Ja bym był ostrożny, firma nadszarpnęła zaufanie. Osobiście boje sie ze znów wywinął numer z komunikatem o 23.00 . A wtedy płacz i zgrzytanie zębów... wtedy tez niby zbierali duzi... a potem okazało sie ze ulica niezle ubrana została...
Nie mam czasu wchodzić na każdy wątek, zwłaszcza ze tu duzo durnych komentarzy. Sam mam akcje, coprawda mniej niż przed ostatnim walnym, ale naganiacze na wzrosty mnie zniechęcają, tak samo było ostatnio, jakikolwiek zdroworozsądkowy wpis zasypywali tysiącem nicnieznaczacych bełkotów na wzrosty
Bardzo słusznie piszesz. Mnie też zniechęcają naganiavze na wzrosty. Za to zachęcają Ci na spadki. Podobno rzeczow o jeszcze używają do tego wpisy Wolfa
Nikogo nie zachęcam na wzrosty a tymbardziej na spadki- sam mam akcje. Wolałbym jednak zeby spółka rzeczowo i klarownie wszystko wyjaśniała o czasie a nue stwarzała pole do niedomówień i rożnej maści naganiaczy tworząc tym samym pole do działania dla tzw spółdzielni. A przed nimi to lepiej uciekać bo skończy sie w samych gaciach...
Kolego zeby tu bylo takie jasne wszystko to akcje by staly dzisiaj po 8 zlotych..jak chcesz jasnosci to masz kghm albo inne spolki..najwiecej sie zarabia na niejasnosciach..bo to co jest jasne juz dawno jest po zawodach na innych spółkach...