• Wartość księgowa... Autor: ~WlodekzGdyni [89.64.53.*]
    … jest ujemna. To znaczy że gdyby ktoś chciał sprzedać spółkę to musiałby nabywcy jeszcze dopłacić.
    Dziwne że kupujący akcje płacą za nie zamiast dostawać pieniądze za to że kupili akcje...
    Przecież to logiczne :)

• Re: Wartość księgowa... Autor: ~Stefan [94.254.229.*]
    Nareszcie ktoś trzeźwo patrzy na realia a nie przez różowe okulary. Chociaż mam wrażenie że całej tej rzeszy lemingów i tak nie da się przekonać, żyją w swojej rzeczywistości z głęboko zakorzenionym poczuciem sukcesu. To taki typowy syndrom „błędu poznawczego”.
  • Re: Wartość księgowa... Autor: ~Buhahaha [94.254.182.*]
    Kup akcje spolka ci dopłaci skąd wy sie bierzecie ze spotkań pisowcow?
  • Re: Wartość księgowa... Autor: ~jj [193.200.47.*]
    Dnia 2018-07-27 o godz. 07:18 ~Buhahaha napisał(a):
    > Kup akcje spolka ci dopłaci skąd wy sie bierzecie ze spotkań pisowcow?

nie rozumiesz po polsku ??, ach..zapomniałem
    kodziarz:)))
  • Re: Wartość księgowa... Autor: ~Buhahaha [94.254.182.*]
    Ano kodziarz ani pisowiec myj sie to nie bedziesz cuchnął kliencie 500
  • Re: Wartość księgowa... Autor: ~Tomek [89.76.167.*]
    Moi przedmówcy są zarobieni kasą po uszy. Wszyscy to ciemniaki i leszcze, kupujący walor bez wartości, a oni "znawcy" giełdy siedzą na tym forum w celach charytatywnych, ostrzegając innych przed stratą pieniędzy :) Ja leszcz, gdybym miał tyle kasy co moi przedmówcy, to nie traciłbym czasu na wypisywanie "mądrości" o danej spółce, tylko bawiłbym sie i cieszył zyciem. Konkluzja - bardzo dziękuję wszystkim giełdowym "guru" za troskę i oczywiście wiem, że nie macie bladego pojęcia o giełdzie, gdyby było inaczej to zylibyście z daleka od tego typu forum :)
    Pozdrawiam
    Leszcz, leming i jak się wam tam inaczej mnie nazwie :)
[x]
QUMAK 0,00% 0,01 2019-08-21 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.