Witam Widząc jak grupa cwaniaków próbuje mnie okraść z ciężko zarobionych pieniędzy które zainwestowałem w tę spółkę chciał bym wspomóc i dołączyć do Klubu Sympatyków PAH .NIestety z braku możliwości czasowych moja obecna pomoc może polegac tylko na zarejestrowaniu stałego Nicka. "haweliusz" jestem na tej spółce od kiedy wartośc papieru oscylowała w granicach 4zł pózniej z różnym skutkiem próbowałem coś odrobić na chwilę obecną posiadam 103.831k szt akcji co potwierdzam screnem z mojego rachunku na podany adres E-mail.Jesli rejestracja NIckai i podanie ilości pomoże chociaż w małym stopniu w walce z tą szjką oszustów przyłączam sie do Klubu Sympatyków PAH. Pozdrawiam
Dnia 2018-04-07 o godz. 15:03 haweliusz napisał(a): > Witam > Widząc jak grupa cwaniaków próbuje mnie okraść z ciężko zarobionych pieniędzy które zainwestowałem w tę spółkę chciał bym wspomóc i dołączyć do Klubu Sympatyków PAH .NIestety z braku możliwości czasowych moja obecna pomoc może polegac tylko na zarejestrowaniu stałego Nicka. "haweliusz" jestem na tej spółce od kiedy wartośc papieru oscylowała w granicach 4zł pózniej z różnym skutkiem próbowałem coś odrobić na chwilę obecną posiadam 103.831k szt akcji co potwierdzam screnem z mojego rachunku na podany adres E-mail.Jesli rejestracja NIckai i podanie ilości pomoże chociaż w małym stopniu w walce z tą szjką oszustów przyłączam sie do Klubu Sympatyków PAH. > Pozdrawiam ____________________________________________________________________________________________________ Witaj kolego Haweliusz świetnie że się przyłączasz do akcji, każdy taki przejaw aktywności to sygnał dla szajki że nie przyglądamy się biernie i nie będziemy stać z założonymi rękami. Kolejne 103 tyś akcji PRZECIWKO szajce które przydadzą się z pewnością na walnym.
Zachęcałbym Cię do zaakcentowania Swojej obecności w tym wątku : https://www.bankier.pl/forum/temat_klub-hawe-mobilizacja,27728895.html
Ponieważ jest bardziej przejrzyście gdy w jednym miejscu się mobilizujemy