Przeciez, zeby bylo scalenie to musza najpierw byc te uchwalone juz potezne emisje nowych akcji - czyz nie ??? Jaki dol - przeciez jak sie chce zlapac leszcze to najpierw trzeba je zanecic - czyz nie ???
Ty, wisielec wiesz co będzie w dniu jutrzejszym... ;) Nie trzeba być prorokiem, żeby wiedzieć takie rzeczy. Choinkowe ubieranie jelonka czas zacząć. ;)
Dnia 2017-10-13 o godz. 11:00 ~Porucznik_Jaszczuk napisał(a): > Brak Chema nie pozwala na analizę zjawiska konsolidacji
Niestety,dlatego pozwolę sobie przypomnieć wszystkim tutaj jeden z jego ostatnich wpisów opartych na dedukcji w ramach intuicji wyrastającej na potężnych fundamentach teorii analizy technicznej ,której był niepodważalnym autorytetem: "Żarlo i zdechlo a może tylko przystanek w drodze na szczyty
A mnie ukontentuje 1,9" https://www.bankier.pl/forum/temat_zarlo-i-zdechlo-a-moze-tylko-przystanek-w-drodze-na-szczyty,25704173.html Zwracam uwagę,że od tego wpisu mamy +2% na kursie :-)
Nie mam takiego wrażenia.Bardziej mi to przypomina "ciszę przed burzą".Dużo się wydarzyło ostatnimi czasami teraz powinniśmy się dowiedzieć "co autor miał na mysli"? Chodzi mi o pakietówki i kasę ,która wpadła do spółki. Coś z tego sie wykluje,pytanie tylko co?
myślałem o warunkach potencjalnej emisji, która zakłada, że cena bedzie odnoszona od średniej z 3 mies. poprzedzającej datę uchwalenia. dodatkowo zakładam, że będzie zamknięta. czyli zaniżanie pozwoliłoby im na tańsze objęcie ale ZAZNACZAM, że to sa jedynie HIPOTEZY
Dnia 2017-10-13 o godz. 14:00 ~dron napisał(a): > myślałem o warunkach potencjalnej emisji, która zakłada, że cena bedzie odnoszona od średniej z 3 mies. poprzedzającej datę uchwalenia. dodatkowo zakładam, że będzie zamknięta. czyli zaniżanie pozwoliłoby im na tańsze objęcie > ale ZAZNACZAM, że to sa jedynie HIPOTEZY
CZy emisja?Pod co?Jakiś większy projekt?Nie sądzę,kasę jakąś mają.Chyba,że kierunkowa dla kogoś bez pp i tu znowu pytanie kim miałby być ten ktoś?Nie sądzę żeby to było celowe zaniżanie.Ulica jest nader ostrożna i obserwuje temat,musi pojawić się jakięś fajne info. ps;z drugiej strony nic nie jest wykluczone
Emisja dla wlascicieli kolejnej niezwykle atrakcyjnej spolki - moze tak jak bylo wczesniej - czyli takiej, ktora posiadaja juz obecni duzi akcjonariusze - co o tym myslicie ??? A powiedzcie mi prosze gdzie jest i w czym jest obecnie ulokowana kaska z dwoch poteznych emisji obligacji ???