie, bo w końcu w jakimś celu zostały one ustanowione! Kolejny punkt,aby KNF poparł drobnych stowarzyszonych w PAH w kwestii ustanowienia Zarządu Komisarycznego nad spółką. Nowy szef będzie musiał się odnieść to takiego pisma i nie odważy się przy takiej awanturze z KNF-em zamieść pod dywan aferę Hawe. Oczywiście najlepiej wysłac taką skargę z kopię do PG min. Ziobro.

link 
  • Re: nowy szef KNFu Autor: ~Bogusia [5.173.0.*]
    Popieram. Myślę, że mogłoby to trochę pomóc. Niestety , jestem stara i nie jestem w stanie pomóc w tej kwestii.
    Myślę także, że  gdyby udało się tym tematem zainteresować dziennikarzy z GW- może coś udałoby się osiągnąć.
    Życzę powodzenia!
  • Re: nowy szef KNFu Autor: ~Er [188.146.46.*]
    No popieram Czy możecie gdzieś znaleźć podobne pismo dla innej spółki z adresem i wymienić problemy dotyczące Hawe ja prywatnie wyślę z adnotacja na dole że pismo adresujemy do 1,2,3a PAH myślę że nie zawiedzie
  • Re: nowy szef KNFu Autor: ~Er [188.146.46.*]
    Jeszcze jedno jest nas kilku i się pod piszemy
    W KNF trwa AUDYT notabene przez kogoś co już długo tam siedzi ,, wiarygodność ,,
  • Re: nowy szef KNFu Autor: ~Emka [46.186.5.*]
    We wpisie "Plan hawe" są wypunktowane działania negatywne można się posłużyć i pisać wszędzie gdzie się da......
  • Re: nowy szef KNFu Autor: ~Aero [37.47.36.*]
    INW z forum Ialbatros może pomóc. Przewodniczy porozumieniu drobnych
  • Re: nowy szef KNFu Autor: ~Emka [46.186.5.*]
    Nie widziałam wpisu na forum autora o nazwie "lalbatros" . Ludzie pomagający szanują czas innych. Pozdrawiam ~Aera.
  • Re: nowy szef KNFu Autor: ~WG [80.254.154.*]
    Witold Gadowski o patologii w KNF

link
  • Re: nowy szef KNFu Autor: ~Aero [37.47.2.*]
    Jest strona porozumienia Ialbatros, gdzie jest podany adres kontaktowy
  • Re: nowy szef KNFu Autor: ~cris [157.25.188.*]
    ciekawe ile zapłacili KNF-owi za doprowadzenie do tej sytuacji i wyciulania drobnych inwestorów...?
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2017-05-04 15:25:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.