• I kolejny raport- całkiem pozytywny Autor: ~Maciejjjj [37.47.159.*]
    https://chemoservis.pl/raport-biezacy-rb-482018--informacja-o-rozpoczeciu-negocjacji-w-sprawie-rozliczenia-przed-terminem-obligacji-firmy-salamanka-spolka-z-oo-w-warszawie-o-znacznej-wartosci
  • Re: I kolejny raport- całkiem pozytywny Autor: ~Początkujący [82.22.108.*]
    80 mln to spora strata oraz wpływa dość mocno na płynność ale jak nowi dobrze posprzątają to może i coś odzyskają. Tu nie wszystko stracone.
  • Re: I kolejny raport- całkiem pozytywny Autor: ~weder [95.41.19.*]
    Wreszcie ktoś z głową nie tylko do noszenia czapki
  • Re: I kolejny raport- całkiem pozytywny Autor: ~ego [81.219.176.*]
    mimo wszystko nie wierzę w dobre intencje ale może się mylę...
  • Re: I kolejny raport- całkiem pozytywny Autor: ~Jk [188.146.45.*]
    Małpiatko! Oddaj mi pieniądze.
  • Re: I kolejny raport- całkiem pozytywny Autor: ~Obserwator [83.28.196.*]
    Nie wiem czy zauważyliście w tym raporcie informację na temat tego co chciał zrobić ten tymczasowy nadzorca sądowy ?
    Wycenił w raporcie do sadu papiery Salamanki na 0 złotych a zarząd chce odzyskać z tych obligacji kilka milionów !!!!
    Czy to nie granda ? Tym pewnie powinna zająć się prokuratura, tym bardziej, że ten nadzorca, to ten sam co robił IDM z obecnymi menederami Bioerg, który zabrał Chemosowi kontrakty na Synthos i z tego co się słyszy, także pracowników liniowych Chemoservis : http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/30417469,bioerg-sa-10-2018-podpisanie-znaczacej-umowy
    Według mnie, to jest jawne działanie na szkodę spółki Chemoservis, i to nie tylko ze strony menedżerów Bioerg, którzy zabrali kontrakt, ale także ze strony pracowników decyzyjnych Chemoservis, którzy pozwolili, żeby ten kontrakt mogli im ukraść....
    Ciekawe co nowy zarząd zrobi w tej sprawie ? Mam nadzieje, że powiadomi KNF i Prokuraturę....
    Przydałby się tu taki Patryk Jaki BIS od spraw biznesu, który powołałby komisje śledcze do spraw takich przekrętów na giełdzie publicznej...
  • Re: I kolejny raport- całkiem pozytywny Autor: ~Poseł [31.179.3.*]
    Pisać do Jakiego! Mowię serio.
  • Re: I kolejny raport- całkiem pozytywny Autor: ~Maciejjjj [37.47.179.*]
    Weźcie się przestańcie skarżyć już a zwłaszcza temu ww pozorantowi. Wymyślił wybawce od siedmiu boleści
  • Re: I kolejny raport- całkiem pozytywny Autor: ~Jk [193.86.83.*]
    Wiecie co jest najgorsze... Technicznie wszystko wyglądało ok, nawet fundamentalnie - choć nie jestem specjalistą. Człowiek miał podstawy aby inwestować w te akcje a tu "z dnia na dzień" taka klapa. Mam nadzieję, że Wojciech M. nie znajdzie nigdzie pracy na stanowiskach gdzie może zagrażań innym finansowo lub fizycznie. Pogodziłem się ze stratą ale jak ten papier teraz sprzedać aby nie straszył na rachunku?!?! Apel do Małpiatki - przyjdź i go sobie weź. Nawet nie musisz wykazywać mistraty. Uszyj sobie z niego tupecik ;-) P.S. Macie jakąś spółkę na oku - z normalnych. CIG oraz KREZUS już był. Zarobione, nie wracam tam. Szukam czegoś pod techniczne wybicie . Niestety nic ciekawego na horyzoncie nie widać. Pozdrawiam Wszystkich i życzę aby w końcu coś się wyjaśniło z tym CHEMOSEM.
  • Re: I kolejny raport- całkiem pozytywny Autor: ~Spekulus_Maximus [82.150.99.*]
    Dnia 2018-08-17 o godz. 10:35 ~Jk napisał(a):
    > Wiecie co jest najgorsze... Technicznie wszystko wyglądało ok, nawet fundamentalnie

> Macie jakąś spółkę na oku - z normalnych. CIG oraz KREZUS już był. Zarobione, nie wracam tam. Szukam czegoś pod techniczne wybicie . Niestety nic ciekawego na horyzoncie nie widać. Pozdrawiam Wszystkich i życzę aby w końcu coś się wyjaśniło z tym CHEMOSEM.

No dokladnie w tym problem. Ja mam na oku cala mase rzeczy ale juz nic z GPW. Dochodze do wniosku ze nie ma sensu tu lokowac kapitalu jak klamia Ci w zywe oczy w oficjalnych raportach. Zaloz sobie konto na De Giro i inwestuj w cywilizowanych krajach.
  • Re: I kolejny raport- całkiem pozytywny Autor: ~trup [188.146.36.*]
    taka mała ciekawostka na zakończenie lata: Calatrava ,której udziałowcem podobnie jak Chemoservisu jest /był Walton Spencer również jest zawieszona od maja 2018r.

Ta sama zasada metoda działania ....
  • Re: I kolejny raport- całkiem pozytywny Autor: ~Jk [188.146.205.*]
    Chyba tak zrobię Spekulus
  • Re: I kolejny raport- całkiem pozytywny Autor: ~Jk [193.86.83.*]
    Napisałem dużo więcej ale zostało to skasowane....hmmm
[x]
CHEMOS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.