jestem za rzadami Pis ale wybor tego skrzypka to zenada. skonczylem studia prawnicze i powiem ze z takim sposobem wypowiedzi (nie mowiac o zasobie wiedzy) to ten gosc nie mialby szans zeby przebrnac przez pierwsza sesje na pierwszym roku.
Panie mp1976 czyli według Ciebie wszyscy "poniżej" studiów dziennych są "be" i są skończonymi bezmózgami tak?......... gościu.......znam ludzi po szkołach średnich którzy mają taką wiedzę że ludzie po fakultetach niemają takiej doskonale się orientują w polityce są sprawnymi przedsiębiorcami i radzą sobie o niebo lepiej bo mają mniej zbędnej sieczki wtłaczanej na wielu uczelniach zgodnie z polskim systemem nauczania "im więcej tym lepiej"...............(P.S.niepopieram tej kandydatury i nie jestem za PIS choć jak narazie mam dwa tytuły technika tylko.)
Odpowiadając w taki sposób nawet w szkole podstawowej, dostałby pałę. A to ma być prezes NBP. Fajne, jak potem tłumaczył się, że to wynik 4 godzinnego przepytywania. Prezesura NBP to praca na pełny etat (8 godzin) i więcej. To wielka odpowiedzialność, stałe sprawdzanie swojej wiedzy, umiejętności. Z pewnością stresu, trudnych pytań, trudnych decyzji nie brakuje każdego dnia. A ten delikwent po 4 godzinach twierdził, że nie pamięta jak się nazywa. Co będzie po tygodniu czy miesiącu pracy praktycznie non-stop? A może ktoś mu obiecał, że to praca na 1/4 etatu, a on w to uwierzył?
Ludzie dajcie juz spokoj z tym Skrzypkiem bo juz na ten temat wszystko chyba zostalo powiedziane .Jak cos spieprzy to bedzie mozna mu przylozyc a tak to tylko bicie piany.
a co agarytelewska? niewygodna prawda?...........niech ludzie dyskutują, póki kulturalnie i konstruktywnie....nie wszystko zostało powiedziane.....ktoś tego człowieka wybrał.....jak czują się posłowie którzy przyciskali guzik za? niech teraz czytają i oglądają....moze choć trochę sie zawstydzą.
trzy, cztery dni temu w RM, polonus z chicago mówił, że pokazują tam wypowiedz skrzypka i że on uważa że jest to manipulacja i to napewno nie jest skrzypek bo pis nie wybrałby takiego jełopa bo to byłaby kompromitacja i że to wiadomi wrogowie podstawi kogoś udającego skrzypka, a ojczulek prowadzący przytakął i powiedzia że wiele razy rozmawiał z skrzypkiem i to normalnie wysławiający się człowiek, b. miły do tego, fajnie jak niektórzy mają mózgi zmiękczone propagandą rydzyka
trzeba przyznać że w działe propagandy mają niezłych specjalistów........a dzisiejszy wiec samoobrony?...Gebels by się nie powstydzil takiej propagandy. To juz jest jedna drużyna....PiS, Samoobrona, Radio Maryja.......
Z drugiej strony co im zostało...żadnego programu gospodarczego......zostaje jedynie jątrzyc, pluć jadem....i wymyslać jakieś sztuczne zagrożenia......
Ale to juz jest chwytanie sie brzytwy.......już niedługo, juz niedługo.... poleje się krew.
ale na pewno nie bedzie tworzył swojego zespolu wspolpracowników wg przepisu geniusza z LIPNA tj:
1Kadrowcem mianuj 72 letniego Jerzyka, który lusstracji nie przeszedłby nawet w przedszkolu(grupa maluchów-"muchomorki")'
2Do czystek kadrowych stosuj nieobowiazujaca od 10 lat pragmatyke sluzbowa
3 W sądach pracy walcz jak lew mimo 100% gwarancji przegranej
4Nie przejmuj sie zdarzeniami o ktorych mowa w p.3 -odszkodowania w ramach programu "tani bank" wypłaci NBP
5Sponsoruj pismakow takich jak pan Gadomski- onzawsze zgnoi kogo trzeba( vide jego artykuly w GW
6Walcz o przydupasow- ujawnienie ich przekretów to wyrok to samobojstwo dla tych naiwnych ,którzy przejeli sie gadkami wodza o praworzadnosci
7Zamiataj przekrety pod dywan- image wodza jest najwazniejsze
mozna podziekowac partii rządzacej naszym krajem, i ludziom którzy na nią głosują!
to naprawdę wstyd, że inż zostaje prezesem NBP ( nie mam nic oczywiscie do inzynierów-sam nim jestem :-) ).
Widać jakie zaplecze ma koalicja wstydu!!
netzlel-prezes pzu
skrzypek-nbp
marcinkiewicz mial byc prezesem pko
i inne partyjne nominacje ludzi bez przygotowania!
to jest pisowskie obsadzanie stanowisk profesjonalistami! wstydzcie sie panowie, zostaniecie rozliczenie w nastepnych wyborach za socjotechniczne podejscie do polityki i przedmiotowe traktowanie Narodu jako instrumentu do osiągania partyjnych celów.
98% twoich pracodawcow ma peerelowsie dyplomy, wszyscy wiedza ze gielda tu nic do rzeczy nie ma (przekaz zleceniodawcom), .. poc o ja wogole gadam :P do nich bez sensu
a może tak dacie mu trochę czasu ?
wiem,że bicie piany to wasze ulubione zajęcie,ale warto pomysleć co się wypisuje...
euro też miało być po 6 zet ; giełda miała runąć, gospodarka - w ruinę itd,itp
a tak nawiasem :
najlepiej w mediach prezentował się niejaki Kwach, o.m.c.Magister - pamiętacie ?
to jak - Pomożecie ?
brawo REAL
niedoszly mgr kwach komuszek
mody narybek juz jest w postaci olejniczaka
jak pieknie mowi partia kochany to ja
partia ci wszystko wybaczy itd