• CO DALEJ ??? Autor: ~AD [80.52.153.*]
    Większość traci powoli nadzieję a firma CEDC trzyma się i prosperuje bardzo dobrze (widać to dosłownie w każdym sklepie produkt firmowany przez CEDC).
  • Re: CO DALEJ ??? Autor: ~zgrywus [78.10.204.*]
    Ja również powoli tracę nadzieje - lecz nadal wierzę że to jeszcze że to jeszcze nie koniec......................
  • Re: CO DALEJ ??? Autor: ~Matoł [31.174.129.*]
    Dnia 2017-09-29 o godz. 07:25 ~zgrywus napisał(a):
    > Ja również powoli tracę nadzieje - lecz nadal wierzę że to jeszcze że to jeszcze nie koniec......................

MOŻE WRESZCIE PISIORY ICH WSADZO DO PIERDLA TYCH NIEUDACZNIKÓW I TEGO W KUFAJCE A ZARAZEM ZABIORO JEMU TEN RARYTAS KTÓRY MA ZA GROSZE A PO TYLU LATACH URZYTKOWANIA TO JEST GRRRRRUUUUBBBBOOOOO DO PRZODU ......
  • Re: CO DALEJ ??? Autor: ~BRATMATOŁA [94.254.184.*]
    powoli bedą ich wsadzać na pierwszy ogień może pójść ten w kufajce i nieudaczniki ????? jestem za ...
  • Re: CO DALEJ ??? Autor: ~zgrywus [77.252.45.*]
    Ja też jestem za...
  • Re: CO DALEJ ??? Autor: ~Matoł [94.254.186.*]
    Mały dyby już szykuje - ciekawe czy na tego w kufajce czy na nieudaczników , żeby odały kase ludziom którą skręciły w perfidny sposób ....
  • Re: CO DALEJ ??? Autor: ~miałemakcje [176.101.143.*]
    Dnia 2017-09-27 o godz. 14:18 ~AD napisał(a):
    > Większość traci powoli nadzieję a firma CEDC trzyma się i prosperuje bardzo dobrze (widać to dosłownie w każdym sklepie produkt firmowany przez CEDC).

nie ma pomysłu na cwaniaków... nie ma chętnych, którzy by się tym zajęli... czas płynie, inwestorzy chyba są pogodzeni z sytuacją...
  • Re: CO DALEJ ??? Autor: ~Matoł [94.254.191.*]
    Tu jedynie tego przekręta to jeszcze może tylko Władymir wysłać do pierdla ? - myślałem że mały się upora z nim a tu widze że jest krótki na tego wałka ....
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.