Spółka Hawe też miała PLAN: 1. Oszukać długoterminowych akcjonariuszy prawami poboru na 2 lata (2015-2016); 2. Wycofać prawa poboru 2016 r. 3. Uniemożliwić sprzedaż akcji po godziwej cenie 2017 r. 4. Zamknąć obrót akcjami 2017r. i 2018 r. 5. Wycofać akcje z GPW 2018 r. Wszystko zamaskowane nie dostarczaniem sprawozdań finansowych i brakiem zwołania NWZA od 2 lat.
Bez zawiadomienia o aferze HAWE instytucji europejskich nic się tu nie wskóra. Widać po aferze KNF jak obecna władza próbuje się nachapać. Ale skoro o aferze KNF pisze już Wall Street Jurnal to dobry moment by uderzyć w ten układ co trzyma Hawe do instytucji międzynarodowych
ja tu jakos nie widze jednosci i zaangazowania, tak jak bylo np w elektrimie, tam sie zmobilizowali szybko i konkretnie tak ze doprowadzili do walnego i sprawa juz trafila do sądu, tak ze Solo...juz "kwiczy" tu jakos nie widze tej mobilizacji!
Wydaje się że faktycznie jeśli ktoś się ma zainteresować nami to instytucje unijne, w końcu Hawe otrzymało środki unijne a one przepadły lub próbowano je przejąć ...
Natomiast zastanawia mnie fakt braku NWZ ...jak to możliwe, że tak długo .... To powinno się dziać z automatu ... Masz > 10% jest walne ... Chyba, że nadużywają to prawo ... A ty tyle czasu minęło
Dnia 2018-11-23 o godz. 09:03 ~Bubu napisał(a): > Wydaje się że faktycznie jeśli ktoś się ma zainteresować nami to instytucje unijne, w końcu Hawe otrzymało środki unijne a one przepadły lub próbowano je przejąć ... > > > > Natomiast zastanawia mnie fakt braku NWZ ...jak to możliwe, że tak długo .... To powinno się dziać z automatu ... Masz > 10% jest walne ... Chyba, że nadużywają to prawo ... A ty tyle czasu minęło
Może ta zbiórka to zasłona byłem na pierwszej liście porozumienia ale potem zostałem usunięty pomimo że miałem 33 000 akcji.