• Wyniki finansowe Autor: ~basia_siwek [94.254.135.*]
    jw
  • Re: Wyniki finansowe Autor: ~Jolo [2.30.60.*]
    No to jesteśmy na plusie hura, powinno się coś ruszyć czyli wcale nie ma wygaszania.
  • Re: Wyniki finansowe Autor: ~Dawid [109.197.66.*]
    To jest najlepsza wiadomosc od 2 lat na tej spółce. Fakt, że jej isc wygaszają. Zaraz będzie scalenie akcji, średnio 5,25 za jedna akcje na giełdzie. Usunięcie z listy alertów, przywrócenie na notowania ciągle. Przywrócenie „normalności” obrotów na spółce to petarda wiadomosc.
  • Re: Wyniki finansowe Autor: ~Judyta [31.0.121.*]
    Ale sie zafixowales?!
  • Re: Wyniki finansowe Autor: ~realista [78.10.177.*]
    wyniki takie jak w większym warzywniaku tylko tam jest cały czas na + .A uchwały to typowy jeszcze legalny wał .Ja sie pytam gdzie jest Ziobro?.
    Mam wrażenie że będziesz szczęśliwy tylko wtedy kiedy zamkną wszystko i wszystkich, dla mnie i dla normalnych ludzi ważne jest odzyskać pieniądze a dla ciebie wszystkich pozamykac, są na minusie źle, jest jakiś zysk źle to po co tu siedzisz
  • Re: Wyniki finansowe Autor: ~realista [78.10.177.*]
    czytałeś treść uchwał jeśli nie zapraszam do lektury. z ostatniej emisji akcji pieniądze miały być wykorzystane na ekspansje firmy fly.pl a co sie stało tania niskooprocentowana pożyczka a komu wiadomo .odnośnie zysku jaki zysk człowieku trudno nazwać zyskiem przesówanie kwot w słupkach na kontach .Nykiel uciekł z Flaja dlaczego?.cena akcji śmieszna i nikt tego nie kupuje dlaczego?. Skoro żaden bank grubemu nie chce dac pożyczki to chłopina sobie radzi jak może a że sponsorów na giełdzie ma całą mase to hulaj dusza.
  • Re: Wyniki finansowe Autor: ~Ja [94.254.183.*]
    Witam dlaczego od 7.05 jest brak notowań spółki fly?
    Problem jest ze traktujesz tą spółkę jak normalną giełdowa, dobrze wiesz że tak nie jest, jeżeli masz kasę utopiona jak ja powinno ci zależeć na odzyskaniu to po co tylko negowac, w ten sposób to nie urośnie, mi naprawdę wisi czy to są słupki i tak dalej co za różnica ważne żeby to napompowac każdy sposób jest dobry, nie rozumie ludzi którzy są na forum i tylko neguja, tu już nie ma kogo edukować.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.23.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Wyniki finansowe Autor: ~laptop [78.8.11.*]
    Wyniki finansowe - to tylko i wyłącznie kreatywność księgowa !!!

O -z działalności operacyjnej !
  • Re: Wyniki finansowe Autor: ~polak [89.73.113.*]
    scalenie a potem znowu dodruk hahah i resplit i wałem hahah szkoda czasu na ten smietnik parówy
  • Re: Wyniki finansowe Autor: ~parówkazszynki [212.160.172.*]
    Dokładnie, wg tutejszych szpeniów spółka wyprowadziła całą kasę jak i krzesła, biurka, faxy, telefony, itp. itd. by zamknąć interes.
    A tym czasem zonk, bo jednak coś wykazali oraz coś planują (scalenie, zmiany ustawowe) i tym dają do zrozumienia, że spółka jeszcze pożyje.
    No ale jak się w strachu wywaliło na mega stracie papier, to teraz pozostaje plucie jadem na wszystko i wszystkich.
    Pożyjemy zobaczymy - ja trzymam i nawet dokupiłem, jak tak tanio dawali.
[x]
DAMFINW 0,00% 2,11 2020-12-28 15:53:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.