Dostanę zaświadczenie, że na dzień 22.10 że posiadałem akcje w ilości szt. na rachunku maklerskim. Co z tym mogę zrobić dalej ? Czy będą jakieś ruchu spółki w tym zakresie, czy ktoś inny będzie działać aby pomóc takim akcjonariuszom jak ja? Proszę o odpowiedź
Kurczę liczę ze napisze cosik gość o nicki afera hawe on zawsze mądrze pisał dziwna cisza nastała .. ja tez posiadam spory pakiet i jestem w szoku ze tekie rzeczy dzieją się w 21 wieku
mnie dzis z rachunku skradziono 22tys zl bo mialem 11k akcji Hawe ze srednia 2zl i tez jestem w szoku ze tekie rzeczy dzieją się w 21 wieku i to w "panstwie prawa"
Dnia 2018-10-24 o godz. 11:11 ~alfzmelmack napisał(a): > Dokładnie, u mnie też zniknęły z konta. Nie mam żadnego potwierdzenia że posiadałem takie akcje
sprawdź sobie w historii papierów ja ma tak :
"24.10.2018 Zniesienie dematerializacji akcji spółki HAWE SA -20000"
Dnia 2018-10-26 o godz. 12:57 ~Er napisał(a): > Spółka działa wszystko ok. tylko nas chcą wykorzystać
W ciągu ostatnich kilku miesięcy to czwarta zagraniczna inwestycja Hawe Telekom związana z rozwojem możliwości świadczenia usług dla operatorów międzynarodowych. Wcześniej spółka otworzyła węzeł w Amsterdamie, punkt dostępowy we Frankfurcie nad Menem oraz zmodernizowała punkt styku ze spółką TELIA Lietuva na granicy polsko-litewskiej.
Skoro dane o akcjonariuszach zostały przekazane do spółki a tam jest prezes który robi różne rzeczy i ma swoją platformę notowań to co ma zrobić skoro o to jak mówił prosili go akcjonariusze
Nie wiem czy będzie 3-4 ,. Ale znając działania prezesa to potrafię sobie wyobrazić jak będziemy na szybko otwierać rachunek na NG za 500 zł jak ktoś pisał a on tę kasę zgarnie
Powiem tak niech zgarnia i robi biznes ale niech odda to co nasze ja nic nie chcę tylko swoje 50.000tys akcji po 3.47.Prezes dawaj kasę a ja ci papier i gra .
proszę Cię be bądź naiwny ,jakiej walki? przypomnij wszystkim ile to sąd ogłasza walne, czy PAH ma dobre intencję czy nie, nic nie jest w stanie zdziałać i taka jest prawda, więc przestańcie ludziom robić złudną nadzieje