• No i co dalej? Autor: ~Edek_z_krainy_kredek [37.47.78.*]
    Kolego Wisielec jak myślisz jak wszyscy wrócą z nart to chciwość będzie większa czy będą pozbywać się papierach?
  • Re: No i co dalej? Autor: ~Edek_z_krainy_kredek [5.226.103.*]
    ... jednak chciwość
  • Re: No i co dalej? Autor: ~wacek [94.254.252.*]
    JEDNAK NIE

JEDZIEMY NA TE 3

CZERWIEC? TAK GDZIES
  • Re: No i co dalej? Autor: ~wisielec [89.64.51.*]
    Witaj kolego Edek !
    Jesli jest to prawda - a moze tak byc - to akcje od syndyka PETROREMONTU kupili kiedys Starling i Eviction,ktory
    potem sprzedal je Altusowi - Altus ciagnal wczesniej na fali na 2,5 i dokupowal na niej - majac ponad 8 % sprzedal
    mysle, ze jakiejs swojej spolce czesc tak, zeby miec ponizej 5% - Akcje od PKO - prawie 10% kupily bodajze dwa
    fundusze nie pamietam dokladnie ich nazw ale zdaje mi sie, ze Dentarg i Declaran - po 2,15 zlocisza za sztuke - wydaje
    mi sie ale nie jestem pewien, ze zostal tylko jeden - no a drugi mogl je sprzedac Woltonowi - doszli do porozumienia z Revico
    a wiec moze wycofali sie z tych uchwalonych emisji - Revico sprzedalo akcje wyglada mi na to, ze znowu w pakietach
    podprogowych - jesli tak by to wygladalo i jesliby ta kasa zemisji obligacji zaczela niezle pracowac i pojawily by sie piekne
    zyski - to moglo by byc ciekawie - nie patrzylem wczesniej tak na to -zwrocili mi na to uwage znajomi inwestorzy, ze moga sie
    tutaj nagle gromadnie ujawniac podprogowcy - jesli tak by bylo to faktycznie moze byc ciekawie - czy bedzie - zobaczymy ???
  • Re: No i co dalej? Autor: ~Wacek [31.0.85.*]
    Wisielec pod koniec tygodnia może lizniemy 2 zeta?

Zaczyna się kręcić. Przydały by się obroty po kilka mln

Idzie dobro

• Re: No i co dalej? Autor: ~raku [37.47.97.*]
    I ta błoga cisza na wątku... Wszystkie żagle podniesione i "cała naprzód ku nowej przygodzie" :):)
  • Re: No i co dalej? Autor: ~Edek_z_krainy_kredek [5.226.103.*]
    Ja niestety tu mam pesymistyczne wizje. Dziś wychodzę. Nie zmienia to jednak, że będę obserwował co tu się dzieje.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.134.176.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Chętnie bym przeczytał to co napiales Autor: ~Edek_z_krainy_kredek [37.47.44.*]
    Chętni bym przeczytał to co napisałeś. Niestety moderator niepotrzebnie usuwa takie posty.
    Co do notowań to dziwne dla mnie staja się powtarzające zmiany akcji imiennych na okaziciela akcjonariuszy i moim zdaniem niejednoznaczna sponsorowana podpucha z rekomndacji. Wygląda mi na podbtkę przed sprzedażą wiekszych pakietów. Być może za wcześnie wyszedłem. Ale każdy ma jakiś poziom niepewnosci. Ja wysoki.
  • Re: Chętnie bym przeczytał to co napiales Autor: ~Wacek [31.0.85.*]
    Żeby sprzedać tak duży pakiet trzeba bardzo mocno podbić i obroty muszą być w milionach.
    Puszczenie tego w obieg zbije kurs bardzo nisko. Do tego rzuci się leszcz z wywalaniem. Wiec piszesz bzdurę.

Brak obrotów! Co to jest 100 tysi?

Sorzedałeś to ok. Zobaczymy co dalej. Ja trzymam do minimum 3 zł. Długoterminowa oczywiście
    Teraz mam prawie + 40% ale nie interesuje mnie to.

Moim zdaniem będzie tutaj ciekawa rozgrywka.

Do widzenia na wyższych poziomach!!!

A i przy 3 się zastanowię
  • Re: No i co dalej? Autor: ~zamyślony [77.243.189.*]
    Ciągle aktualne pytanie
[x]
CHEMOS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.