Po rozmowie z osobą z działu inwestorskiego Chemoservis uzyskałem odpowiedź że raport roczny zostanie zamieszczony 18 czerwca a to jest podstawą do odwieszenia notowań przez KNF. To natomiast po jakiej cenie akcje wystartują i czy będą chętni na ich zakup jest jedną wielką niewiadomą
Zapewniam was że kurs poleci ale wszystkie akcje zostaną od was odebrane. Dlaczego to zrozumiecie jak trochę na giełdzie pożyjecie i doświadczenia nabędziecie.
po 20-stym kwietnia kobieta powiedziała mi, że raport zostanie opublikowany 28 kwietnia i gdy zapytałem się, czy spółka ma problemy z płynnością, na co może wskazywać zachowanie kursu powiedziała, że nic takiego nie ma miejsca i nic nie może więcej o sytuacji finansowej powiedzieć, ponieważ nie było informacji opublikowanych na GPW
kilka dni później rozpoczęło się pikło a ja straciłem kilkadziesiąt k PLN, gdyby krowa odpowiedziała na zadne pytanie mówiąc prawde, strata wyniosłabny 15%, a nie 80%
Zarząd Spółki Bioerg S.A. (dalej: Emitent, Spółka) informuje, iż w dniu dzisiejszym otrzymał podpisaną w dniu 17 maja 2018 r. umowę pomiędzy Emitentem a spółkami: Synthos Dwory 7 spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka jawna, Synthos S.A., Synthos Agro sp. z o.o., Synthos Dwory 2 spółka z ograniczoną odpowiedzialnością SD4 spółka komandytowa, Synthos Dwory 2 spółka z ograniczoną odpowiedzialnością SD5 spółka komandytowa, Synthos Dwory 2 spółka z ograniczoną odpowiedzialnością SD8 spółka komandytowa (dalej, łącznie zwanymi "Zamawiającymi").
Przedmiotem umowy jest świadczenie przez Emitenta na rzecz Zamawiających planowanych, bieżących, pilnych i awaryjnych usług konserwacyjno-remontowych, serwisowych, prac w branży mechanicznej lub elektrycznej, prac czyścicielskich oraz prac na "wezwanie". Umowa będzie obowiązywać do dnia 31 grudnia 2019 r.
Zarząd Emitenta przewiduje, iż powyższa umowa znacząco wpłynie na sytuację majątkową, gospodarczą i finansową Emitenta. W związku z podpisaną umową Emitent przewiduje w najbliższych dniach przedstawić zaktualizowaną strategię działania.