Mogę się jedynie zgodzić ,że jeszcze będzie okazja kupić taniej poniżej 47 zł ale 44zł przed dywidendą nie widzę szans.
Mam wrażenie ,że jeszcze tylko tutaj 44 jest realnym inwestorem a wy koledzy : Marek,Anek ,Piotrek to "raczkujecie" nie handlujecie w realu , notowań online nie posiadacie.
Na razie od ponad pół roku moja wizja i przewidywania się sprawdzają krok po kroku ....(+20%)! ..a wy dalej "szczekacie ,krytykujecie ,obrażacie "
Co to za hasło ? że po moich zakupach nie widać wpływu na notowaniach ?? Co to ja fundusz jestem ??
Pisałem ,że każdy może mieć przez chwilę i to prawda (zwłaszcza na dogrywce ) jest to bardzo łatwo zrobić !! a wy krzyczeliście że to nie możliwe !! i wtedy już zobaczyłem ,że jesteście tylko teoretykami !!
Jak bym pisał takie głupoty i straszył ludzi załamaniem kursu to miałbym honor się do tego przyznać i przeprosić ale wy jesteście małe "pikusie"ciągle ujadające !
Jesteście elementem złego PR wymierzonego w akcjonariat ACP.
W mediach ,żadnego dobrego słowa ani newsa !!
Wyniki lepsze od konsensusu najemników o 30% , kurs zmienił trend na wzrostowy a tu ciągle źle !? Dywidenda 6% - najwyższa we WIG20 - źle
Portfel zamówień lepszy o 9% też źle..Spółki córki też lepsze wyniki ...to też do bani !
Sprzedali udziały za dobre pieniądze - też źle ! jak kupią udziały w USA ? to też będzie źle !!
Po prostu masakra !! To po co tutaj jeszcze jesteście ??