ty jesteś psychol na punkcie tej spółki ! co ci przeszkadza ze ludzie chcą potracić swoje pieniądze inwestując w takiego trupa ? ja z chęcią spekuluje na takich spółkach. zamknij wiec dziób i kup obligacje państwowe.
ty jesteś psychol na punkcie tej spółki ! co ci przeszkadza ze ludzie chcą potracić swoje pieniądze inwestując w takiego trupa ? ja z chęcią spekuluje na takich spółkach. zamknij wiec dziób i kup obligacje państwowe.
O... to mi się podoba, zaprawdę zastanawiająca jest troska co niektórych na tym forum o zawartość portfela OBCYCH
jasne ze lepiej powoli jak rośnie niż tak na HUUURRRA ! ale niestety nie w przypadku tej spółki. tu musi być duży jednorazowy albo jedna powtórka i trza z zyskiem szybko wychodzić. aby inni tez mogli zarobić. a Taki Jeden ten psychol niech kisi obligacje państwowe a jeszcze lepiej niech se schowa swoje o ile ma oszczędności do skarpety. ale nie ma żadnych oszczędności bo wszystko wtopił na Redwoodzie.
widać, słychać, czuć jak cię żółć zalewa. jeszcze trochę to oprócz Tworek będziesz musiał udać się do gastrologa. lepiej daj sobie spokój z dawaniem rady innym.
Ty się tak nie martw i nie mierz swoją miarką... Podniecasz się reanimacją trupa bo nie stać Cię na lepsze papiery?...
Ja tu jestem z czystej ciekawości. Kiedyś powiedziałem El Prezesso, że ta firma upadnie i upadnie. Już bliżej, niż dalej. A ty się podniecasz jak szczeniak na obietnicę kości... :D