1. Dlaczego KNF nie zareagował już w lutym?
2. Dlaczego nie zareagowała jeszcze w czerwcu?
3. Dobrze ,że odwolaja Kosińskiego
4. Kto objął akcje ?
5. Musiało to być więcej podmiotów ponieważ żaden się nie przyznał ,że przekroczył próg 5%
6. Może to fundusze?
7. Jak wznowili notowania Bumechu- to notowania wróciły do poziomu sprzed Chińczyka i dodatkowo było -10gr. Tutaj to przekłada się na kurs otwarcia 0,60.
8. Ponieważ są umowy i kontrakty to pytanie kto zrezygnuje z potencjału zarobku?
9. Jeśli tak to będzie można po taniości kupić. Tylko kto się odważy?
10. Jak widzicie spółka zareagowała należycie przekazując info o podpisaniu umowy z Włochami. Ale czy to wystarczy aby podreperować reputację?
11. Kara dla Pana Kosińskiego powinna być równa lub wyższą cenie za jaką sprzedał akcje.
Co o tym myślicie?
Moim zdaniem najważniejsze w tej spółce są urządzenia techniczne. Czy jest tu jakiś inżynier, który mógłby coś fachowo powiedzieć o tych urządzeniach??? Tylko bez mydlenia, naganiania, straszenia itp. Fachowo, ale zrozumiale dla laików, bo jeśli urządzenia są OK i mają potencjał to po jakimś czasie śladu nie będzie po tym zamieszaniu i tym ch..... Kosińskim.
Dnia 2017-08-04 o godz. 21:07 ~xxx napisał(a): > jak by były coś warte te urządzenia to by sprzedali chociaż jedno a nic nie sprzedali > a główny akcjonariusz nie pozbył by się akcji po cichu
możesz mi wierzyć albo nie, ale jestem inzynierem i pracuje w energetyce zawodowej i tak mam akcje (nie jest to ogromna ilosc jak inni maja ale jak na moj portfel to calkiem sporo. i tak uwazam ze cala ta technologia ma rece i nogi, szczegolnie to ze odzyskuja energie nie przez wode a inne ciecze ktore pozwalaja wyciagac wieksze ilosci energii niz woda (rzecz nie do wykorzystania w duzych blokach ze wzgledu na koszt medium do obiegu.
Także fakt skoncentrowania sie na instalacjach spalania smieci nieduzych jest dobry ze wzgledu na to ze nie trzeba skupiac wielkiej logistyki do transportu smieci w jedno miejsce, ale mozna instalowac takie jednostki w malych miastach