• STRATA MAJĄTKU? Autor: ~SPRAWIEDLIWY [37.47.10.*]
    I JA MAM STRACIĆ PRZEZ TAKIEGO CO MA KUCIA /JA TEŻ MAM/ ,,,,,CELOWO PRZESZKADZA BY RESTRUKTURYZACJA SIE  NIE POWIODLA,,,SPOLKA MIALA DUZY MAJATEK, MIALA CHETNEGO UDZIALOWCA DO DALSZEGO FINASOWANIA I WSPOLPRACY , BYLA USTAWIONA W SWEJ BRANZY I TERAZ CO JAKIS MAKUC JEST NIEZLE ZAROBIONY A JA MAM BEZWARTOSCIOWE AKCJE,,,, GDZIE TU JEST PRAWO.... PANIE ZBIGNIEWIE ZIOBRO...TU JEST PRZEKRET I ZLDZIEJSTWO,,,,AKCJONARIUSZE POMOCY I SOLIDARNOSCI !!!!
  • Re: STRATA MAJĄTKU? Autor: falenta [5.184.55.*]
    nie filozofuj , tutaj szkody spółki i akcjonariuszy winien jest ten co te pozwy firmuje
  • Re: STRATA MAJĄTKU? Autor: ~Ddd [188.146.0.*]
    Dokładnie.Oszust i kretacz.Wszystko co wychodzi od prezesa do wielki wał.
    Nie było nic z jego strony aby się potwierdziło. Że odpowiednie organy tego nie widzą...tym bardziej że schemat identyczny jak we wcześniejszych spółkach które pogrążył....
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.60.92.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: STRATA MAJĄTKU? Autor: ~sprawiedliwy [37.47.10.*]
    Falenta, czytales nowe info??? Wynika z tego wszystkiego ze nie ma winnego /gdybym byl prokuratorem to wiedzialbym kogo zamknac/ a TY czekasz  z zalozonymi rączkami !! GDZIE JEST D AWNY FALENTA???    nie chcę juz dalej dyskutować ,,,czekam na rozstrzygnięcie sprawy przez PRAWO, JESTEM OBYWTELEM POLSKI I NALEZY MI SIE OCHRONA PRZED ZŁODZIEJAMI.....pozdro dla Ciebie
    Też Cię pozdrawiam Sprawiedliwy , jednak z założonymi rekami czeka całe Państwo Polskie , PAH zrobił co mógł do tej pory zrobić , Państwo sobie poradzić nie może a Ty masz pretensje do PAH?

Jedyne o co można mieć pretensje do W.Makucia to faktycznie oto że chciał zniszczyć doszczętnie hawe s.a. oczywiście jeśli to prawda że rozwiązał umowy ze spółkami córkami , dzieki którym było finansowanie dla przetrwania hawe s.a.
    Patrząc z innej perspektywy skoro zarząd może publikować w Hawe S.A. raporty poprzez espi to posiada zdolność zawarcia tych umów ponownie ze spółkami córkami .

Państwo Polskie ,jego instytucje działają wybiórczo z jednej strony zajmują się getbackiem , z innej nie robią nic czym pomagają zorganizowanej grupie.

• Re: STRATA MAJĄTKU? Autor: ~Gamoń [188.146.226.*]
    Krótkie pytanie.
    Kto sprzedał udziały w HB i ORSS.
    Zarząd, czy Zarządca
  • Re: STRATA MAJĄTKU? Autor: ~Gamoń [188.146.226.*]
    Kolejne pytanie .
    Kto jest odpowiedzialny za brak raportów na Mediatelu.
    Zarząd, czy Zarządca?
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.