Michu to flustraci ktorzy poplyneli na krezusie, znam niektórych i Ty też ..karki ich przerobil to przyszli tutaj tylko w porownaniu do nas nie maja za grosz honoru by przyznac sie do porażki i nie pisze o Qumaku..na chwile obecna nie ma co dzielic skóry na niedzwiedziu..wedlug mnie sa dwa obozy- 1 prezes Qumaka i moze ktos z euvicka , 2- biernacki i fundy, pierwszy wywiera presje nad drugimi bo czuje sie zagrożony..bo wie ze niwdlugo beda zmiany..tak to widzę..nawet nie bylo sypania dzisiaj..na sile spychali malymi kwotami..jestem ciekawy konca tej historii..nie placze na forum jak inni..nie pisze dyrdymalow hak prostychlopak ze fundy wychodza..bo to nawet ciezko komentowac..mnie naprawde uwagi innych lotto..jak sytuacja sie odwroci gdzie oni beda ? Jak present ruszy pochowaja sie w norach..to my dokonujemy wyborow takich a nie innych i nikomu nic do tego..na mnie wrazenia to nie robi za dlugo jestem na gieldzie..mam certyfikaty z bomi .hydro..dss ..przerobilem to i wiem jak to smakuje..poczekajmy na walne..zmiany w RN i ..teraz wydawac sądy..?? Troche wczesnie, pilka w grze..