Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  47,44 zł , zmiana od tamtej pory: 352,78%

Re: i czytaj dokładnie wypowiedz prezesa o dywidendzie

Mogę się jedynie zgodzić ,że jeszcze będzie okazja kupić taniej poniżej 47 zł ale 44zł przed dywidendą nie widzę szans.

Mam wrażenie ,że jeszcze tylko tutaj 44 jest realnym inwestorem a wy koledzy : Marek,Anek ,Piotrek to "raczkujecie" nie handlujecie w realu , notowań online nie posiadacie.

Na razie od ponad pół roku moja wizja i przewidywania się sprawdzają krok po kroku ....(+20%)! ..a wy dalej "szczekacie ,krytykujecie ,obrażacie "
Co to za hasło ? że po moich zakupach nie widać wpływu na notowaniach ?? Co to ja fundusz jestem ??
Pisałem ,że każdy może mieć przez chwilę i to prawda (zwłaszcza na dogrywce ) jest to bardzo łatwo zrobić !! a wy krzyczeliście że to nie możliwe !! i wtedy już zobaczyłem ,że jesteście tylko teoretykami !!

Jak bym pisał takie głupoty i straszył ludzi załamaniem kursu to miałbym honor się do tego przyznać i przeprosić ale wy jesteście małe "pikusie"ciągle ujadające !
Jesteście elementem złego PR wymierzonego w akcjonariat ACP.
W mediach ,żadnego dobrego słowa ani newsa !!
Wyniki lepsze od konsensusu najemników o 30% , kurs zmienił trend na wzrostowy a tu ciągle źle !? Dywidenda 6% - najwyższa we WIG20 - źle
Portfel zamówień lepszy o 9% też źle..Spółki córki też lepsze wyniki ...to też do bani !
Sprzedali udziały za dobre pieniądze - też źle ! jak kupią udziały w USA ? to też będzie źle !!

Po prostu masakra !! To po co tutaj jeszcze jesteście ??

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ASSECOPOL -3,33% 214,80 2025-10-31 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.