• $$$ASSECOPOLAND$$$ Autor: ~Leonzpoczty [81.190.201.*]
    Piękny kontrakt a kurs spada?Brak wiedzy? http://www.zus.pl/o-zus/aktualnosci/-/publisher/aktualnosc/1/zus-zapewnil-wsparcie-dla-ksi/1514544
  • Re: $$$ASSECOPOLAND$$$ Autor: ~Leonzpoczty [81.190.201.*]
    I co czytali?
  • Re: $$$ASSECOPOLAND$$$ Autor: ~PIOTR [185.53.144.*]
    To dopiero początek spadków. Dziś po chwilowym odreagowaniu jak za oceanem zamknie się minus 1,5% albo gorzej, to w poniedziałek będzie spadać dalej
  • Re: $$$ASSECOPOLAND$$$ Autor: ~in [37.72.123.*]
    nie koniecznie ...pojawił się popyt i apetyt na ryzyko
    Spadać? Zaczynamy(kontynuujemy wzrosty po korekcie) wzrosty i najprawdopodobniej w poniedziałek petarda wybuchnie jak towarzystwo zapozna się z info.
  • Re: $$$ASSECOPOLAND$$$ Autor: ~As [188.146.168.*]
    Kpisz? Info jest znane od miesięcy. ZUS musiał podpisać umowę z acp. Warunki gorsze niż przed rokiem.
    As ma rację , takie fakty ..ale końcowka nie wyglada źle.....
    Czy ja kpię czy ty ślepy jesteś ? Info jest z wczoraj!!!
    To było wiadomo wczesniej ..... taki element po przetargowy a ACP dostanie za to mniej kasy ..niż zwyczajowo..

47,44 ,,,,nie jest źle ....
  • Re: $$$ASSECOPOLAND$$$ Autor: ~ktos [94.254.245.*]
    80% przychodow jest w obcenj walucie wiec niech gieldy leca na ryj dolar drozeje a nasze asseco wiecej zarabia :)

Co było wcześniej wiadomo? Masz jakieś informacje to trzeba zgłośić do ABW!
  • Re: $$$ASSECOPOLAND$$$ Autor: ~44 [77.89.124.*]
    Po południu Wielki Ciemnoskóry Człowiek otworzył swe Wielkie Ciemnoskóre Usta i wessał większość akcji z rynku.

Tom Hanks nie
    zareagował.
    Patrzył z podziwem.

Miłego wieczoru życzę !
    Fan Kunta Kinte czy jak?
  • Re: $$$ASSECOPOLAND$$$ Autor: ~Anek [95.160.221.*]
    popyt się pojawił ? chyba ktoś nie umie czytać, obroty z dnia na dzień coraz mniejsze i do tego odbywa się to przy spadkach, to nic dobrego nie wróźy na przyszłość, a do tego dodać wypowiedz prezesa, to dno.
    Dobre w wypowiedzi było jego że dostrzegł słabe notowania Asseco i przyznał sie że zakup Formuły nic nie dał, przeliczył sie , bo myślał że to umożliwi mu dostęp do rynku w USA. Tylko nie powiedział że umożliwił dostęp dla Formuły rynku w Polsce.(ale w zamian nic nie dostał). I ważne nie obiecał że będzie w następnym roku dywidenda.(czyli już nie ma tyle gotówki grupa jak 2 lata temu)
    Ma ktoś informacje na co pójdą pieniądze ze sprzedaży Formuły? ( aby tylko nie poszły na dywidendę, bo to zły znak dla przyszłych notowań)
    Dywidenda będzie teraz i za rok i tego przypilnuje wasza kochana Aviva !!
    Popyt się pojawił bo sam trochę kupiłem i inni też .....hahha ..........po 47zł bo niżej było trudniej (a ostanie 2 dni sprzedawałem ) także jestem na plus ....kolejne kółko daje mi radość i zadowolenie .....nie lubię szczekania dupą na pustyni !!
    Chłopie pisz list otwarty do góralskiego i zarządu ze swoimi poradami i mądrościami jednocześnie czekaj na swoje 30-25zł !!
  • Re: $$$ASSECOPOLAND$$$ Autor: ~Anek [95.160.221.*]
    "in" dziecko listy to prezes pisze, pamiętasz list prezesa górala do tuska?
    oj jak mozesz pamiętać , jak u mamusi byłeś,
    popytu nie ma , za duży spadek przy małych obrotach i to nie wróży dobrze,
    kręcisz , robisz kółka, mówisz że kupiłeś, myślisz że nagonisz? ,
    a może ty zostałeś z akcjami kupionymi po 55zł i dlatego tak strasznie
    szalejesz na forach?
    Nie widać na rynku twoich zakupów, więc cienko śpiewasz kolego
  • i czytaj dokładnie wypowiedz prezesa o dywidendzie Autor: ~Anek [95.160.221.*]
    aviva nic nie zdziała , bo jeżeli prezes dokona zakupu z głową , który jak sam mówi
    ma dać mu dostęp do rynku USA, to i aviva zgodzi się z prezesem i wszyscy będą
    zadowoleni bo wtedy kurs pójdzie asseco do góry
  • Re: i czytaj dokładnie wypowiedz prezesa o dywidendzie Autor: ~POTR [185.53.144.*]
    Tak może być ale to na dłuższą metę. Do świąt zejdzie w dół, bo czerwono jest na zachodzie. Rentowność obligacji wysoka, ceny akcji napompowane do granic, Trump stroszy piórka przed Chińczykami, więc myślę, że koło środy da się kupić Asseco za około 44zł.
  • Re: i czytaj dokładnie wypowiedz prezesa o dywidendzie Autor: ~in [62.133.159.*]
    Mogę się jedynie zgodzić ,że jeszcze będzie okazja kupić taniej poniżej 47 zł ale 44zł przed dywidendą nie widzę szans.

Mam wrażenie ,że jeszcze tylko tutaj 44 jest realnym inwestorem a wy koledzy : Marek,Anek ,Piotrek to "raczkujecie" nie handlujecie w realu , notowań online nie posiadacie.

Na razie od ponad pół roku moja wizja i przewidywania się sprawdzają krok po kroku ....(+20%)! ..a wy dalej "szczekacie ,krytykujecie ,obrażacie "
    Co to za hasło ? że po moich zakupach nie widać wpływu na notowaniach ?? Co to ja fundusz jestem ??
    Pisałem ,że każdy może mieć przez chwilę i to prawda (zwłaszcza na dogrywce ) jest to bardzo łatwo zrobić !! a wy krzyczeliście że to nie możliwe !! i wtedy już zobaczyłem ,że jesteście tylko teoretykami !!

Jak bym pisał takie głupoty i straszył ludzi załamaniem kursu to miałbym honor się do tego przyznać i przeprosić ale wy jesteście małe "pikusie"ciągle ujadające !
    Jesteście elementem złego PR wymierzonego w akcjonariat ACP.
    W mediach ,żadnego dobrego słowa ani newsa !!
    Wyniki lepsze od konsensusu najemników o 30% , kurs zmienił trend na wzrostowy a tu ciągle źle !? Dywidenda 6% - najwyższa we WIG20 - źle
    Portfel zamówień lepszy o 9% też źle..Spółki córki też lepsze wyniki ...to też do bani !
    Sprzedali udziały za dobre pieniądze - też źle ! jak kupią udziały w USA ? to też będzie źle !!

Po prostu masakra !! To po co tutaj jeszcze jesteście ??
  • tzw. "propagandę sukcesu" głosisz "in" Autor: ~Anek [95.160.221.*]
    masz naprawdę ludzi za głupich ? jesteś propagandzistą prezesa , nie wiem ile ci płaci.
    a co do kursu , to ja nie zwalam , zwala go rynek,
    myślisz że prezes działaniami medialnymi, czy też ty jesteście w stanie oszukać fundusze,
    dużych graczy na rynku?
    Podałem wcześniej stronkę gdzie trzeba patrzeć na wyniki jednostkowe,
    bo ja mam akcje asseco , a nie grupy asseco, wiec mnie interesują
    wyniki jednostkowe asseco .
    Sam mówisz że jestes malutki, że nie masz wpływu na kurs, to myślisz
    że uprawiajająć propagandę sukcesu zmienisz wyniki jednostkowe spółki?
    masz honor okląmywać ludzie na tym forum? przecież tutaj nie siedzą fundusze,
    albo ci co maja duze możliwości na rynku.

• Re: tzw. "propagandę sukcesu" głosisz "in" Autor: ~AleWyJestescieWszysc [94.254.251.*]
    To był zamach..
  • Re: i czytaj dokładnie wypowiedz prezesa o dywidendzie Autor: ~PIOTR [185.53.144.*]
    Notowań w czsie rzeczywistym nie posiadam, to fakt,
    Wielki też nie jestem - i tu masz rację.
    Ale jeden przykład gdzie kogokolwiek ma tym forum obraziłem proszę podaj.
    Pozdrawiem in.
  • Re: i czytaj dokładnie wypowiedz prezesa o dywidendzie Autor: ~in [31.130.96.*]
    Też pozdrawiam PIOTR i życzę sukcesu !!
  • Re: i czytaj dokładnie wypowiedz prezesa o dywidendzie Autor: ~Leonzpoczty [81.190.206.*]
    https://www.pb.pl/asseco-zdobylo-kontrakt-za-blisko-100-mln-zl-945019
  • Re: i czytaj dokładnie wypowiedz prezesa o dywidendzie Autor: ~Leonzpoczty [81.190.206.*]
    Taki kontrakt i bez wpływu na kurs?
  • Re: i czytaj dokładnie wypowiedz prezesa o dywidendzie Autor: ~44 [5.173.240.*]
    Malbork, Praga ...
  • Re: i czytaj dokładnie wypowiedz prezesa o dywidendzie Autor: ~Leonzpoczty [5.173.169.*]
    Taka super spółka i spada https://www.pb.pl/spolka-asseco-zwiekszyla-zysk-o-76-proc-podwyzsza-prognoze-945249
  • Re: i czytaj dokładnie wypowiedz prezesa o dywidendzie Autor: ~Leonzpoczty [5.173.169.*]
    Brak reakcji?
[x]
ASSECOPOL 1,56% 221,00 2025-10-24 17:04:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.