Czy jeszcze ktoś tu zaglada , ,,,w dobie afery w knf i dymisji jego szefa za korupcję , za posadę w getin Noble banku -,wydało się. A może to samo było odnośnie CEDC tylko ze tu zostało ugadane. Może jest szansa aby przypomnieć się w Naszej sprawie ..czekam na opinie
Dnia 2018-11-13 o godz. 20:23 ~Dmx napisał(a): > Czy jeszcze ktoś tu zaglada , ,,,w dobie afery w knf i dymisji jego szefa za korupcję , za posadę w getin Noble banku -,wydało się. A może to samo było odnośnie CEDC tylko ze tu zostało ugadane. Może jest szansa aby przypomnieć się w Naszej sprawie ..czekam na opinie
Jestem zdania, że każde działanie, które może się przyczynić do rekompensaty albo zwrotu akcji jest potrzebne. Może ta sprawa zainteresuje ministerstwo sprawiedliwości albo i nie. Jeżeli nie spróbujemy to się nie dowiemy. Ktoś wspominał o pozwie zbiorowym, może lepiej wystosować notę do ministerstwa sprawiedliwości z zapytaniem czy w tej konkretnej sprawie wszystko odbyło się zgodnie z prawem?
Getin bank jemu tez oferowali parasol..ale p.Czarnecki był przezorny. A kto mi da gwarancje czy przy przypadkach cede ,hawe nie było tego samego. I tam się dogadali !!!,
Ciekawe czy odnajdą tych nieudaczników co pozwolili nam dmuchnąć akcje bo mnie to wydymali na sporą kwote a ten w kufajce sobie hasa i się smieje powinni się przyjrzeć im od początku istnienia giełdy - w pińczowie miejsca nie brakuje...
jak bedzie musiał odać akcje to ile odszkodowania dostaniemy może by tak dostawał pare beczek rocznie czystego spirytusu przez dziesięć lat - zrobił bym bibe wszystkim pijakom w okolicy ...
Witam moze by sprobowac kontaktu z TJS a mianowicie Rafalem Zaorskim posiadaja oni w swoim zapleczu prawnikow i mysle ze z checia mogli by nam pomoc trzeba tylko skutecznie sie z nim skontaktowac i przedsatwic sytuacje
Dnia 2018-12-06 o godz. 10:38 ~mrfiesta napisał(a): > Może warto zaatakować knf skoro jakubczyka tez scigneli a to on nam glupio odpisywal na pisma
Jak pokazuje życie, tylko aspekt polityczny zwraca uwagę do zrobienia afery, losy takich jak "My", nikogo nie interesują, jesteśmy tylko potrzebni do oddania głosu