To inwestor to jasne a druga sprawa czytanie komunikatow przez wiare ze zrozumieniem..benek trzymaj cisnienie..bo widze ze sie bardziej podniecasz tym infem odemnie
Na restrukturyzację to bym nie liczył za bardzo. Zaproponują pewnie umożenie długów w jakiejś części i ich konwersje na akcje. Tak czy inaczej dla akcjonariuszy to lipa. Dodatkowo trzeba mieć co miesiąc dodatni bilans - czyli zamówienia/projekty a z tym raczej tam krucho - idą na dno jak dla mnie.
Korci mnie do zakupów z jednego względu. Duże spadki przy małych obrotach. Przy takich informacjach jakie płyną z spółki wszyscy hurtem powinni uciekać. A tu powolne opadanie na małym wolumenie. Bez wyścigów.
Trochę ich rozumiem. Jak byś miał srednią powyżej 1 zł to ciężko taką stratę uciąć rozsądek podpowiada usredniać i wyjść przy pierwszej okazji.
Tylko okazji nie ma bo nikt z haka ich nie zdejmie.
I robi się problem. Potem mózg mówi a ryzyk fizyk może odbije.
A na koniec czeka się na cud.
Prosto i po części prawdziwie. Jak to cep.
A powiedz proszę na co ty czekasz?
Nie było tu ciebie przy 2ZL ani przy 1 teraz jesteś bardziej aktywni, niż my biedni, zaklinajacy rzeczywistość i co nas różni, posiadający akcje jak fundy, Pan Biernacki itd. Ty, Benek tłuszcza itd po prostu polaczki?
Nie. Realiści.
Byłem tu przy 2 zł i jestem i teraz.
Obserwuje i wyciągam wnioski.
A wy w kółko swoje.
Czekam aż w końcu zrozumiecie i przestaniecie pisać że będzie ok.
Nie Wiem.co będzie ale nikt nie kupuje 800k akcji bo chce usrednic. Nie było też możliwości kupna tego z ulicy bo wolumen zbyt mały.
To było umówione przekładanie zmiana sił. Z jakim skutkiem zobaczymy.