Zauważyłem .Ja Mam propozycje a zarazem prośbę czy ktoś jest piśmienny i mógł napisać pismo zawiadomienie które przedstawiają by pokrótce sytuacje w jakie się znaleźliśmy i z powodu jakich nielegalnych zagrywek .Chcialbym wysłać pisma po różnych instytucjach ale ciężko u mnie z „mądrym pisaniem „
Ok ale i tak wolałbym jakieś pismo przecież ktoś to będzie czytał i trzeba by było pokrótce napisać o co kaman gdyby znalazł się ktoś chętny ns napisanie to proszę o kontakt grzes811@wp.pl
tak porozumienie zawiadamiało prokuraturę i wszystkie ważne instutucje w Polsce już w 2016r
Jako akcjonariusze spółki HAWE S.A. zrzeszonych w Porozumieniu Akcjonariuszy Mniejszościowych HAWE S.A. podkreślamy z całą stanowczością: spółka HAWE S.A. i jej spółki zależne są jedyną spółką światłowodową w Polsce, na podstawie której można odtworzyć zniszczoną sieć bezpieczeństwa państwa. Z uwagi na brak raportów tj. rocznego za 2015r., kwartalnego za 2016r. Zarząd GPW dwukrotnie już zawiesił obrót akcjami spółki Hawe S.A. w restrukturyzacji. Akcjonariusze zrzeszeni Porozumieniu Akcjonariuszy Mniejszościowych HAWE S.A. obawiają się również, że spółka zostanie wycofana całkowicie z GPW na czym zdaniem akcjonariuszy zależy obecnym władzom spółki. Gdyby do tego doszło akcjonariusze zrzeszeni w Porozumieniu Akcjonariuszy Mniejszościowych HAWE S.A. całkowicie stracą możliwość wpływu na to co dzieje się w spółce czego efektem będzie grabież światłowodów i całkowite wyprowadzenie majątku ze spółki HAWE S.A. oraz jej spółek zależnych czego doświadczamy w obecnej chwili.
Usunięto adres, który podałem w innym wątku........ Zapytam więc w inny sposób - pytanie do porozumieniahawe: - czy ulica imieniem ochotnika włoskiego, który walczył w Polsce w powstaniu styczniowym i który pochowany jest w Olkuszu - jest aktualna adresowo?
działajcie na własną rękę , zachęcamy Was do tego czym więcej osób napisze na co przez ostatnie lata namawiamy tym lepiej , adresy pojawią się na stronie ale można je łatwo w sieci znaleźć wyślijcie chociaż do premiera , prezydenta, ministra sprawiedliwości , koordynatora służb specjalnych
Nie ma co się nawzajem obrażać....mamy interes wspólny...wiadomo ludzie potracili kase więc są wkurzeni....podajcie rzeczywiście kilka wzorów gdzie napisać i każdy kto będzie chciał skorzysta....
Skoro gazeta wyborcza wyciągnęła przekręt szefa Knf to może by było dobrze podpiąć Hawe pod tą sprawę i pokazać jak to wszystko funkcjonuje...może GW pójdzie tą drogą
Może warto rozpropagować wzór pism i zamieśćcie je na stronie porozumieniehawe.
Dodatkowo skoro wysyłane były zapytania ze strony PAH do służb, urzędów, ministrów, itd Warto to również upublicznić - przecież to nie są tajne dokumenty ??? Zasłanianie się opcją, że Paluchowski się dowie z tego co działacie nie ma sensu gdyż jak już widać wszystko rozgrywane jest pod niego i zarząd.
Ludzie jak chcą się między sobą wymieniać korespondencją to korzystają z e-maila i wtedy nie jest to już publiczne jak na forum. Myślę, że PAH tak działa wśród organizacji. Ja nie zapisałam się w odp. terminie. Przecież treść listu do Ziobry można zbiorowo wrzucić do wszystkich członków PAH bo e-maile są znane. My spoza org. nic nie wiemy.
Nie znacie Państwo ogromu tej szajki ,nie może tu nic być publicznie dostępne ,sygnatury w prokuraturze były na forum podawane ,treści ogólne w art prasowych.Wzory dokumentów ,gotowce to najszybszy krok do pozwów czy jakiekolwiek dokumenty publicznie udostępnione .Dlatego ja PAH rozumiem .Powinni się rozszerzyć i być może to zrobią aby zjednoczyc pokrzywdzonych.Nie zwalnia to nikogo z dochodzenia sprawiedliwości na własną rękę .
skoro twierdzicie ze PAH nie dziala, posty nam wycinaja, to stworzmy chociaz kilkudziesiecioosobowa grupe kontaktujac sie emailowo przez ...grzes811@wp.pl...
Jestem za ,czekam na meile ...W jedności siła musimy podjąć jakieś działania bo na chwile obecna nic nie wiemy ..Ja proponuje wybrać jakaś dobra kancelarie prawnicza zrzucic sie na obsługę i działać ...