ja mam propozycję dla prezesa jak chce mieć tą spółkę to niech ogłosi skup po 10 zł i na pewno skupi wszystko, każdy będzie zadowolony, a jeżeli nie to ON TEN CWANIAK nie będzie miał nic poza WYROKIEM który go czeka..patrz co dzieje się Jackiem K. żarty się skończyły PANOWIe
ja mam propozycję dla prezesa jak chce mieć tą spółkę to niech ogłosi skup po 10 zł i na pewno skupi wszystko, każdy będzie zadowolony, a jeżeli nie to ON TEN CWANIAK nie będzie miał nic poza WYROKIEM który go czeka..patrz co dzieje się Jackiem K. żarty się skończyły PANOWIe ...... i pewnie juz ze strachu ma mokro w gatkach, a tak na serio to takie rekiny nie bardzo sie przejmują karami. A Jacek K . to chyba zły przykład. Pod publikę i typowa Pisowska pokazówka, nic z tego nie będzie, ale przekaz dla akcjonariatu poszedł w eter. No ale te 10 zł co żeś wymyslił to ......... zioło czy coś mocniejszego ? pozdro, też mnie ta strata boli.
On broni spółkę przed wrogim przejęciem ,tylko o nas mało musli .Ciekawe jak porejestryuj akcje na Walne ,kto komu głosy sceduje
Jakiś fundusz ma 5% czytałem na Stooq-
I dziwna ta cisza ARP wierzyciele milczą . Niech radza do Walnego zrobią prezent