Swoje akcje (50 000) przeznaczyłam na straty. Zostaliśmy załatwieni tak, że nawet straty odpisać nie można. Jedyną szansą jaką widzę, jest zainteresowanie sprawą Gazety Wyborczej. Na PAH, moim zdaniem, nie ma co liczyć.
Piałem i pytałem czy ktoś pisał czy zgłaszał o hawe nikt nikt nikt zarzadali papierków i dowodów ja leszcz nie mam noc o machlojach kumaty niech pisze jak okradli akcionariat hawe
pisać nic nie da trzeba artykuł kupić na całe strony .proponuje zrzutkę i tak dużo straciliśmy .i nie rozpisywać się tylko na całą strone HAWE OSZUŚCI . GIEŁDA ZNIKAJĄCE AKCJE
Szykuje się dużą afera w KNF ie skoro kamienice w Warszawie zabierają i płacą odszkodowanie może nam coś właśnie bo na Walne nie ma co liczyć ktoś nas w konia zrobił
Hehe próbujcie, ale 99% nie zainteresujecie tym żadnych znaczących mediów, bo przekręt na Hawe nie łaczy się z KNF, który zawieszał i wycofał spółkę zgodnie z prawem, tutaj chodzi o Zarząd i "niezawisły" Sąd który mu na takie działania pozwala i ile to już 2 lata jak walnego nie ogłosił? W ostatnich dniach rząd pokazał że sądów nie ruszy.
gw??????????:))))))))))))))))))))))),zapewne....jesli zainteresuje sie ta historia ,,faszystowski,,reporter lub ten co zafarbowal sie na czarno i szukal nazistow na marszu:)))))))))))))))