nierozumiem tej nagonki na Pana Wolfa, on nikogo nigdy nie namawial do zakupu akcji dzielil sie tylko swoja opinia od roku, jak sa spadki to trole pieja? Ja swoje akcje sprzedalem w lipcu, a Wolfowi i innym ktorzy maja akcje zycze powodzenia zebyscie wyszli na duzy + bo cala sprawa faktycznie dziwnie wyglada.
o Panowie... Wolfa już dawno tutaj nie ma. Prawdziwie wierzył w tę spółkę, ale tylko totalny ignorant do samego końca wierzyłby w ten piękny scenariusz. Nie wypaliła fuzja, a wtedy trzeba było brać nogi za pas. Krótko.
Druga perła Wolfa to Present24 - spółka żyjąca z emisji akcji na słupy. Właśnie odpalają najnowszy pakiet 18,750,000 akcji. Od ponad roku Wolf przewiduje odpał pod opylenie papiera, póki co nie wiadomo co w ogóle z tym zrobią. Będą pchać? a może nie? w ratach? na raz? a co potem? Pewnie jak QMK... NO i zasadnicze pytanie..pompka będzie? czy może jednak nie? Wolfa zapytajcie, on wie... Tam można odrobić QMK ;)
Dnia 2018-10-31 o godz. 20:25 ~Blofeld napisał(a): > o Panowie... Wolfa już dawno tutaj nie ma. Prawdziwie wierzył w tę spółkę, ale tylko totalny ignorant do samego końca wierzyłby w ten piękny scenariusz. Nie wypaliła fuzja, a wtedy trzeba było brać nogi za pas. Krótko. > > Druga perła Wolfa to Present24 - spółka żyjąca z emisji akcji na słupy. Właśnie odpalają najnowszy pakiet 18,750,000 akcji. Od ponad roku Wolf przewiduje odpał pod opylenie papiera, póki co nie wiadomo co w ogóle z tym zrobią. Będą pchać? a może nie? w ratach? na raz? a co potem? Pewnie jak QMK... NO i zasadnicze pytanie..pompka będzie? czy może jednak nie? Wolfa zapytajcie, on wie... Tam można odrobić QMK ;) >
nie widzicie ze ten caly wolf to jakas spoldzielnia dawno o tym pisalem ze to niudacznik na p24 i qumaku ludzi poubieral
Patrzcie jak to jest ..ilu tu jest zyczliwych troszczacych sie o mój portfel..wiec zeby bylo jasne, to moja kasa, akcje mam i powiekszylem swoj pakiet usredniajac..macie swoje glowy to czasami ruszajcie nimi..ani jednej akcji nie sprzedalem..moja i tylko moja sprawa w co inwestuje..juz dawno pisalismy ze najpierw sad bedzie rozpatrywal wniosek o restrukturyzacja..tylko nieliczni to potwierdzali..wiec sam Qumak o tym napisal dzisiaj skladajac wniosek o upadłość, jest sto innych spolek i nie zawracajcie sobie glowy spolka bankrutem , ktora idzie na 10 groszy..przemawia przez niektorych flustracja i nietrafione inwestycje gieldowe, tym co nie trzymaja cisnienia i maja pretensje nie do siebie a do innych proponuje kupic bierki, mniej stresu zapewniają...
Dobra może było za ostro.
Zatem napisze poprawnie atakowanie personalne Wolfa za jego przekonanie jest bardzo słabe.
Ponadto jeśli już Tak analizujecie to sprawdzcie posty obserwatora sprzed roku. Jego peany i prognozy.
Michu to flustraci ktorzy poplyneli na krezusie, znam niektórych i Ty też ..karki ich przerobil to przyszli tutaj tylko w porownaniu do nas nie maja za grosz honoru by przyznac sie do porażki i nie pisze o Qumaku..na chwile obecna nie ma co dzielic skóry na niedzwiedziu..wedlug mnie sa dwa obozy- 1 prezes Qumaka i moze ktos z euvicka , 2- biernacki i fundy, pierwszy wywiera presje nad drugimi bo czuje sie zagrożony..bo wie ze niwdlugo beda zmiany..tak to widzę..nawet nie bylo sypania dzisiaj..na sile spychali malymi kwotami..jestem ciekawy konca tej historii..nie placze na forum jak inni..nie pisze dyrdymalow hak prostychlopak ze fundy wychodza..bo to nawet ciezko komentowac..mnie naprawde uwagi innych lotto..jak sytuacja sie odwroci gdzie oni beda ? Jak present ruszy pochowaja sie w norach..to my dokonujemy wyborow takich a nie innych i nikomu nic do tego..na mnie wrazenia to nie robi za dlugo jestem na gieldzie..mam certyfikaty z bomi .hydro..dss ..przerobilem to i wiem jak to smakuje..poczekajmy na walne..zmiany w RN i ..teraz wydawac sądy..?? Troche wczesnie, pilka w grze..
Wiem, bo też byłem na Kreziu i też irytowalo mnie ciskanie w Hermana. Ja przyznalem tu na forum, ze liczyłem na fuzje i pod to wchodziłem.
Przyznaję również ze że sytuacja jest znacznie gorsza niż była w lipcu. Tyle że to oczywiste i widoczne po kursie. Tak jestem zainteresowany wzrostem akcji.
Tak liczę na inwestora i sądzę że on już jest. Tak strace jeśli się mylę i nie do nikogo nie będę miał pretensji.
Nie udzielam się na forum żadnej spółki której akcji nie posiadam bo i po co.
A szanowni piszący powyżej?
Michu mysle podobnie..albo wóz albo przewóz..nie wierze też ze p.Biernacki jest samarytaninem..to nie ptaszek z krezusa..a fundy to nie taleja..tylko najwieksze fundusze w polsce..nie mowiac o ludziach powiazanych z euvickiem, ktorych wolny namowil na te akcje..tu wszyscy sa zapakowani tym papierem po pachy.,pytanie co z tym fantem zrobią? Papier byl spychany od zlotowki i ktos kolekcjonowal ..niedlugo sie dowiemy- bedzie final tej imprezy, przekonamy sie czy dobrze myslelismy, narazie kolega Miclooko zrobil dobrze sprzedajac swoje 300 tys akcji okolo 1 zeta..tylko ze te akcje zostaly wylapane w kilkanascie minut i nawet kursem to wtedy nie zachwialo..to ulica nie wylapala..niedlugo skupia caly freeflot, u drobnych zostanie niewiele..wtedy tu mozna robic z kursem co sie chce, podstawa musi byc pod co,. Niech główkuja.
Wolf i nie zapomnijmy o zupełnie przypadkowej godzinie dzisiejszej informacji.
Chyba pierwsza jaką pamiętam w trakcie sesji. Raczej nie wywołała spodziewanego rezultatu.
Wolf ja to ulica , wiec jak moglem kupic ja to ktos z ulicy to mogl odkupic. Sypalem umiejetnie dlatego nie poszlo pkc i kurs stal w miejscu. Zycze wam aby to uroslo nawet na 5 pln. Tylko jak bedzie restrukturyzacja itd to bedzie sie to na te 2 pln wspinac i wspinac a ja juz nie mialem czasu. Plus za bardzo nie wierze w to ze im sie uda. Nie ma chetnych na rynku zeby im dac kase.
Panowie trzymam za Was kciuki żeby udało się Wam odrobić te straty. Ale zgadzam z mickloko ze szanse są nikłe. Qumak to spółka żyjąca z przetargów i z rynku publicznego. Niestety ten rynek wyglada inaczej niż jeszcze kilka lat temu.
Wiele razy pisałem na forum ze te perspektywy są nierealne. Wskazywałem ze tu nikt nie dołoży. Zgadzam się ze nie ma chętnych. Koszty żeby wyzerować qumaka i pozwolić mu funkcjonować z czysta karta są tak duże ze łatwiej i taniej byłoby założyć coś nowego.
Teraz ruchy ze ktoś coś kupił jakieś akcje są bez znaczenia. To jakieś przekładanie z kieszeni do kieszeni.
Oczywiście nie wykluczam ze ktoś będzie tym grał żeby zarobić pare złotych.
Niestety na forum nie widziałem praktycznie zadnej dyskusji o faktycznych wartościach tej spółki i jej sytuacji rynkowej. Obawiam się ze tym samym oceny wielu osób są niemiarodajne.
Pozdrawiam
Dnia 2018-10-31 o godz. 20:30 ~obserwator napisał(a): > Dnia 2018-10-31 o godz. 20:25 ~Blofeld napisał(a): > > o Panowie... Wolfa już dawno tutaj nie ma. Prawdziwie wierzył w tę spółkę, ale tylko totalny ignorant do samego końca wierzyłby w ten piękny scenariusz. Nie wypaliła fuzja, a wtedy trzeba było brać nogi za pas. Krótko. > > > > Druga perła Wolfa to Present24 - spółka żyjąca z emisji akcji na słupy. Właśnie odpalają najnowszy pakiet 18,750,000 akcji. Od ponad roku Wolf przewiduje odpał pod opylenie papiera, póki co nie wiadomo co w ogóle z tym zrobią. Będą pchać? a może nie? w ratach? na raz? a co potem? Pewnie jak QMK... NO i zasadnicze pytanie..pompka będzie? czy może jednak nie? Wolfa zapytajcie, on wie... Tam można odrobić QMK ;) > > > > nie widzicie ze ten caly wolf to jakas spoldzielnia dawno o tym pisalem ze to niudacznik na p24 i qumaku ludzi poubieral
ii opcja - Wolf jest ofiarą, jak strona, a nie margines. Generalnie problem sprowadza się do ciągłego przyzwolenia dla pospolitych oszustów, którzy non-stop bezkarnie i w najlepsze ślizgają Polaków!!
Zgadzam się że Wolf jest ofiarą przekrętu. Wierzył i pewnie dalej wierzy.
Szkoda Gpw na takich żeruje.
To tak nie dział że kupisz poczekasz i zarabiasz 100%.
Oj nie.
I puki tego nie zrozumie nie zarobi.
Może skoro zmieniliscie to forum z rozmow o spółce na krytykę osobistą. To dodany wątek o poprawnej polszczyźnie. Póki panie prosty. Różnica niewielka jak między prosty a prostacki a jednak dość spora.
Język polski niestety jest nad wyraz skomplikowany ... niemniej w kontekście GPW, wspierania i rozwoju Polski różnice są zasadnicze!, bo U nie = się Ó, chociaż w wymowie nie ma znaczenia, kto, jakie pisze :):):) Generalnie odkąd cała ta scheda okrągłego stołu, to nie wiadomo kto jest kto?! - :):):) i nie ma to przecież najmniejszego znaczenia, bo ojciec U-bek dziwi się dzisiaj, że BIAŁY syn jego unieść więcej jednak potrafi ... ?! :):):) - a premier w końcu, to kto? ( bo znów się gubi mało skomplikowany :):):) - człowiek PO w wodza PiS się zamienił ...?! ... - no w sumie byle koryto ... :)
No to się kolego odkleiles od tematu. Nie całkiem rozumiem twój sens wypowiedzi ale intuicyjnie nie popieram. Tak jak Wolf nie jest winny naszych wyborów Tak ojciec nie jest odpowiedzialny za decyzje syna i odwrotnie i mowie to z doświadczenia.
Dnia 2018-10-31 o godz. 21:38 ~mich napisał(a): > No to się kolego odkleiles od tematu. Nie całkiem rozumiem twój sens wypowiedzi ale intuicyjnie nie popieram. Tak jak Wolf nie jest winny naszych wyborów Tak ojciec nie jest odpowiedzialny za decyzje syna i odwrotnie i mowie to z doświadczenia.
Rodzina ponad wszystko - nie oglądałeś Ojca Chrzestnego? - niemniej racja :( bo w życiu to różnie bywa "kolegi" zaś nie definiuj ... :)
Dobra chłopy. Bez urazy. Ja wam pisałem co o tym wszystkim myślę i jak to się przełoży na kurs. Na razie jest moja racja a rynek i wycena to pokazuje.
Wasza kasa.
Dalej uważam że będą 2 fixy i na razie nie ma przesłanek by było inacze.
Odnośnie krezusa to kto umiał ten zarobił na kółkach oczywiście.
Odbijam z tematu i nie będę więcej uswiadamiał że to trup.
Czasem wrzucę coś na temat kursu żeby inni też mieli podgląd na sytuację.
Spoko.
Doskonale Cię rozumiem. Przeszedłem już taki schemat na Gpw.
Uwierz że w Polsce na Gpw to same złodzieje i malwersańci. Ciężko coś ugrać a w koło każdy tylko czeka żeby ograbić drugiego.
Dużo by pisać.