• Chopin jest oceniany bardzo wysoko w środowisku znawców perfum Autor: ~PerfuManiak [37.187.147.*]
    Zapraszamy na PerfuForum
    http://perfuforum.pl/viewtopic.php?f=9&t=727

Proszę poczytać o tym co ma miraculum. Jeśli dobrze wykorzystają pieniądze z emisji - świat stoi przed nimi otworem.
  • Re: Chopin jest oceniany bardzo wysoko w środowisku znawców perfum Autor: ~zeus [89.64.38.*]
    Dokładnie. Na "mieście" mówią ,że wszystkie akcje objęte...ba, nagle się okazało ,że zapisów dodatkowych więcej niż akcji :)))) Czy to prawda ???? :))))))
    Napisałem Wam ,że nowy rozdział rozpoczęty....

Pozdrawiam akcjonariuszy.
    Avanti Miraculum
  • Re: Chopin jest oceniany bardzo wysoko w środowisku znawców perfum Autor: ~_ppp_ [31.135.22.*]
    a kiedy oficjalne info o objęciu lub nie?
  • Re: Chopin jest oceniany bardzo wysoko w środowisku znawców perfum Autor: ~kulka [83.30.4.*]
    no kwa Chopin???? ekskluzywne perfumy ??? ja pier ziomki, dajcie już spokój, jak ma pojechać to pojedzie bez tych żenujących postów.

a tego to kto używa? http://sklep.miraculum.pl/wars-classic-woda-kolonska,3,3271,32
    BŁAGAM.
    zaje produkt, dla meneli w sam raz by był, gdyby setka nie wychodziłaby tak drogo , nadawałby sie do picia.
  • Re: Chopin jest oceniany bardzo wysoko w środowisku znawców perfum Autor: ~doKulka [89.64.36.*]
    Wars, Lider jest używany przez mężczyzn 60+ i sprzedaje się kuleczko bardzo dobrze...
    "Pani Walewska"również dostrzega potencjał w osobach starszych....
    link 

Dla młodych jest...
    link 
    link 
    link 
    link 
    link 
    link 
    link 
    link 
    link 

I wiele innych....
    Jak sama widzisz kuleczko Miraculum ma brandy dostosowane do każdego wieku ...niewiele jest firm z takim wachlarzem kosmetyków.

Pozdrawiam
    Avanti Miraculum
  • Re: Chopin jest oceniany bardzo wysoko w środowisku znawców perfum Autor: ~kulka [83.30.28.*]
    Dnia 2017-07-25 o godz. 19:57 ~doKulka napisał(a):
    > Wars, Lider jest używany przez mężczyzn 60+ i sprzedaje się kuleczko bardzo dobrze...
    > "Pani Walewska"również dostrzega potencjał w osobach starszych....
    >link
    >
    > Dla młodych jest...
    >link
    >link
    >link
    >link
    >link
    >link
    >link
    >link
    >link
    >
    > I wiele innych....
    > Jak sama widzisz kuleczko Miraculum ma brandy dostosowane do każdego wieku ...niewiele jest firm z takim wachlarzem kosmetyków.
    >
    > Pozdrawiam
    > Avanti Miraculum

nie :)
    kwa unikat:) co drugi koncern globalny ma wszystko, więcej i lepiej.
    Ty sie módl,ze Tuora i Kamola, mieli inny pomysł na biznes, bo stawiania na sentyment do PRL przez ubogich seniorów ,60+, to sa słabe perspektywy.

wklej wyniki sprzedażowe jaki mir robi na mix, co ciagnie ich dzialalnośc, co generuje marze, bo takie puste paści, ala niedoceniony segment rynku dla seniorów 50+, to jest pusta głupota, konsumenci, ktorzy nie maja kasy, ktorzy od lat nie dbaja o siebie, i ktorzy pewnie za smrodem PRL i tak nie tesknia.
    Ci co maja kasę bez wzgledu na wiek, 50+,60+,70+ kupuja Chanel, Dior etc. tu jest hajs , a nie w ubogiej grupie społecznej, ktora napewno nie bedzie sie rozwijać .... cyniczne , ale prawdziwe

• Re: Chopin jest oceniany bardzo wysoko w środowisku znawców perfum Autor: ~xoxo [94.254.139.*]
    Agresja Gniew i Strach u BEZAKCYJNYCH wciąż NARASTAJĄ.

• Re: Chopin jest oceniany bardzo wysoko w środowisku znawców perfum Autor: ~doKUlka [89.64.36.*]
    Kuleczko już widzę ,jak większość 60+ ...w Biedronkach...kupuje Chanel, Dior...kremy po 300,00 zł  :))))
    Oj Kuleczko...Kuleczko...

Pozdrawiam.
    Avanti Miraculum.
  • Re: Chopin jest oceniany bardzo wysoko w środowisku znawców perfum Autor: ~kulka [83.30.28.*]
    2 kretów. 60+ w biedronce ma zapewnić sukces spółce. W pale się nie mieści za jakue głupie posty ktoś jest w stanie płacić naganiaczom forumowym. Jedni tacy są już są w naszym życiu , że wszystko widzą i wiedzą po swojemu, posuwajac się nieuchronnie w kierunku ściany.
  • Re: Chopin jest oceniany bardzo wysoko w środowisku znawców perfum Autor: ~doKulka [89.64.36.*]
    Kuleczko ewidentnie nie rozumiesz branży :)) I się tak nie denerwuj, albo jeśli nie dajesz rady , to może jakieś pastylki ? :)))
    Złość piękności szkodzi ,a na pewno jesteś piękna... ;))))))))

Pozdrawiam Cię gorąco :)
  • Re: Chopin jest oceniany bardzo wysoko w środowisku znawców perfum Autor: ~leszek321 [66.102.9.*]
    Do kulka. Nie pomyślałeś że jednak biednych ( co kupują tanie produkty Miraculum ) jest więcej niż bogatych ( tych od Diora , Chanel ). Ty się nie zadręczaj tą spółką , nie martw o nasze pieniądze - poradzimy sobie bez Ciebie? Co Ty matka Teresa z Kalkuty jesteś ? Mówisz na innych że to płatni naganiacze.A Ty kim jesteś? No chyba że się nie załapałeś na tanie akcje i teraz wyjesz i ujadasz.Ale taniej niestety już nie kupisz i przypomnę Ci to za miesiąc czy dwa jak będą powyżej 2 zeta.
    Dnia 2017-07-26 o godz. 12:31 ~leszek321 napisał(a):
    > Do kulka. Nie pomyślałeś że jednak biednych ( co kupują tanie produkty Miraculum ) jest więcej niż bogatych ( tych od Diora , Chanel ). Ty się nie zadręczaj tą spółką , nie martw o nasze pieniądze - poradzimy sobie bez Ciebie? Co Ty matka Teresa z Kalkuty jesteś ? Mówisz na innych że to płatni naganiacze.A Ty kim jesteś? No chyba że się nie załapałeś na tanie akcje i teraz wyjesz i ujadasz.Ale taniej niestety już nie kupisz i przypomnę Ci to za miesiąc czy dwa jak będą powyżej 2 zeta.

jak będą po 2 zeta to dokupie, dzieciaku.
    Czytanie ze zrozumieniem, mankament wszechwiedzących polaków.

Oczywiście,ze biednych jest wiecej i kupuja na swoim poziomie cenowym. dlatego dyskonty tak się ładnie rozwijają.
    OTRZEŹWIEJ - co innego młody ubogi, który jako konsument sie rozwija, KONSUMUJE i CHCE MIEĆ WSZYSTKO, a co innego 60+ dla ktorego komsetyki i wygląd to jest ostatni punkcik w hierarchii zakupowej. 60+ KURCZĄ konsumpcje własną i zachcianki. Ponial w końcu?????
    prościej się juz nie da.
  • Re: Chopin jest oceniany bardzo wysoko w środowisku znawców perfum Autor: ~leszek321 [66.102.9.*]
    Kulka jaki masz tu cel że siedzisz i tracisz czas na forum spółki która według Ciebie jest słaba i bez perspektyw ? Chcesz zabłysnąć swoim intelektem ? Może masz kompleksy i leczysz się na forum ? Psycholog się nie sprawdził to poszukaj innego. Szukasz na forum odbioru bo w realu już nikt z Tobą nie chce gadać? A na giełdzie jestem od początku giełdy dzieciaku. Mówisz że jak będzie po 2 ziko to wtedy kupisz? To już nie będzie spółka be ? Ty kupisz po 3zł jak ja będę sprzedawał ze 100% zyskiem i to wtedy Ciebie wydymają.
  • Re: Chopin jest oceniany bardzo wysoko w środowisku znawców perfum Autor: ~xxx [31.0.39.*]
    uderz w stół a kulka się odezwie...
    Dnia 2017-07-26 o godz. 13:51 ~xxx napisał(a):
    > uderz w stół a kulka się odezwie...

kulka i tak Was wydyma frajerzy :))))))))))))))))
    jak zawsze
    Kuleczko piszesz ,że nas wydymasz... hmmmmm :))))
    Prześlij nam swoje zdjęcie, może my byśmy wydymali Ciebie :)))))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.30.28.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dnia 2017-07-26 o godz. 12:31 ~leszek321 napisał(a):
    > Do kulka. Nie pomyślałeś że jednak biednych ( co kupują tanie produkty Miraculum ) jest więcej niż bogatych ( tych od Diora , Chanel ). Ty się nie zadręczaj tą spółką , nie martw o nasze pieniądze - poradzimy sobie bez Ciebie? Co Ty matka Teresa z Kalkuty jesteś ? Mówisz na innych że to płatni naganiacze.A Ty kim jesteś? No chyba że się nie załapałeś na tanie akcje i teraz wyjesz i ujadasz.Ale taniej niestety już nie kupisz i przypomnę Ci to za miesiąc czy dwa jak będą powyżej 2 zeta.

ogranij sie lekko :))))))))))))))))))
    https://www.youtube.com/watch?v=Xnn7dNPDZlw
  • Re: Chopin jest oceniany bardzo wysoko w środowisku znawców perfum Autor: ~Adam [178.23.104.*]
    Kulka pytanie co ma Kamola w planach i jak chce rozwinąć biznes. Bazowanie na tym co jest to ..trochę za mało, tu zgoda z Tobą aczkolwiek ludzi starszych w Polsce przybywa, niestety starzejemy się jako społeczeństwo  i w tej grupie są osoby które też kosmetyki kupują.
    Dnia 2017-07-26 o godz. 14:12 ~Adam napisał(a):
    > Kulka pytanie co ma Kamola w planach i jak chce rozwinąć biznes. Bazowanie na tym co jest to ..trochę za mało, tu zgoda z Tobą aczkolwiek ludzi starszych w Polsce przybywa, niestety starzejemy się jako społeczeństwo  i w tej grupie są osoby które też kosmetyki kupują.

Fakt, ale to nie moze byc impuls do wzrostów, rozwijanie "perfum" dla ludzi pomiędzy 60+....80+
    gdybyśmy rozmawiali o spółce produkującej leki geriatryczne to tak.

a nawet jesli mir byłaby liderem na rynku perfum budżetowych dla 60+80+ to WARS za 10 zeta ??? serio??? Lider.
    Rozumiem już tego Chopina.
    to samo co my, rozwój spółki możliwy, ale nie w oparciu o relikty PRLu, przeciez przez te badziewia MIR jest dzisiaj w takiej nędzy.
    Tuora z pioniera medycyny zaawansowanej, ma sie teraz bawic w promotora marek dostępnych 40 lat temu w kioskach ruchu????

Na tym forum naaprawde ktoś niezle spadł na łeb :))))))))))))

Kuleczko potrafisz czytać tekst ze zrozumieniem ?? To przeczytaj , to co napisałem wcześniej...
    Miraculum , to nie tylko asortyment kosmetyczny dla 60+ ... Są rozwijane marki "młodzieżowe" , jak JOKO , VIRTUAL, PALOMA, GRACJA, MIRACULUM...
    LIDER, WARS , PANI WALEWSKA to marki dla osób starszych i bardzo dobrze ,że są w portfolio Miraculum.

:))))) Pozdrawiam Cię skarbie

Avanti Miraculum
  • Re: Chopin jest oceniany bardzo wysoko w środowisku znawców perfum Autor: ~Marcin [83.26.254.*]
    Mam 31 lat, wyższe wykształcenie, pochodzę z dużego miasta (Wrocław), w którym żyję i pracuję. Mam żonę i syna.

Daleko mi do menela, nie jestem też dziadkiem. Zapach "Wars Classic" po prostu do mnie, jak i do wielu innych trafia. To sentyment, wspomnień czar, jak i po prostu zwyczajnie dobry, 100% męski zapach! Jest spore grono odbiorców tego produktu i stygmatyzowanie ich wydaje mi się co najmniej nie na miejscu. Zwłaszcza ze względu na gust. Każdy ma inny.
  • prosimy o dodawanie ocen na fragrantica.com Autor: ~MocnaMarka [167.114.118.*]
    Tutaj jest super baza danych:
    https://www.fragrantica.com/designers/Miraculum.html

Tutaj wersja polska:
    https://www.fragrantica.pl/marki/Miraculum.html

Prosimy o szczere oceny - jak widać te co już są - to są wysokie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.36.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.163.*]
  • Re: moderatora JANUSZAINTERNTETOW Autor: ~kulka [188.146.163.*]
    Żałość :)))))
    Januszeinternetów górą :)))))
  • Re: moderatora JANUSZAINTERNTETOW Autor: ~bywalec [37.47.11.*]
    ale z Was radosna gromadka...ciesze sie byc na pokladzie od daaaaawna:) i czekam na dalsza tworczosc
  • Do kulka Autor: ~leszek321 [95.160.158.*]
    Jeżeli dla mnie spółka jest słaba i nieodpowiednia do inwestowania to nie kupuję oraz nie wchodzę na forum aby zniechęcać innych w przeciwieństwie do Ciebie. Niech sobie inwestują ich pieniądze ich bajka. Kulka jaki masz tu cel że siedzisz i tracisz czas na forum spółki która według Ciebie jest słaba i bez perspektyw ? Chcesz zabłysnąć swoim intelektem ? Może masz kompleksy i leczysz się na forum ? Psycholog się nie sprawdził to poszukaj innego. Szukasz na forum odbioru bo w realu już nikt z Tobą nie chce gadać? A na giełdzie jestem od początku giełdy dzieciaku. Mówisz że jak będzie po 2 ziko to wtedy kupisz? To już nie będzie spółka be ? Ty kupisz po 3zł jak ja będę sprzedawał ze 100% zyskiem i to wtedy Ciebie wydymają.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [167.114.102.*]
  • Leszek Autor: ~kulka [83.30.43.*]
    zwierzęce zwieracze puszczają :))))))))
  • Re: Leszek Autor: ~kulka [83.30.43.*]
    O jakiej INWESTYCJI mowa?
    to co robisz, jest tożsame z zakładem w sts, tyle że zamiast meczu, mamy grafikę. 100% podbicie może zaliczyć wszystko na jednym info. Na inwestycje musi być coś więcej, biznes. I inwestycja może dać 1000%. Tak ja to widze.
  • Re: Leszek Autor: ~leszek321 [95.160.158.*]
    Odniosłeś się do mojego postu w miarę grzecznie to i ja grzecznie odpowiem. Moja inwestycja w Mirkę po 1,51 ziko obojętnie czy na rok czy tylko na dwa może trzy miesiące (nie inwestuję już długoterminowo bo się słabo zarabia ,ciągle nowe emisje akcji,machlojki,wyprowadzanie kasy itp.) nijak się ma do zakładów w sts. No tej spółce aż ,,pachnie" zarobkiem. Pomyśl Kamola z Tuorą brali powyżej 2,4 zł a nawet po 3zł. Nowi członkowie rady nadzorczej również. Na pewno sobie uśrednili w nowej emisji ale to i tak będzie około 2 zeta. Widziałeś co zrobili z pp ,jak zwalili na jeden grosz oraz kurs na giełdzie na 1,5 zł żeby zniechęcić drobnych? Mam przeczucie że koniecznie chcieli objąć całą emisję sami. Myślisz że zrobili to aby sprzedać niżej i stracić ? Na pewno nie.Owszem mogą być jeszcze przepychanki w akcjonariacie i może bujać ale w okresie kilkumiesięcznym będzie gruby zarobek ( spekulacyjny dodam). Dwa lata temu na Cormay była identyczna sytuacja . Objąłem nowe akcje po 1,5zł i za dwa miesiące sprzedałem połowę po 2,4zł (żałuje że tylko połowę),bo z druga musiałem czekać aż do czerwca 2017r ale opchnąłem po 3zł ( a można było nawet po 3,5zł) . Mirka po dofinansowaniu z emisji i dobrym marketingu nastawionym na eksport odżyje. Nowi ludzie umieją to robić i umieją handlować.A może wejdą mocno na rynek Rosyjski ? Mają doświadczenie z Cormay ( Tuora ). A rynek rosyjski wszystko wchłonie. A może mają jeszcze asa w rękawie :) Zobaczymy. Kupując po takiej cenie dużo nie ryzykuję a zarobek może być większy niż w sts :) i pewniejszy. Takie moje zdanie i zaklinanie rzeczywistości tu nic nie pomoże. Ja poszedłem po bandzie i jak nigdy tego nie robię to wsadziłem w ta spółkę 50% mojej kasy obracanej na giełdzie( i nie myśl że to są dziesiątki tysięcy ) Spekulacyjnie już co niektórzy są zarobieni ale ja czekam na 3zł. Pozdrawiam myślących.
  • Re: Leszek Autor: ~paaulinka [195.72.148.*]
    Masz prawo wkładać TERAZ pieniądze w tą spółkę.Bo to są twoje pieniądze.Ale roztropne to nie jest.Dlaczego? Ano dlatego, że spółka jeszcze nic nie pokazała.Na razie tylko obiecuje jak to będzie fajnie gdy otrzyma kasę i czego to ona wtedy nie będzie robić.Przypomina mi to prośbę narkomanki o kolejna działkę po otrzymaniu której wszystko sie zmieni na lepsze.Ona się zmieni, jej sytuacja się zmieni, tylko trzeba tą działke jej dać, bo bez niej nie przeżyje, i świat się zawali.Ja uważam, że owszem można pomóc, ale dopiero po pokazaniu że chęci są po obydwu stronach, i ze kasa zainwestowana nie pójdzie na marne.Tego jak dotąd nie ma, i nie widać na razie jakichkolwiek symptomów poprawy.To ze Kamola z radą zainwestował? Wielu rodziców dzieci narkomanów też traci obiektywizm, dlatego ten argument jest co najmniej nieprzekonujący.A krytyczne wpisy na forum zmuszają do szukania argumentów, i często sprowadzają marzenia i zachwyty na twardą ziemię co niektórym pomaga nie tracić kasy.Piszesz, że pachnie ci tu zarobkiem.Mnie tu narazie śmierdzi na kilometr, choć nie ukrywam że śledzę tą, jak i wiele innych spółek w kłopotach.Bo wychodząca z kłopotów spółka to prawdziwa żyła złota.Wracając do Miraculum, jeśli ma tu być dobrze (co będzie widać w raportach okresowych - i tylko tam!) to mniej ważne jest czy się kupi akcje po 2zł, czy po 2,5zł.Zarobek bedzie i tak sowity, a unika się kupienia gniota,który emisją przedłużył sobie żywot o kolejne kilka lat.
  • Re: Leszek Autor: ~leszek321 [66.102.9.*]
    Jak będą symptomy poprawy i będzie jawnie widać że spółka wychodzi na prostą to wtedy trzeba sprzedawać bo cena będzie wysoka. Na giełdzie kupuje się przyszłość a nie jak już wszystko wiadomo.
  • Re: Leszek Autor: ~paaulinka [195.72.148.*]
    Nieprawda.Jeśli Miraculum rzeczywiście wyjdzie na prostą i będzie systematycznie zarabiać powiedzmy 10mln. cena akcji powinny wzrosnąć co najmniej o 300-400%.a to nie staje się w miesiąc.Prześledź jak kształtowały się notowania odradzających się spółek takich jak np.Optimus,Amika, Paged,Monnari itp.
  • Re: Leszek Autor: ~leszek321 [66.102.9.*]
    Masz rację ale ja jestem krótkodystansowiec i zdawała mnie z powodzeniem 30-60%. Ale na Mirce jak się będzie dobrze działo to drugą połowę zostawię dla wnuka na osiemnaste urodziny :)), ma 4 latka. (ściągnąłem to od Kirs-Pandorka wie o co chodzi). Aczkolwiek taką odradzającą spółkę na 400% ciężko trafić - w przeważającej ilości w dłuższej perspektywie idą do piachu. Oczywiście nie dotyczy to Mirki dopóki siedzą tam Kamola i Tuora.
  • Re: Leszek Autor: ~kulka [83.5.215.*]
    Wszyscy macie rację. każdy ma już biket do kina, pytanie tylko czy będzie film grozy z rollercoaster - szybkie podbicie i koniec - wersja Leszka, czy serial tasiemiec- do góry lub w dół przez lata - wersja Paulinki. A mogą być oba równolegle to co dla L będzie finiszem okaże się początkiem dla P. Leszek nie istotne kto ile wkłada, każdy wg swoich możliwości. A spółka jest biznesowa ch....wa i rację ma P.
  • Re: Chopin jest oceniany bardzo wysoko w środowisku znawców perfum Autor: ~Mimi [91.192.165.*]
    Dobry zapach dla faceta
  • Re: Chopin jest oceniany bardzo wysoko w środowisku znawców perfum Autor: ~paaulinka [77.254.16.*]
    Minęło pół roku. Jak tam zapatrywania na sytuację w spółce? Czy jest możliwe, że Kamola i Tuora jednak tutaj popłyną, a drobnica razem z nimi?
  • Re: Chopin jest oceniany bardzo wysoko w środowisku znawców perfum Autor: adam987 [212.7.215.*]
    Testerownia24h.pl zbiera praktycznie wszystkie marki perfum i według mnie z testerami nie ma żadnych problemów jakościowych. Normalne, wydajne buteleczki, czasami bez korka, ale to nie jest dla mnie jakiś problem, bo mam zapasowe z poprzednich opakowań :D  
  • jak sprzedac perfumy Autor: ~Nikt [195.47.201.*]
    w kraju ktory dysponuje technologia 5 g ,gdy nie mozna tego zrobic u siebie
  • Nic się nie sprzedaje = wyniki do bani :( Autor: ~rex [87.207.156.*]
    j.w
  • Re: Chopin jest oceniany bardzo wysoko w środowisku znawców perfum Autor: ~gpwmaster [5.173.249.*]
    235 zł w sklepie i ponoć idzie no no
[x]
MIRACULUM 0,00% 0,74 2025-11-28 15:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.