Ostatnio byłem świadkiem działania spółdzielni na Kerdosie, Bumechu i Gancie. Wszędzie tam poniszczyli dobre spółki, powodując upadłość lub totalne spadki. Ich wpisy na forum są nie do przecenienia, dysponują funduszami, by zwalić kurs, w śląskim spowodowali opady śniegu. Działają nieschematycznie i abituralnie, nie wahając się sięgać do metodologii metropolitów.
Teraz działają na Eko Exporcie. Skutki widzimy. Zniszczyli kurs z 53 zł na 7 zł a przecież jeszcze nie zakończyli swych destrukcyjnych działań. Sabotujmy ich działania, zatykajmy latryny, wyciskajmy pod płotem a nie w płatnych szaletach, róbmy coś!
Ja byłem jakiś czas w tej , jak to nazywacie, spółdzielni. Naszym zadaniem było drogo sprzedać akcje. Wypisywaliśmy różne pierdy na Stockwatchu, parkiecie i tutaj pięknych, innowacyjnych wizji a wy łykaliście po 50 zł akcje. Pomocny był też Dziadek, który ogłosił prognozę 30 milionów zł, hehe.
Slawkowi wro to do piet nie dorastasz kolego. Możesz sobie pisać co chcesz bo ktos ci xa to płaci Ja wiem swoje bo jezeli mam jakieś watpliwosci to kontaktuje się z ludzmi ze spolki i takie bzdety pisane przez garbatego Reventona to mnie nie interesują
Ci mocarze ze spoldzielni mysla ze jazdy trzma akcjei ich dymaja.Tylko noe biora tego pod uwagę ze wiekszosc gra jak oni.Ale czas ich sie kończy.Jeszcze ich Bokuny wyprostuja w niedlugim czasie
Pamiętajcie, że mamy moc, kapitał i słupy, dzięki którym was nabijamy na haki a kapitał przepływa do naszych mocodawców! Jesteście bezsilni i nic nie zrobicie, poza płaczem. Płaczcie, łzy oczyszczają psychikę a my waszą kieszeń!
pewnie ze do czasu maja ich juz z grupsza polapanych niech sie tak nie ciesza sam pracuje dla kogos w ich sprawie proponowalem miszczowi reventonowi zeby poszedla na wspolprace jak nie to mecenas moze sie skusisz jeszcze gorsza miernota ale nam chodzi o jedno zeby wszystkich pozamykac i za jednym zamachem zeby nie mieli szans sie wysliznac jeszcze jakis rok na wolnosci nie wiecej troche musi to potrwac bo ludzi zamieszanych w te uklady sa setki jak nie tysiace to musi trwac .niech sie ktorys zglosi to bedzie mial odpuszczone reszta siedziba i oskarzenie o dzialalnosc mafijna
Spółdzielnia maczała palce w smoleńskim zamachu i przyczyniła się do sfałszowania wyborów samorządowych, więc obniżanie kursu EEX to dla nich pryszcz, niczym na sponiewieranym licu swojego.
<<pewnie ze do czasu maja ich juz z grupsza polapanych niech sie tak nie ciesza sam pracuje dla kogos w ich sprawie proponowalem miszczowi reventonowi zeby poszedla na wspolprace jak nie to mecenas moze sie skusisz jeszcze gorsza miernota ale nam chodzi o jedno zeby wszystkich pozamykac i za jednym zamachem zeby nie mieli szans sie wysliznac jeszcze jakis rok na wolnosci nie wiecej troche musi to potrwac bo ludzi zamieszanych w te uklady sa setki jak nie tysiace to musi trwac .niech sie ktorys zglosi to bedzie mial odpuszczone reszta siedziba i oskarzenie o dzialalnosc mafijna>>
Ponoć w pierdlu, opowiadał mi znajomy, który pracuje w zakładzie karnym,najgorzej wyglądają "otrzęsiny" - faceta każdy, kto chce, ma prawo przelecieć. A on w podziękowaniu myję latrynę, czasami zjada posiłek w celi o 3-4 w nocy, zależy od wydalania któregoś z osadzony. Są to testy twardości, wytrzymałości i hartu
Dnia 2017-12-05 o godz. 13:10 ~be napisał(a): > Ponoć w pierdlu, opowiadał mi znajomy, który pracuje w zakładzie karnym,najgorzej wyglądają "otrzęsiny" - faceta każdy, > kto chce, ma prawo przelecieć. A on w podziękowaniu myję latrynę, czasami zjada posiłek w celi o 3-4 w nocy, zależy > od wydalania któregoś z osadzony. > Są to testy twardości, wytrzymałości i hartu
a co? obawiasz się tego? za dwa lata kłamania i manipulowania w sumie masz czego, ale spokojnie organy ścigania nie zajmują się takimi płotkami, zaczną od rodzinki i od rozczochranego
Kazali mi szczekać to szczekam. Już mnie to wykańcza ale szef mi kazał wiec co zrobić. Nawet Kruchego zatrudniłem żeby napisał bajkę jakaś na szybko ale to tez nie pomogło. Kasę tylko na niego straciłem