• opis wizyty na Echach Leśnych w dużym skrócie Autor: ~mnx [37.248.155.*]
    z racji, że pojawiają się naganiacze piszący o tym by pojechać i na własne oczy zobaczyć to cudo to postanowiłem pojechać i się przekonać jakiś miesiąc temu

w skrócie, kawał placu który nie należy do MINOX SA (w aktywach grunty itp. mają pozycję ZERO złotych) wiec jest to bez znaczenia, na tym placu dom piętrowy z garażem i kilka obitych blachą baraków

a na tym placu więcej samochodów w leasingach z logo MINOX niż tego towaru, chyba, że pochowany w tych zdezelowanych przykrytą blachą komórkach haha przypomnę, że logo MINOX nie należy do MINOX SA ale do jakiej "cyptryjskiej" spółki która to co miesiąc o ile mnie pamięć nie myli wyciąga OD WAS AKCJONARIUSZY 50 tys. zł za używanie tej nazwy handlowej !

nawet ciężko trafić to "siedziby" zarządu haha bo....takowej nie ma, "dyrekcja" siedzi w swojej osobnej klitce na parterze tego mieszkania.

wchodzi się przez zdezelowane drzwi bez żadnego opis jaka firma itp. (nawet nie przypominam sobie czy była czy nie była z kartą godziny otwarcia) jak od starej klatki schodowej w wielkiej płycie gdzie na parterze w ciasnocie siedzi kilka osób z zawalonymi syfem biurkami, syf, kiła i mogiła. Przynajmniej udają, że pracują na pierwszy rzut oka, klientów za wielu nie wdziałem
    Po prawej stronie siedzi jakaś kobita od wszystkiego która akurat szła z czajnikiem która odpowiada do jakiej pan spółki chce hahahaha minox, minoxtrans i coś tam jeszcze ale tak nikogo i tak obecnie nie ma :)

Wyglada to po prostu na zwykłą hurtowienkę jakiej w Polsce są tysiące ! Dosłownie tysiące !

generalnie jak to zobaczyłem to pierwsze co zrobiłem to odpaliłem w samochodzie laptopa i wywaliłem pierwszy pakiet akcji hahahahaha

szczerze powiem tak, każdy komu przez myśl przejdzie kupno tych akcji najpierw powinien to zobaczyć !

KNF i zarząd GWP zanim dopuszczają takie coś na giełdę powinno się też przejechać haha
  • Re: opis wizyty na Echach Leśnych w dużym skrócie Autor: ~Paracelsus [94.254.146.*]
    Weź się chłopie za robotę i nie marudź.
  • Re: opis wizyty na Echach Leśnych w dużym skrócie Autor: ~mnx [37.248.155.*]
    sama prawda
    wiem, że boli ale co zrobić, spróbuj rozchodzić
    haha 
  • Re: opis wizyty na Echach Leśnych w dużym skrócie Autor: ~mnx [37.248.155.*]
    a i jeszcze pani grzecznie powiedziała, że najpierw no najlepiej mailowo się umówić i, że na każde maila odpisują, nie chciałem być złośliwy i powiedzieć, że napisałem do jej firmy na info@minox.com.pl z co najmniej 5 maila i żaden bez odpowiedzi hahaha

jeszcze mnie gdzieś wciągną i pobiją haha bo to wygląda tak jak wygląda to kojarzy mi się z cinkciarzami którzy sobie handelek otworzyli a przy okazji kolejny cwaniaczek Osiński (ten były prezes EBC) namówił ich lub oni jego by na tym czymś zarobić niezły pieniądz wyceniając aktywa kilkukrotnie zawyżając ich wartość, podzielić to na akcje, poprzerzucać na założone spółki Ltd. cypryjskie czy luksemburskie (bez znaczenia)  pod adresem gdzie takich spółeczek/ucieczek podatkowych są zarejestrowane pewnie tysiące i za wkłady "pieniężne" porozdzielać akcje, ustalić cenę emisyjną, podkolorować prospekt emisyjny i wnioskować na NC w czasie gdzie wpuszczali na ten rynek każdy syf który chciał.
    teraz już by im się to nie udało ze względu na nowe regulacje i obostrzenia regulatora rynku/GPW
    .
  • Re: opis wizyty na Echach Leśnych w dużym skrócie Autor: ~Baca [93.159.186.*]
    Chłopie !!! co mnie to obchodzi , gdzie TY łazisz ,Nie masz papierków to spadaj i nie pisz głupot. Twoje pisanie nic nowego nie wnosi . Ja mam papierki i co jakiś czas dobieram. Niech spada nawet do 10 gr to się dobierze, a za jakiś czas sprzeda się z zyskiem i tyle. Mam czas , poczekam. Na Intausie czekałem 2 lata ale się opłacało zarobić na samochód. Ha ha takie właśnie są moje przemyślenia i tyle. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: opis wizyty na Echach Leśnych w dużym skrócie Autor: ~Mnx [188.146.168.*]
    700 k po 16 dobieraj o czekaj hahaha
  • Re: opis wizyty na Echach Leśnych w dużym skrócie Autor: ~Baca [93.159.186.*]
    Udaj się do lekarza ,może Ci się rozum zlasował ? nawet nie zrozumiałeś o czym pisałem. Masakra !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Oj bacus bacus
  • Re: opis wizyty na Echach Leśnych w dużym skrócie Autor: ~akcjonariusz [77.111.245.*]
    Baca ale ty jesteś naiwny. W niedługim czasie sam się przekonasz kto miał rację. Tu będzie podobnie jak w przypadku Praktikera. Ta sama branża i podobnie sie zaczynało. Tylko chwilowe problemy. Teraz Praktikera już nie ma. Wyprzedaż majątku i towaru z przecenami do 90%. Tutaj bedzie podobnie. Powodzenia. Ja dzisiaj wyskoczyłem ze stratą 12%.
  • Re: opis wizyty na Echach Leśnych w dużym skrócie Autor: ~Paracelsus [94.254.144.*]
    Jasnowidz od siedmiu boleści
    Zazdroszcze tylko takiej straty :)
  • Re: opis wizyty na Echach Leśnych w dużym skrócie Autor: ~darol [188.146.33.*]
    Szykuje się odbicie zdechłego kota czyli damf ostatnio rozebrali 0,05 i zostały resztki na tym poziomie radzę się przyjrzeć
  • Re: opis wizyty na Echach Leśnych w dużym skrócie Autor: ~viki [89.64.34.*]
    Jak pojawia sie BACA (od baranów) to zaraz lecimy na dno .. to pewne jak 2x2. To znak ze nie należy tego tykać !!!!
  • Re: opis wizyty na Echach Leśnych w dużym skrócie Autor: ~marek [83.24.80.*]
    Takich składów budowlanych w Polsce są dziesiątki tysięcy, co najmniej w każdej większej wsi jest taki jeden skład :)
    Ale że jak gość napisał, trafili się 'cfaniaki' co ich pokierowali mówiąc co i jak to się stało jak się stało i dzieje nadal. W ogóle całe to NC to jest przekręt jak kiedyś NFI. 80% spółek z NC w ogóle nie powinni nigdy na giełdę trafić, jeśli nie więcej. Pewnie ktoś komu się uda kupić w dołku to zarobi, reszta. jakieś 80% straci kasę, 15% zostanie bankrutami.
  • Re: opis wizyty na Echach Leśnych w dużym skrócie Autor: ~regulator [83.25.144.*]
    ale wy jesteście pos...rani
    każdy skład we wsi zarabia po kilka baniek rocznie jak minox?
    wyprowdzanie kasy rzędu 50 tys za znak towarowy do cypru, czytaj prezesa jest działaniem na szkode spółki, słowo minox nie daje wartości dodanej a skład psb tak
    mrówka jest dobrym marketem i to jest wartość
    aktywa 50 mln będą rozliczone
    trzeba wziąć się za cwaniaków zebrać 6 baniek głosów zabrać spółkę i rozliczyć zarząd i zarabiać kilka baniek rocznie
    nie widzicie jakie pranie mózgu macie aby wysr...ać sie z akcji:)))))
    zamierzam kolejny raz na tej spółce zarobić
    ostatnie kółko było w grudniu styczniu 17-24
    tam leszcze wam przypomnę sie z tym konkretnie wpisem

• Re: opis wizyty na Echach Leśnych w dużym skrócie Autor: ~Mnx [37.248.155.*]
    Marku nic ujac dokladny opis prezederu mozna tylko dodac jeszcze sporo jak to wyglada ale dodac o minox im wbijam do glowy od polowy pazdziernika i nicnie kumaja hehe
  • Minox i Pan Mnx Autor: ~Agnes [31.0.80.*]
    a mnie zastanawia dlaczego Pan Mnx niemalże codziennie jest aktywny na forum tej spółki i zamieszcza komentarze dot. spółki Minox , wciąż przestrzega przed zakupem akcji a tych co posiadają zachęca do sprzedaży . Nie twierdzę , że Pan Mnx nie ma racji , jaka jest spółka każdy widzi , mimo wszystko kurs nie spada poniżej 10 groszy ale jeżeli akcjonariusze posłuchają rad Pana MNx i zaczną intensywnie sypać , kurs poleci jeszcze bardziej w dół to co wtedy zrobi Pan Mnx? może zakupi spory pakiet akcji ?
  • Re: opis wizyty na Echach Leśnych w dużym skrócie Autor: ~Gumiś [5.172.239.*]
    Chłopie przyjechałeś uberem pijany jak meszerszmit i krzyczałeś cos o akcjach a potem ze zabijesz ciecia z bramy.... nieoficjalnie wiadomo ze twoja żona ma z nim dziecko.... ale spoko rozumiem emocje.... pozdr i pamiętaj tego kwiatu pół światu a ochroniarz tez człowiek
  • Re: opis wizyty na Echach Leśnych w dużym skrócie Autor: ~em [37.47.40.*]
    Dawno się tak nie usmialem- brzuch mnie boli- "jakas kobita z czajniem" a dyrektor w klitce na parterze - nie no cebulak kupil mieszkanie z developerki albo segment , pracuje w korpo, odlozyl pare groszy zamiast wyjadu na wakacje zycia do Egiptu, i chce interesy robic, bo do składu gdzie "przerzuca się ciezka budowlanka to pewnie w gajerkach się przychodzi w rozumieniu autora, gdzie przyjezdzaja wykonawcy z budowy- to pewnie wcześniej do hotelu pod prysznic i przebrać się leca bo zamierzają przyjechać po towar do hurtowni, potem taki cebulak kupi segemnt np. na wsi i pisze bloga ze mu obornikiem smierdzi, ze psy szczekaja, ze kury sąsiad ma, i taki dom na wsi to ogolnie masakra i cala ta inwestycja w ten dom to strata czasu i pieniędzy. Dobrze pseudo akcjonariuszu z koziej dupy co wszystkie rozumy pozjadales i pewnie więcej masz szkolen niz papież Franciszek ze sprzedales te akcje i odjechales w sina dal.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.239.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: opis wizyty na Echach Leśnych w dużym skrócie Autor: ~lukasz [165.225.84.*]
    chcialbys zeby pojechal...bedzie truć dupy forumowiczom aż zrealizuje swój cel (czyt. zakup po jak najniższej cenie)
[x]
MINOX 16,67% 0,07 2019-02-15 09:41:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.