Witaj kolego Edek !
Jesli jest to prawda - a moze tak byc - to akcje od syndyka PETROREMONTU kupili kiedys Starling i Eviction,ktory
potem sprzedal je Altusowi - Altus ciagnal wczesniej na fali na 2,5 i dokupowal na niej - majac ponad 8 % sprzedal
mysle, ze jakiejs swojej spolce czesc tak, zeby miec ponizej 5% - Akcje od PKO - prawie 10% kupily bodajze dwa
fundusze nie pamietam dokladnie ich nazw ale zdaje mi sie, ze Dentarg i Declaran - po 2,15 zlocisza za sztuke - wydaje
mi sie ale nie jestem pewien, ze zostal tylko jeden - no a drugi mogl je sprzedac Woltonowi - doszli do porozumienia z Revico
a wiec moze wycofali sie z tych uchwalonych emisji - Revico sprzedalo akcje wyglada mi na to, ze znowu w pakietach
podprogowych - jesli tak by to wygladalo i jesliby ta kasa zemisji obligacji zaczela niezle pracowac i pojawily by sie piekne
zyski - to moglo by byc ciekawie - nie patrzylem wczesniej tak na to -zwrocili mi na to uwage znajomi inwestorzy, ze moga sie
tutaj nagle gromadnie ujawniac podprogowcy - jesli tak by bylo to faktycznie moze byc ciekawie - czy bedzie - zobaczymy ???