Uchwała Zarządu GPW w sprawie zawieszenia obrotu akcjami emitenta w związku z procedurą scalenia akcji. 2018-08-07 18:25 AA+A+
Zarząd Damf Inwestycje S.A. z siedzibą w Płocku informuje, że w dniu 07.08.2017 r. Zarząd Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. na wniosek Emitenta podjął uchwałę nr 838/2018 w sprawie zawieszenia na Rynku NewConnet S.A obrotu akcjami Spółki, w związku ze zmianą ich artości nominalnej. Emitent informuje, że procedura scalenia akcji Spółki została wszczęta przez Zarząd w związku z treścią uchwały Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia z dnia 08.06.2018 r. Zawieszenie obrotu akcjami Spółki nastąpi w okresie od dnia 14.08.2018 r. do dnia 27.08.2018 r. włącznie. Wobec powyższego Zarząd Emitenta informuje, że: 1.zlecenia maklerskie na akcje Emitenta przekazane na giełdę a nie zrealizowane do dnia 13.08.2018 r. włącznie tracą ważność po zakończeniu obrotu tego dnia, oraz 2. w okresie zawieszenia obrotu akcjami Spółki zlecenia maklerskie na akcje Spółki nie będą przyjmowane. Źródło: NewConnect - komunikaty spółek (EBI)
A więc rozwiązania zaistniałej sytuacji są dwa: 1/ Nadal lecimy w dół, by parówa mógł definitywnie pozbyć się śmiecia, co umożliwi ustalony po scaleniu wyższy pułap początkowy. 2/ Odreagowanie i dzięki zmniejszonemu free float (ilość akcji w obrocie) oraz skupionej po taniości znacznej ilości akcji, parówa posiadając ich znaczna część, może ponownie kontrolować kurs i ponownie go pompować, by opchnąć zebrane akcje znacznie znacznie wyżej (stary, sprawdzony scenariusz).
Dnia 2018-08-16 o godz. 19:13 ~laptop napisał(a): > Dnia 2018-08-16 o godz. 17:13 ~parówa_to_kozak napisał(a): > > > RESUME: > > Trzeciej alternatywy nie ma :)))) > > jest : > > 3 .malwersacja i wyprowadzenie kasy ze spółki ! >
A co to za różnica. Takie rozwiązanie równa się pierwszej opcji - śmieć i tak leci poniżej nominału. Tak więc nadal pozostają tylko dwie opcje na tego śmiecia - albo rybka, albo akwarium :))))
Dnia 2018-08-17 o godz. 11:39 ~parówa_to_kozak napisał(a):
> A co to za różnica. > Takie rozwiązanie równa się pierwszej opcji - śmieć i tak leci poniżej nominału. > Tak więc nadal pozostają tylko dwie opcje na tego śmiecia - albo rybka, albo akwarium :))))
dla mnie ogromna różnica , knur będzie dyndał w kratkę - moje największe pragnienie !.... ze stratą radzę się pogodzić !
Dnia 2018-08-17 o godz. 12:50 ~laptop napisał(a): > Dnia 2018-08-17 o godz. 11:39 ~parówa_to_kozak napisał(a): > > > A co to za różnica. > > Takie rozwiązanie równa się pierwszej opcji - śmieć i tak leci poniżej nominału. > > Tak więc nadal pozostają tylko dwie opcje na tego śmiecia - albo rybka, albo akwarium :)))) > > dla mnie ogromna różnica , knur będzie dyndał w kratkę - moje największe pragnienie !.... ze stratą radzę się pogodzić ! >
TERAZ PO SCALENIU NIE BĘDZIE MÓGŁ DODRUKOWAĆ BO BY WYSZŁO ZŁODZIEJSTWO WIĘKSZE DO POTĘGI PARÓWY ALE MNIEJSZE OD ZŁODZIEJSTWA I KNURY NA WYBIEGU...