A jakby rosło no to byście pisali inaczej o tej spółce ,,,prawda??? A tak pozostaje ujadanie i doradztwo którego tutaj aż dosyć ...jesli jesteście prawdziwymi graczami pozostańcie neutralni bez takich głupich wpisów ....rynek sam pokaże kierunek bez pomocy analityków z forum bankiera
To ty się pode mnie podszywasz, w życiu nie kupiłbym akcji takiej spółki, zawsze mówiłem prawdę o spółkach pokroju GetBack, Krezusa, Goveny albo Gino Rossi.
No i wyszło szydło z worka, źle śledziłeś moją twórczość i nie przygotowales się do podszywu, o Govenie pisałem tu: https://m.bankier.pl/forum/post/27407717
Nasza szkapa zmieni sie w mustanga :-) to chwilowe kłopoty, rozwojaja sprzedaż na zachodzie az do wybrzeży Wysp Owczych i na wschodzie az pod granice Mongolii i Japonii :-) a emisja nowych akcji jest potrzebna na budowe nowej fabryki. Co zwiekszy moce produkcyjne, no i dostarczy towar na półki CCC w Niemczech, Austrii, Slowenii, Chorwcji, Serbii, Bulgarii, Rumunii, Czechach na Slowacji, na Wegrzech franczyza na Litwie, Lotwie, Estonii i Szwajcarii, no i Rosji. Wiec umowa z CCC to powazny biznes. Wiec kto mysli o bankructwie ten jest w bledzie. Sprowadzic Gino z gieldy nie bedzie latwe bo trzeba by przekonac fundusze do 60 proc. straty. Poza tym moga powiedziec nie jak na Tarczynskim. Wniosek w przyszlym roku wrocimy do 2-3 zeta. Pozdrawiam cierpliwych i opanowanych. Bedzie dobrze...
Nie wizjonerzy tylko to jest oczywiste.Strata w raporcie była papierowa ze wzgledu na odpisy Simple,teraz po sprzedazy Simple nastepny raport bedzie mocno plusowy do tego beda sie urealniac umowy z CCC,Tu wizje niepotrzebne,wystarczy myslec
Było się mnie słuchać, to byście nie potracili pieniędzy. Teraz tu będzie stłuczka po odstąpieniu 4F od negocjacji. Sprzedajcie akcje albo wydrukujcie sobie w formie papierowej, aby użyć je jako papieru toaletowego, tylko tyle to warte. Do końca roku 20 groni za akcję.