Fakt moi Drodzy jest taki że w ostatnich dniach coś bardzo ważnego się wydarzyło. dokładnie 3 dniach. Wielu wieszczy upadek, bankructwo czy inne negatywne scenariusze a prawda jest taka że wystarczy spojrzeć na wykres i notowania z 3 dni. Po pewnym okresie konsolidacji i ubijania dna między 1,08 a 1.18 spółka zaczęła rosnąć. W 3 dni przemieliło się 2,5 mln akcji czyli 25 procent kapitału akcyjnego. Wszystko powyżej 1,30. Czyli wg niektórych spółka jest straszna, poleci na 3 grosze a najwięcej akcji w historii zmienia właściciela na poziomie wyższym od konsolidacji. Czy narzekanie ma sens. Czyli ktoś kupuje bo jak inaczej to nazwać. Nigdy nie uwierze że ulica która ma po kilka tysięcy nagle stała się głównym akcjonariuszem. Ostatni choć malutki wysyp w 2 fazie notowań w piątek zrobiła ulica właśnie swoim marginalnym udziałem. Popatrzcie na skalę do 14 i po. Gdyby kilku ryśków i innych bździołków nie spanikowało że nie jest plus 30 a plus 5 to z całą pewnością zamknęłoby się w okolicach 1,4. Tyle w temacie. Pozdrawiam myślących i życze wzrostów i dobrych informacji.
Masz rację. 10 zeta do końca roku. Spółka ma mega zyski . splaciła zadłużenie. Mega kontrakty i przejecia na horyzoncie. Gorzej będzie jak sięvjuż obudzisz...
Lolek: "Przyznasz się Olo ile juz tu umoczyłeś czy tylko bedziesz wmawiał to innym? Finał bedzie twoj tu taki ze za 2 tygodnie oddaszz pocałowaniem reki za 80 grosxy i słuch po tobie zaginie . Ewentualnie zmienisz nick i bedziesz codzien jeczał jaka to badziewna spółka. Do tego czasu żyj w pokoju marzeniami." Hahah to ile tu umoczyłeś Lolek, że codziennie jęczysz jaka to badziewna spółka? Chciałbyś pewnie kupić, ale nie masz za co i liczysz, że spadnie na 1 gr? :D Daj już spokój stary, przecież jesteś kompletnie niewiarygodny, poza tym twoje wpisy - oprócz zaśmiecania forum - nic nie wnoszą i nikt nie bierze ich na poważnie. Daj pan spokój...
A ty co Olo problemy z pamiecią masz? Pisałem ci ilu tu zarobiłem na podbitce. Ty si3 boisz podać swojego bilansu. Dlaczego skoroś taki wiarygidny i tak cie wszyscy słuchają. Przytoczyć kilka wpisików twoich jak naganiałeś na to gdy kurs podbili do 1.95 ??? Jak to 4 zeta minumum wróżyłeś. A teraz co moje słowa sie sprawdziły a ty zyjesz w jakimś matrixie sądząc ze wpisy na forum mają moc sterowania kursem.bwiesz co jest najsmieśniejsze w twojej logice? Nawet jesli miałbyś rację że ktoś tu chcę kurs zdołować to co jak mozna twierdzić ze to bwdzie rosło? Jak chcą zdołować to zdołują do takiego poziomu aż tacy marzyciele oddadzą kilkadziesiąt groszy niżej wyzywajac cały świat. Ale to sie nie stanie bo tu nikt nic nie zbiera
Ok. Wpadłam tu niechcący. Nie jestem inwestorem, a gdybym nim była nigdy bym nie zainwestowała w tę spółkę. Są nazwiska, które mnie odstraszają i właśnie znalazłam jedno z nich. Jeżeli mogę komuś pomóc, to proszę kierować się strategią Krzysztofa Bednarka, który wzbudził moje zaufanie. Tyle w temacie. Pozdrawiam.
Dnia 2017-10-09 o godz. 11:44 ~Olo napisał(a): > Ciekawe czy po kolejnej emisji po 4 zł kurs nadal będzie oscylował wokół złotówki :) będzie ponad 2 zł to spółka perełka na giełdzie jeszcze będzie tu grubo powyżej 2zł a tym czasem dalej trend spadkowy.............
Dnia 2017-10-09 o godz. 12:06 ~Olo napisał(a): > Gdzie Ty tu widzisz trend spadkowy? W jakim interwale? Bo jak w kilkuletnim to ja widzę silną wymianę akcjonariatu i formację odwrócenia trendu. silną wymianę akcjonariatu przy wzrostach hmmm.. z 6zł na złotówkę w pół roku..
Ty udajesz głupiego, czy naprawdę taki jesteś? :) Prawdziwy obrót zaczął się pod koniec sierpnia b.r. Grubi wywalili akcje, żeby 1) wystraszyć ulicę, 2) pomniejszyć sobie zysk w tym roku. Ale muszą te akcje w końcu odkupić, w piątek już coś się zadziało, ale prawdopodobnie ktoś puścił w rynek te akcje od Girka z 40%-50% zyskiem i zasiał panikę. Niewykluczone, że ten sam inwestor odkupował w drugiej części dnia. Zachowanie kursu po kolejnych infach jest tak absurdalne, że na pierwszy rzut oka widać realizację pewnego przemyślanego planu, o co nietrudno przy spółce na której obrót powyżej 1 mln zł dziennie jest czymś wyjątkowym.
Nie jest to plan jednego "grubego", lecz suma planów osób (bądź fizycznych, bądź prawnych), które dysponują relatywnie wysokim kapitałem. A skąd to wiem? Ano stąd, że sam postąpiłbym tak samo. Jak miałbym te akcje od dawna i spadło z 6 zł na 1,3 zł praktycznie bez obrotu to potem po pozytywnym infie wywalić wszystko - zasiać panikę, nabić sobie stratę/pomniejszyć zysk i za chwilę odkupić.
Dnia 2017-10-08 o godz. 19:59 ~MarynarkaWojenna napisał(a): > Fakt moi Drodzy jest taki że w ostatnich dniach coś bardzo ważnego się wydarzyło. dokładnie 3 dniach. Wielu wieszczy upadek, bankructwo czy inne negatywne scenariusze a prawda jest taka że wystarczy spojrzeć na wykres i notowania z 3 dni. Po pewnym okresie konsolidacji i ubijania dna między 1,08 a 1.18 spółka zaczęła rosnąć. W 3 dni przemieliło się 2,5 mln akcji czyli 25 procent kapitału akcyjnego. Wszystko powyżej 1,30. Czyli wg niektórych spółka jest straszna, poleci na 3 grosze a najwięcej akcji w historii zmienia właściciela na poziomie wyższym od konsolidacji. Czy narzekanie ma sens. Czyli ktoś kupuje bo jak inaczej to nazwać. Nigdy nie uwierze że ulica która ma po kilka tysięcy nagle stała się głównym akcjonariuszem. Ostatni choć malutki wysyp w 2 fazie notowań w piątek zrobiła ulica właśnie swoim marginalnym udziałem. Popatrzcie na skalę do 14 i po. Gdyby kilku ryśków i innych bździołków nie spanikowało że nie jest plus 30 a plus 5 to z całą pewnością zamknęłoby się w okolicach 1,4. Tyle w temacie. Pozdrawiam myślących i życze wzrostów i dobrych informacji.
Całkowicie popieram tą merytoryczną wypowiedź i pochwalam za neutralny stosunek do naganiania...na skup lub zbycie. Nauczmy się w ten sposób komentować.