Hmm... oglądając roczny wykres, zrezygnowałem z trzymania papierka po tym co się dziś stało. Nic nie straciłem prócz czasu. Obym się mylił, ale wg mnie to będzie nadal spadać :-(
Dzięki za łapkę! Tyle kosztuje szczerość. Nic mi nie pozostało jak obserwować papier. Nie wykluczam, że jeszcze zrobię tu w tym roku zakupy. Jeszcze raz powodzenia o
Siedzę od 6 miesięcy aż wkoncu wystawilem sprzedaż z minimalnym zyskiem. Znając zycie pójdzie do góry a ja zostane z kilkoma procentami. Trudno... Taka decyzja. Zycze aby każdy z Was złapał jak najwięcej %. Powodzenia. P.S. Terminator jaka spółka się interesujesz? Krezus, bumech, cig? Pytam z czystej ciekawości.
CI GAMES sprzedałem tydzień temu. Bumecha sprzedałem w środę. Obie te firmy obserwuje i jeszcze tam wrócę. W czwartek kupiłem Cormay. Obserwuję Ursusa, ale boję się wejść mimo że wyrysował się Shark32. Tradycyjnie zobaczymy...
Teraz mnie zaskoczyłeś... co prawda wyszedłem z Bumechu przy 0.96zł, ale cały czas obserwuję i nie zwróciłem uwagi na podobieństwo wykresów 8>) Jedyna i zasadnicza różnica polega na tym, że na Baltonie nie ma gwałtownych ruchów, co dobrze zwiastuje :-)
Odświeżam temat ponieważ chciałem serdecznie podziękować Jaśkowi za zainteresowanie mnie spółka Krezus. Zarobiłem w pięć miesięcy 200 000 zł, a mój dochód roczny wynosi 120 000 zł. Dziekuje jeszcze raz.d