No to pozamiatane asdf myślałem ze jednak uda im się wyjść pomocna ręka ale widocznie wierzyciele nie zgodzili się na rozłożenie długu i prognozy finansowe . Teraz chyba komornik ma wolna drogę na sprzedanie pozostałości i zgaszenie światła . Ja nawet nie będę próbował sprzedać akcje gdyż nie ma sensu pozbywać się po 0.01 gr .
Zobacz generalnie całościowo co sie dzieje na Bananowej - naprawdę chyba mało kto inwestuje kapitał zza granicy . Z takimi przekrętami co tu na spółkach się dzieją to chyba nigdzie nie ma a przynajmniej jeśli bywają to sa szybko weryfikowane . Zobacz Krezusa chwaliłem i zachęcałem do zakupu jeszcze pare miesięcy temu a tu boom ! Tylko rekiny maja głos a takich jak my to prawo ma głęboko w du..E !
Uchwała Nr 1173/2018 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 20 listopada 2018 r. w sprawie uchylenia szczególnego oznaczenia instrumentów finansowych spółki CUBE.ITG S.A. notowanych na Głównym Rynku GPW. Na podstawie § 20 ust. 5 Statutu Giełdy, Zarząd Giełdy postanawia uchylić szczególne oznaczenie instrumentów finansowych spółki CUBE.ITG S.A., o którym mowa w § 1 Uchwały Nr 1229/2017 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 19 października 2017 r. Moje pytanie jest następujące- czy ta informacja ma jakieś znaczenie na przyszłość spółki + lub - ? Proszę o rzeczową odpowiedź.
Dnia 2018-11-21 o godz. 09:39 ~ona napisał(a): > Uchwała Nr 1173/2018 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 20 listopada 2018 r. w sprawie uchylenia szczególnego oznaczenia instrumentów finansowych spółki CUBE.ITG S.A. notowanych na Głównym Rynku GPW. > Na podstawie § 20 ust. 5 Statutu Giełdy, Zarząd Giełdy postanawia uchylić szczególne oznaczenie instrumentów finansowych spółki CUBE.ITG S.A., o którym mowa w § 1 Uchwały Nr 1229/2017 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 19 października 2017 r. > Moje pytanie jest następujące- czy ta informacja ma jakieś znaczenie na przyszłość spółki + lub - ? Proszę o rzeczową odpowiedź.
Cóż-.mnie się wydaje,że to jest definitywny koniec ,to jest przerażające co się dzieje z tymi firmami w Polsce,gdzie ten rozkwit?. Teraz bankrut i nici z kasy za akcje.
Czy doprawdy nie ma na tym forum osoby na tyle kompetentnej żeby mogła udzielić w miarę rzetelnej odpowiedzi na temat opublikowanej Uchwały z dnia 20 listopada 2018 roku ?
Zastanawiam się co jest tutaj do wyjaśnienia. Wystarczy czytać ze zrozumieniem !!! Wobec CTG zostało wszczęte postępowanie sanacyjne, w związku z tym GPW oznaczyła spółkę jako będącą w restrukturyzacji. Sąd umorzył postępowanie sanacyjne, jest ono prawomocne. Na dzień dzisiejszy CTG nie jest spółką będącą w restrukturyzacji. W związku z powyższym GPW podjęła decyzję o usunięciu informacji o restrukturyzacji.
Czy coś to zmienia? Na giełdzie NIC. Spółka jest bankrutem, bez ludzi, bez przychodów, bez majątku, ale z mega długami. Jak dobrze pamiętam to jest tego ok 300 mln. Rzeź komorników zapewne już się zaczęła. Czekam na komunikat o ogłoszeniu upadłości.
Osobiście zakładałem, że powiozą to postępowania do czasu jak znajdą sposób na wypięcie DTP z tego trupa. Chyba brakło czasu.
Info o Holandii już jest znane, niedługo zapewne wyjdą ciekawsze tematy.
Siebie??? W którym miejscu. On na tym jest wygrany i śmieje się wszystkim w twarz. Patrzycie na jego akcje i pożyczki do firmy, a to jet kropla w morzu tego ci przygarną. Zastanówcie się 550 mln dotacji, 320 mln długów, majątek zerowy - gdzie to wszystko jest ??? Nawet 10% z tego to już jest kilkukrotnie więcej niż wszystkie jego udziały i wydatki razem wzięte. Zastanawiam się tylko czy zamykający się parasol ochrony na nim to fakt, czy jedynie gra pod publikę. Pożyjemy, zobaczymy, albo będzie siedział, albo odda całość za 1 zł i będzie śmiał się wszystkim w twarz. Ot taki mały, wredny, oszust.
Spokojnie. Odda wszystko do zl. Teraz jeszcze przykleilo sie pare lebkow do niego trzymajacych polamany parasol ale jak zacznie sie zaraz zadyma to uciekna i odetna sie szybciej niz specowi sie wydaje. Jestem spokojny ze bedzie siedzial i nawet jarek mu nie pomoze.
Człowieku o jakiej klasie u witka ty mówisz, jeżeli klasą jest zniszczenie spółki i wmawianie wszystkim, że do kiedy był witek to spółka miała się swietnie - to sorry ale mamy różne pojęcia klasy. Generalnie gdzie się pojawia witek, to scenariusz jest zawsze ten sam, tj.: 1. Budowanie biznesu na koszt Sygnity, następnie wyprowadzenie biznesu, w efekcie witek na plusie reszta w plecy. Oczywiście witek twierdzi, że do puki on był to biznes się super kręcił. 2. W ITG też jest kilka osób, które żałują, że wpuścili witka na pokład, bo znowu witek na plusie o oni w plecy. 3. Cube, to kolejny przykład, witek budował wartość spółki, tylko nie faktyczną a na papierze, między czasie wyprowadzając najciekawsze biznesy na zewnątrz i po sprzedaży udziałów zwiną zabawki, okradając nie krula tylko 300 osób. Ciekawe kiedy kolega z probastusa zorientuje się, że witek juz skutecznie zadbał o to aby z jego otoczenia zniknęły osoby, z którymi skutecznie rozwijał fundusz i nie przeszkadzały witkowi w kolejnym skoku na kase. tylko patrzeć jak witek wydyma kolejnego współpracownika. Tak wiec, jeżeli to ma być klasa, to ja dziękuję.
Klasa cwaniaka kolego sympatyczny ,tylko tacy robią prawdziwa kasę a mało kto nadej się do takich przekrętów - wkrótce cube ogłosi upadłośc jeśli wcześniej wierzyciele nie przejmą praw nad majątkiem bo maja teraz do tego prawo.
Czyli fajny gość, bo narobił wałków i zostawia z długami kolejną osobę, która topi się w szambie, które po sobie pozostawił? Normalnie zazdroszczę postrzegania świata. Tylko co z tymi ex-pracownikami co zostali bez kasy i z długami tylko dlatego, ze przez kilka miesięcy nie dostawali wypłat, a witek wyciągał kasę z firmy przez jakieś lewe umowy?
Phi... Kogo ty probujesz wybielic? A kto udzielal pozyczek z ledwo dychajacego cuba na finansowanie zadluzenia? Kto sprzedawal akcje przed podaniem informacji o zlozeniu wniosku o sanacje?
O czym ty chlopie piszesz?
Tak dla jasności nikt nikogo nie wybiela, bo trudno tutaj tłumaczyć kolegę giermka. Natomiast prawda jest taka, że jednoznacznie do wywalenia Cube przyczynił się witek i naprawdę jest mistrzem w wybielaniu wlasnej osoby. Ciekawe kogo teraz witek oskubie.
Matematyk (łac. mathēmaticus, ze stgr. μαθηματικός mathematikós ‘matematyczny’) – osoba prowadząca badania naukowe w celu opracowywania i wyjaśniania praw matematycznych[1]. Matematycy zajmują się też analizą danych i stosowaniem aparatu matematycznego do rozwiązywania rzeczywistych problemów[1] oraz nauczaniem matematyki.
Najwyższym wyróżnieniem naukowym dla matematyka jest Medal Fieldsa[2], przyznawany od 1936 co cztery lata przez Międzynarodową Unię Matematyczną.
W 2014 amerykański serwis CareerCast uznał zawód matematyka za najbardziej dochodowy w Stanach Zjednoczonych[3][4].
to zdanie pasuje idealnie do sytuacji w tej firmie: Matematycy zajmują się też analizą danych i stosowaniem aparatu matematycznego do rozwiązywania rzeczywistych problemów