Makuć weźmie na siebie winę, posiedzi 10 lat, ale to było z góry ukartowane. Przecież nie zapłaci, bo z czego. A kto miał zarobić to zarobił. Mi to wygląda na z góry zaplanowaną rozgrywkę w stylu " WSI"
Dnia 2018-05-25 o godz. 13:49 linquist napisał(a): > Makuć weźmie na siebie winę, posiedzi 10 lat, ale to było z góry ukartowane. Przecież nie zapłaci, bo z czego. A kto miał zarobić to zarobił. Mi to wygląda na z góry zaplanowaną rozgrywkę w stylu " WSI"
Mam ogromną rezerwę do tzw. spiskowych teorii, ale tutaj się zgadzam, że był jakiś długoterminowy plan w sprawie Hawe. Poza tym widzę tu istotną rolę jaką odegrało i być może jeszcze odegra ARP. Przyjrzyjcie się bliżej jak aparat państwa rozegrał branżę energii wiatrowej. Najpierw regulacjami zadołowano spółki z tej branży, a teraz państwowe firmy będą je kupować wg zadołowanej wartości. Oczywiście może to jest jednak spiskowa teoria, ale jak mówi porzekadło: "jeśli coś ma cztery łapy, ogon, szczeka i wygląda jak pies, to prawdopodobnie jest to pies". Poczekajmy i po owocach ich poznacie - zobaczymy gdzie ostatecznie wylądują światłowody Hawe.