• Zmiana terminu isok Autor: ~Qumqum [89.77.68.*]
    Zmiana z 7.09 na 12.09.
    Dopinają ostatnie szczegóły z Qumakiem inaczej te 5 dni nie stanowiłyby różnicy.
    Druga sprawa to czy firma wyłoniona w przetargu w ciągu Ok 100 dni roboczych wykona robotę warta 28 mln?
  • Re: Zmiana terminu isok Autor: ~Wolf [188.146.165.*]
    Skad te info? Masz linka..
  • Re: Zmiana terminu isok Autor: ~Qumqum [5.184.62.*]
    http://www.kzgw.gov.pl/index.php/pl/zamowienia-publiczne/postepowania-przetargowe/313-wdrozenie-produkcyjne-systemu-isok
  • Re: Zmiana terminu isok Autor: ~Qor [107.167.108.*]
    Ja wszystko rozumiem ale te wody są nie poważne, ile to razy już przekladali? Już by to dawno ktoś inny zrobił...
  • Re: Zmiana terminu isok Autor: ~biały [31.183.129.*]
    http://www.kzgw.gov.pl/index.php/pl/zamowienia-publiczne/postepowania-przetargowe/313-wdrozenie-produkcyjne-systemu-isok
    Dzieki za linka..przyszla sroda..no dobra czekamy
  • Re: Zmiana terminu isok Autor: analityk_z_7c [81.190.215.*]
    swoją drogą, ciekawe czy ktokolwiek złożył ofertę... myślę, że to ciekawy case dla szkoleniowców z PZP
  • Re: Zmiana terminu isok Autor: ~Qumqum [89.77.68.*]
    Swoją droga ciekawe kiedy to zamieścili - sprawdzałem Ok 17 i nie było go jeszcze
    Wlasnie..dlatego sie zdziwilem
    Jednak stawiam na Qumaka w dokonczeniu isoku
  • Re: Zmiana terminu isok Autor: ~dong [46.215.94.*]
    Wydłużenie terminu składania ofert o 3 dni wobec tego, że można je składać już ze 2 lata, jest groteskowe i rodzi podejrzenie, że de facto nie chodzi wcale o wydłużenie terminu składania ofert tylko o co innego. O co? A niby skąd mam wiedzieć... pozostają domysły.
    Inna sprawa jest taka, czy instytucja zaufania publicznego powinna tak się bawić terminem i jak to o niej świadczy...
  • Re: Zmiana terminu isok Autor: ~Pol [46.134.156.*]
    Inna sie ważna rzecz wydarzyła. Zamawiający opublikował odp na pytania zadane przez potencjalnych oferentów. Stad to krótkie przesunięcie. Tym samym może faktycznie przyjmować oferty.
  • Re: Zmiana terminu isok Autor: ~Kumkum [31.0.39.*]
    To raczej wynika z PZP. Nie chcieli być oskarżeni o faworyzowanie nikogo. Zwykła procedura zamówienia publicznego.
  • Re: Zmiana terminu isok Autor: ~Wolf [188.146.164.*]
    To raz..a dwa ze przez rok jakos dziwnie nikogo innego nie wylonili..także stawiam na Qumaka..
  • Re: Zmiana terminu isok Autor: ~Pol [46.134.156.*]
    No cóż .... możecie tez tak to widzieć ..
  • Re: Zmiana terminu isok Autor: ~Wolf [188.146.164.*]
    Teraz panie kolego mozna gdybac..w srode sie wyjasni kto robi isok i mam nadzieje ze na tym zaminiemy ta niekończąca sie opowiesc...prezes wod zrobil z siebie posmiewisko prez ta historie..w mojej ocenie jest osoba niekompetentna na zajmowanym stanowisku..przez rok nie umial podjac decyzji..my w pracy musimy podejmowac decyzje w piec minut inaczej sad lub prokurator jak czlowiek zle zrobi..i tym sie roznimy od nich..gdyby prezes mial oddawac kase ze swojej kieszeni dawno by juz byl podpisany ten isok...
  • Re: Zmiana terminu isok Autor: ~biały [31.183.129.*]
    Znowu będziemy dzielić włos na czworo a wiemy niewiele.Teoretycznie czas (właściwie jego brak) działa na korzyść Qumaka.
    Niestety -przynajmniej ja-nie mam za grosz zaufania do instytucji mojego kochanego kraju. Nie takie projekty potrafiono uwalać np. historia ze śmigłowcami dla wojska...Airbus naprawdę dość mocno się zaangażował(wiem z własnego podwórka) i został poniekąd z przysłowiową ręką w nocniku.
[x]
QUMAK 0,00% 0,01 2019-08-21 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.