• Zyskują czas! Autor: ~Wiwat [212.191.32.*]
    Znowu podejmują działania mające pozyskać czas. Jakby nie było w tym co robią są skuteczni, to trzeba im przyznać. Oby tylko akcjonariusze w końcu mogli zobaczyć poprawiające się rezultaty w raportach. Może ta taktyka nieustannej gry na czas przyniesie oczekiwane rezultaty dla wszystkich.
  • Re: Zyskują czas! Autor: falenta [37.47.6.*]
    Ja bym przyklasnął takiemu zarządowi ,jednak nie przyklasnę bo jak sięgnę pamięcią wstecz to mi ręce opadają usunięcie z gpw , udziały wierzytelności itp itd
    Jedno co przyznam że są skuteczni , obawiam się jednak że na nasze nieszczęście
  • Re: Zyskują czas! Autor: ~StarszyPan [195.225.71.*]
    Dlaczego takie pesymistyczne nastawienie Mariuszu.Walne się w końcu odbędzie i wtedy dopiero zobaczymy jaka jest kondycja spółki.
    Pozdrawiam.
  • Re: Zyskują czas! Autor: ~Er [188.146.108.*]
    Nojman nazywał się gość zapewniał że prezes tego nie odpuści o akcje możesz się nie martwić było to dawno początek układu S Widać że prezes walczy jak lew Oby o akcjonariuszu Nie zapomniał
    Daj Boże Wam wszystkim , każdemu sprawiedliwie wg zasług.

• Re: Zyskują czas! Autor: ~Er [188.146.37.*]
    Pewności sam wiesz nie ma - rękę na plusie trzeba mieć Mnie dziwią checa z odwołaniem Walnych Co za prawo mamy To prezes na walnym powinien dać plan ale polska to jeszcze bananowa republika
    Pozdrawiam Apropo co to za Nojman tak się przedstawił Tomasz czjakmu tam Zdzisław
    Pozdrawiam
    Naiwnością jest wierzyć że człowiek zły postąpi dobrze.
  • Re: Zyskują czas! Autor: ~Er [188.146.169.*]
    Przepraszam- pomylilem nazwiska to z Hofmanem i wączyła mnie sekretarka Hawe ,,prezes tego tak łatwo nie odpuści o akcje się nie martw,,- było to na początku sanacji
  • Re: Zyskują czas! Autor: falenta [37.47.1.*]
    Pełnomocnik zarzadcy W.Makucia tak się nazywa. Słów padło wiele ,najwięcej właśnie od prezesa , ale nie po słowach a czynach należy oceniać człowieka.
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.