planuja zrobic skup akcji na kolejnym walnym to chyba znak ze w spolce sie poprawia i chca tanio akcje kupic w zeszlym roku kupili ok 100tys po ok 3.5 za akcje przy takich malych obrotach niewielkie kupno mioze pociagnac te akcje do 5 w sumie to chyba min cena jak wygrali wroclaw, talin, katowice, i promy w ostatnim czasie
łączna wartość nominalna nabytych akcji nie może przekraczać 20 % kapitału zakładowego spółki czyli 20% z 2 814 144,25zł = 562 828zł (w zaokrągleniu), więc jeśliby skupowali nawet po 3zł, to skupią 186609 akcji, co daje w zaokrągleniu jakieś 2% ... dwa procent akcji zostanie umorzone, więc na moje oko entuzjazm raczej nieuzasadniony...
:-(
Jeśli się gdzieś pomyliłem, to proszę o wyprostowanie, tym bardziej, że matematyka nie jest moją dobrą stroną...
Tak to wygląda z wykresu.... no i troche mnie to boli, bo w poniedziałek, wtorek i środe uciekłem z większością kapitału z Baltony na Krezusa... ale wiem, że tu bym tak nie zarobił jak na rajdzie krezusowskim... jest poprostu moc...