• celowe zanizanie kursu Autor: ~klata [5.172.255.*]
    przecież to wyraźnie widać jak po raporcie zanizaja kurs Ktos powinien się tym w końcu zajac.
  • Re: celowe zanizanie kursu Autor: ~mart [31.0.123.*]
    bo ja wiem? raczej brak zainteresowania spółką, brak reakcji kursu na pozytywne informacje i zniecierpliwienie drobnych, aktualnie nie ma już nawet możliwości robienia kółek, w efekcie stworzył się trend spadkowy i działa technika. Zakres na dziś to 0.98-1.08 i stopniowy zjazd
    może raport roczny pomoże kto wie chociaż..pytanie z jakiego kursu będzie tam start bo może być 0.8x
    może lepiej jakby zrzuciło dziada na 0.6x i byłby potencjał do szybkiego wzrostu 2-3x. No i w końcu zaczęło by się coś dziać :)
  • Re: celowe zanizanie kursu Autor: ~aaa [195.35.80.*]
    na to jest tylko jeden sposób - trzeba brać z prawej....
    ale po co brać z prawej kiedy każdy widzi że nie ma sensu i można będzie wziąć taniej, oczywiście do czasu
    niestety dopóki nie będzie jakiegoś przełomu mamy powolne opadanie
    nie naganiam na spadki, wiem jakie fundamenty ma spółka ale AF to co innego niż AT.
    perspektywy są b.dobre i długoterminowi nie mają pewnie co się martwić ale póki co słabo to wygląda
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.233.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    chyba faktycznie nie warto się tu udzielać, zamiast dyskusji na argumenty wyzwiska
    ok bawcie się dobrze
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.46.169.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: celowe zanizanie kursu Autor: ~xxx [5.172.233.*]
    jak ktoś nie ma pojęcia o co toczy się gra niech lepiej nie pisze głupot, bo widać,że nawet ci ze stopa chyba coś kumają
  • Re: celowe zanizanie kursu Autor: lakiluuk [109.207.108.*]
    Kumamy kumamy, nie dotykamy tego nawet kijem. Popatrz jakie mamy obroty my, na wzrostach a popatrz jakie macie Wy, na spadkach. Wiem, powiesz że po małych pakiecikach ktoś zaniża żeby potem zgarnąć po prawej, ale pamiętaj że twoja teza nie musi mieć nic wspólnego z rzeczywistością, więc nie próbuj jej komuś wkładać na siłę do gardła.
    Dnia 2018-05-10 o godz. 16:56 lakiluuk napisał(a):
    > Kumamy kumamy, nie dotykamy tego nawet kijem. Popatrz jakie mamy obroty my, na wzrostach a popatrz jakie macie Wy, na spadkach. Wiem, powiesz że po małych pakiecikach ktoś zaniża żeby potem zgarnąć po prawej, ale pamiętaj że twoja teza nie musi mieć nic wspólnego z rzeczywistością, więc nie próbuj jej komuś wkładać na siłę do gardła.

powiedz w takim razie po co siedzisz na takim" badziewiu"- zapewne charytatywnie jak niektórzy i ostrzegasz nowych przed tym "badziewiem" zamiast pilnować kursu zaje..najlepszej spółki w historii giełdy czyli stopa.Ty normalnie po śmierci pójdziesz prosto do nieba ocalając inwestorów przed inwestycją w tę spółkę i stratą całego dorobku życia?- no powiedz dlaczego wciąż tu siedzisz- my to wiemy tylko potwierdź.Zamilkniesz ty i te inne stwory jak kurs zacznie rosnąć i będziecie udawać,że was tu nie ma. My to znamy
    @mart- jak nie chcesz brać z prawej to bierz z lewej, z góry albo z dołu- jak ci pasuje,bo normalni znają tylko jeden kierunek- z prawej
  • Re: celowe zanizanie kursu Autor: ~daro822 [185.46.169.*]
    Lakiluuk idź zbierać stopa bo przecież Prezes Wam obiecał :D że nie sprzeda to teraz taka kasę skosicie że hej :D Co tam minusy na raporcie :D
  • Re: celowe zanizanie kursu Autor: ~robin [37.47.234.*]
    Dnia 2018-05-10 o godz. 17:05 ~daro822 napisał(a):
    > Lakiluuk idź zbierać stopa bo przecież Prezes Wam obiecał :D że nie sprzeda to teraz taka kasę skosicie że hej :D Co tam minusy na raporcie :D

szkoda ze nie zauwazyles ze kurs stopa 13-28 na dzis w miesiac,nie mam nic do aleji ale pisac takie bzdety i jeden drugiemu przygarniac az szkoda czytac jak jeden drugiemu przytakuje a tu rynek wycenia kurs a nie zaden forumowy wpis tyle
    właśnie w tym problem, AF to jedno a kurs i AT drugie
    my się tu kisimy i powoli opadamy a na STO można było podwoić kapitał
  • Re: celowe zanizanie kursu Autor: ~daro822 [185.46.169.*]
    Rynek kurs wycenia dobre :D uznam że źle dobrałem słowa poprostu.

Powiedz co nieprawdziwego tu piszemy (mam na myśli ludzi ze srodowiska) Aleii

I co uważasz że wzrost stopa to efekt poprawy kondycji finansowej spółki?
    Dnia 2018-05-10 o godz. 17:13 ~robin napisał(a):
    > Dnia 2018-05-10 o godz. 17:05 ~daro822 napisał(a):
    > > Lakiluuk idź zbierać stopa bo przecież Prezes Wam obiecał :D że nie sprzeda to teraz taka kasę skosicie że hej :D Co tam minusy na raporcie :D
    >
    > szkoda ze nie zauwazyles ze kurs stopa 13-28 na dzis w miesiac,nie mam nic do aleji ale pisac takie bzdety i jeden drugiemu przygarniac az szkoda czytac jak jeden drugiemu przytakuje a tu rynek wycenia kurs a nie zaden forumowy wpis tyle

następny samarytanin o IP.37.47.234-robin, bolek, jan....następny wielonickowiec- nie ośmieszaj się chłopie
  • Re: celowe zanizanie kursu Autor: ~robin [37.47.34.*]
    Dnia 2018-05-10 o godz. 17:18 ~xxx napisał(a):
    > Dnia 2018-05-10 o godz. 17:13 ~robin napisał(a):
    > > Dnia 2018-05-10 o godz. 17:05 ~daro822 napisał(a):
    > > > Lakiluuk idź zbierać stopa bo przecież Prezes Wam obiecał :D że nie sprzeda to teraz taka kasę skosicie że hej :D Co tam minusy na raporcie :D
    > >
    > > szkoda ze nie zauwazyles ze kurs stopa 13-28 na dzis w miesiac,nie mam nic do aleji ale pisac takie bzdety i jeden drugiemu przygarniac az szkoda czytac jak jeden drugiemu przytakuje a tu rynek wycenia kurs a nie zaden forumowy wpis tyle
    >
    > następny samarytanin o IP.37.47.234-robin, bolek, jan....następny wielonickowiec- nie ośmieszaj się chłopie

kolego a ty jedynie co potrafisz to obrazac takie to cale forum jeden drugiego by zjadl za 1zl taki kraj,na takim forum to siedza sami analitycy jak ty xxx co wiedzy zero ale chcesz byc madrzejszy od innych
  • Re: celowe zanizanie kursu Autor: ~joeblack [94.254.177.*]
    A z ilu kurs stopa polecial w dol? Przeciez wy tu jestescie juz od czasow gdy stop by w takiej cenie co teraz. Jak bedzie po 50-60 gr to dopiero bedziecie mieli 100% zysku bajkopisarze:)
    tylko że jakoś mało kto bierze; spokojnie przyjdzie czas to dobiorę może być nawet drożej niż teraz jeśli kierunek będzie inny, chociaż myślę że dobiorę taniej niż teraz
  • Re: celowe zanizanie kursu Autor: ~klata [5.172.255.*]
    mysle ze tu jest zerowy obrót i sztuczne przewalanie z wora do wora Nikt nie sprzedaje w takiej niskiej cenie Chcą zanizyc kurs i wywolac panike ale to się nie uda bo będziemy podbierac
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.