• Tylko kto ma zrobic wezwanie!!!!! Autor: ~Gucio [169.252.4.*]
    Piszecie o wezwaniach I padaja tam rozne ceny, tylko ktochcialby skupic te akcje of drobnych.
  • Re: Tylko kto ma zrobic wezwanie!!!!! Autor: ~Umoczony [188.146.167.*]
    Może Maja będzie chciała kupic
  • Re: Tylko kto ma zrobic wezwanie!!!!! Autor: ~ddd [188.146.101.*]
    Nie wiem czy dobrze myślę...skoro dematerializacja akcji nastąpiła po wniosku spółki to zgodnie z prawem wezwanie musi się odbyć...tylko czy spółka od tak mogła sobie taki wniosek sporządzić skoro PAH jest jednym z największych akcjonariuszy a w zadnym zebraniu nie uczestniczył...druga sprawa mogą załadować nas i wezwanie zrobić na średnią z ostatniego pół roku...i będzie to śmieszna kwota...jak źle myślę to mnie poprawcie..
  • Re: Tylko kto ma zrobic wezwanie!!!!! Autor: ~ted [165.225.84.*]
    z ostatniego pół roku nie było handlu, chyba że z "nowej" wezmą
  • Re: Tylko kto ma zrobic wezwanie!!!!! Autor: ~Er [188.146.34.*]
    Wezwanie ogłasza ten kto chce przejąć władzę w spółce , fundusz spółka telekom... ktoś komu światłowody są potrzebne Skarb państwa
    w tym chaosie Info boją się typować , jeżeli nie ma bankructwa to szok że nas tak robią bez Walnego
  • Re: Tylko kto ma zrobic wezwanie!!!!! Autor: ~Gucio [169.252.4.*]
    Znalazlem cos takiego, tylko nie bylo walnego w tej sprawie I wezwanie powinno byc przed zniesieniem.
    Wykluczenie z obrotu na wniosek spółki
    Pierwszą z nich jest działanie na wniosek samej spółki, której walne zgromadzenie kwalifikowaną większością głosów zadecydowało o zniesieniu dematerializacji akcji, co jest równoznaczne z wycofaniem akcji z obrotu regulowanego. Dla przeprowadzenia tego procesu niezbędne jest przeprowadzenie wezwania zgodnie z art. 77-79 Ustawy o ofercie oraz uzyskanie zezwolenia udzielanego przez KNF. Całość procedury reguluję art. 91 ust 1-8 oraz ust 10-12 Ustawy o Ofercie.
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2017-05-04 15:25:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.