....zachwycające i na dodatek wszystkie przepływy są minusowe a to w teorii kliniczny przypadek chwilowej zapaści.
Co jest grane do k....nędzy? Może konferencja prasowa da odpowiedź.
Axaa, to prawda choć do tej pory nie wiem z jakich przesłanek korzystałeś, a nuż ta kawa na przemian z truskawkami oraz ożywczym koszeniem ,gdzieś w zakątku Jury / jak pisałeś/ natchnęła Cię proroczą wizją, co przy mojej prymitywnej statystyce uczyniło różnicę.
Skoro Jura to znaczy jesteś ze Śląska przypuszczalnie, zdradź ten punkt w Jurze to może przyjadę na te niezsypane truskawki.
Dnia 2018-05-29 o godz. 08:36 ~dami napisał(a): > Axaa, to prawda choć do tej pory nie wiem z jakich przesłanek korzystałeś, a nuż ta kawa na przemian z truskawkami oraz ożywczym koszeniem ,gdzieś w zakątku Jury / jak pisałeś/ natchnęła Cię proroczą wizją, co przy mojej prymitywnej statystyce uczyniło różnicę. > > Skoro Jura to znaczy jesteś ze Śląska przypuszczalnie, zdradź ten punkt w Jurze to może przyjadę na te niezsypane truskawki.
Korzystałem z przesłanek logiki /Generalnie wynik nie jest zły/Zobaczymy jak odbierze go rynek/Ale drugi kwartał na pewno będzie lepszy/Co do Jury/Truskawek nie mam na posesji(kupujemy na straganie)Na posesji są borówki amerykańskie i agrest+ śliwka i porzeczki/Działka w środku lasu(budowlana) więc nie wszystko na niej może rosnąć/Tak, jest to na Śląsku(bo Jura leży w większości na Śląsku) Miejsce odludne, cisza , spokój ,śpiew ptaków, zające ,sarny, wokół las/Pozdrawiam , odwiedzajcie Jurę jest piękna! A Ty Dami w jakim województwie mieszkasz?
Echo rozpędza się zawsze od II kwartału, a biorąc pod uwagę, że oddają w tym roku duże budowy, to wyniki za 2018 r. będą bardzo dobre. W następnych latach np. Browary Warszawskie (mówi to Państwu coś).