Dnia 2017-08-10 o godz. 08:44 ~wolny napisał(a): > czy jestem ustawiony na 6 groni? nie wiedziałem.... > możesz pisać i 100 postów na minutę że jest dołek, że niedługo 1 pln itd, ale fakt jest faktem:
> > K I S Z O N K A > dotarło? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- NIE dotarło
Co dla ciebie zmienia że kiszonka ( czy nie ) że o tym piszesz ? Odpowiedź : chciałbyś kupić (tanio)
Co to dla ciebie zmienia że NIE dotarło ? Odpowiedź - ja ci nie sprzedam . Widzę , że skończyłeś czytać mój post na 1-wszym zdaniu ; podsyłam ci całość - DOTARŁO ?
Na dziś 3-y sprawy
1 "mała spółdzielnia " - członkowie : ~MAŁYBOSS ~git, ~piter,~Obdartus , ~ronin ~Oprych ~cygan, ~wolny~Waldi ~YellowCelica ~Imon ~wiesio To oczywiste , że gdyby nie byli ustawieni na 0.06 , nie pisali by tu postów , bo jaki by mieli w tym interes - wspólnie nawet dziś zeszli z 0.07 na 0.06 - Czy są tak silni ? NIE , są zdesperowani . To oni naganiali na 0.06 i niżej ; przez kilka miesięcy skupili trochę tych akcji i teraz puszczają na 0.07 i 0.06 - mogą to robić bez strat ( nie licząc prowizji ) a gra idzie o dużą stawkę - prawie 2 mln akcji na kupnie za 0.06 na których stoją od ponad pół roku - maję tego towaru na kilka tygodni - to bardzo krótko biorąc pod uwagę jak długo trwała walka na dnie tzn. 0.07 ale też to ich ostatnia szansa żeby zrobić wrażenie , że akcjom będzie się trudno wybić powyżej 0.07 i próbować "podpuszczać " na 0.06 Tak jak pisałem, grając bez strat mogą jeszcze tworzyć pozory przez kilka tygodni - NIE DAJCIE SIĘ WYLESZCYĆ - My równie długo jak oni ustawiliśmy się dużo wyżej , a licząc akcje od 0.08 w górę jest wielokrotnie więcej niż 2 mln - KTO WIĘC MA WIĘCEJ DO STRACENIA jeśli nie będzie chciał poczekać kilka tygodni ( oczywiście my )
2 Do ~Przewidujący ~Przewidujący - postami mówiącymi , że lada moment wybicie robisz złą robotę - dajesz argument "małej spółdzielni " , która będzie stawiać opór przez kilka tygodni, że jesteś nie wiarygodny - zasiejesz zwątpienie w tych którzy czekają na wybicie , które tak szybko nie nadejdzie. Będą znowu mieli argumenty by pisać , że wybicia nie będzie , a cena 0.07 to drogo. Poza tym to właśnie członkowie "małej spółdzielni " oddają akcje po 0.07 - NIKT NORMALNY JUŻ DZIŚ TEGO NIE ROBI
3 Ja osobiście co jakiś czas podbijam cenę niewielkimi ilościami akcji i widzę że robią to też inni- chyba więc myślimy podobnie , że tak jak mali spółdzielcy chcą wpłynąć psychologicznie żeby nas zniechęcić , tak również to działa w drugą stronę . To kosztuje zaledwie kilka zł a wpływa na ich morale . Jeśli zauważą , że takich zagrywek jest więcej ( tzn. więcej z nas będzie tak robić ) to nie tylko zaczną tracić wiarę ale też ich koszty zbijania ceny będą wzrastać - nas jest więcej , więc chyba szybciej zrozumieją że ich opór nie ma sensu
TAK TRZYMAĆ
Sprzeciwu nie słyszę :) Super
Od razu uprzedzam respondentów , którzy będą mi wypominać naganianie , albo pisać "obok" - odpisujcie merytorycznie ; już kilka razy zabrakło wam argumentów na moje pytania (mogę wam nawet przypomnieć komu i na jakie)
Mozliwe ze masz racje. Na 0.06 jako pierwsze staly dwa spore zlecenia, w sumie ok 850k .Jedno zostalo zrealizowane,a drugie na 500k jest rozpoczete (kupione 125k ,na 375k jeszcze czeka). Pytanie :czyje to zlecenia? Mozliwe ze ktos doklada po 0.07 ,wiedzac ze stoi jako pierwszy ze zleceniem WDA na 0.06.
Dnia 2017-08-11 o godz. 07:16 ~veloptymista napisał(a): > Mozliwe ze masz racje. Na 0.06 jako pierwsze staly dwa spore zlecenia, w sumie ok 850k .Jedno zostalo zrealizowane,a drugie na 500k jest rozpoczete (kupione 125k ,na 375k jeszcze czeka). Pytanie :czyje to zlecenia? Mozliwe ze ktos doklada po 0.07 ,wiedzac ze stoi jako pierwszy ze zleceniem WDA na 0.06.
to nie moje zlecenia, wierzysz mi albo nie, Twój wybór :D
nawiązując do Twojego nicku, co sądzisz o ostatnim raporcie velto, uważam że tam będzie się działo, więc tutaj siłą rzeczy rzadziej będę zaglądał :P
odpowiadając na pytanie autorowi wątku dlaczego kiszonka to jak nie widzi faktu że tutaj ktoś próbuje pozbyć się akcji ubierając ulicę to cóż na to poradzę, może to jest właśnie przewidujący czy jakiś inny g coś tam :D