Witaj kolego Edek ! Jesli jest to prawda - a moze tak byc - to akcje od syndyka PETROREMONTU kupili kiedys Starling i Eviction,ktory potem sprzedal je Altusowi - Altus ciagnal wczesniej na fali na 2,5 i dokupowal na niej - majac ponad 8 % sprzedal mysle, ze jakiejs swojej spolce czesc tak, zeby miec ponizej 5% - Akcje od PKO - prawie 10% kupily bodajze dwa fundusze nie pamietam dokladnie ich nazw ale zdaje mi sie, ze Dentarg i Declaran - po 2,15 zlocisza za sztuke - wydaje mi sie ale nie jestem pewien, ze zostal tylko jeden - no a drugi mogl je sprzedac Woltonowi - doszli do porozumienia z Revico a wiec moze wycofali sie z tych uchwalonych emisji - Revico sprzedalo akcje wyglada mi na to, ze znowu w pakietach podprogowych - jesli tak by to wygladalo i jesliby ta kasa zemisji obligacji zaczela niezle pracowac i pojawily by sie piekne zyski - to moglo by byc ciekawie - nie patrzylem wczesniej tak na to -zwrocili mi na to uwage znajomi inwestorzy, ze moga sie tutaj nagle gromadnie ujawniac podprogowcy - jesli tak by bylo to faktycznie moze byc ciekawie - czy bedzie - zobaczymy ???
Chętni bym przeczytał to co napisałeś. Niestety moderator niepotrzebnie usuwa takie posty.
Co do notowań to dziwne dla mnie staja się powtarzające zmiany akcji imiennych na okaziciela akcjonariuszy i moim zdaniem niejednoznaczna sponsorowana podpucha z rekomndacji. Wygląda mi na podbtkę przed sprzedażą wiekszych pakietów. Być może za wcześnie wyszedłem. Ale każdy ma jakiś poziom niepewnosci. Ja wysoki.
Żeby sprzedać tak duży pakiet trzeba bardzo mocno podbić i obroty muszą być w milionach. Puszczenie tego w obieg zbije kurs bardzo nisko. Do tego rzuci się leszcz z wywalaniem. Wiec piszesz bzdurę.
Brak obrotów! Co to jest 100 tysi?
Sorzedałeś to ok. Zobaczymy co dalej. Ja trzymam do minimum 3 zł. Długoterminowa oczywiście Teraz mam prawie + 40% ale nie interesuje mnie to.