• układ Autor: ~ukłąd [91.237.139.*]
    ja mam propozycję dla prezesa jak chce mieć tą spółkę to niech ogłosi skup po 10 zł i na pewno skupi wszystko, każdy będzie zadowolony, a jeżeli nie to ON TEN CWANIAK nie będzie miał nic poza WYROKIEM który go czeka..patrz co dzieje się Jackiem K. żarty się skończyły PANOWIe
  • Re: układ Autor: ~jekyll [5.172.237.*]
    ja mam propozycję dla prezesa jak chce mieć tą spółkę to niech ogłosi skup po 10 zł i na pewno skupi wszystko, każdy będzie zadowolony, a jeżeli nie to ON TEN CWANIAK nie będzie miał nic poza WYROKIEM który go czeka..patrz co dzieje się Jackiem K. żarty się skończyły PANOWIe
    ...... i pewnie juz ze strachu ma mokro w gatkach, a tak na serio to takie rekiny nie bardzo sie przejmują karami. A Jacek K . to chyba zły przykład. Pod publikę i typowa Pisowska pokazówka, nic z tego nie będzie, ale przekaz dla akcjonariatu poszedł w eter. No ale te 10 zł co żeś wymyslił to ......... zioło czy coś mocniejszego ? pozdro, też mnie ta strata boli.
  • Re: układ Autor: ~klawisz [94.254.224.*]
    Wystarczy że przymkną kolesia i wybierzemy nowego prezesa a HWE wróci na poziom 4-4,5
  • Re: układ Autor: ~Umoczony [188.146.40.*]
    Uklad ale Zamknięty
  • Re: układ Autor: ~Er [188.146.73.*]
    On broni spółkę przed wrogim przejęciem ,tylko o nas mało musli .Ciekawe jak porejestryuj akcje na Walne ,kto komu głosy sceduje
    Jakiś fundusz ma 5% czytałem na Stooq-
    I dziwna ta cisza ARP wierzyciele milczą . Niech radza do Walnego zrobią prezent
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.