• O ,,prezesie” paluchowskim słów kilka. Opis sukcesu z B3system SA Autor: ~myslacy [77.243.183.*]
    Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę na to co się wydarzyło 27 czerwca na B3system SA, którego prezesem jest Paweł Paluchowski.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/KNF-nalozyla-na-B3System-kare-bezterminowego-wykluczenia-z-obrotu-na-GPW-7528701.html
    ,,Komisja Nadzoru Finansowego nałożyła na spółkę B3System sankcję administracyjną w postaci bezterminowego wykluczenia papierów wartościowych z obrotu na rynku regulowanym - podała KNF w komunikacie po wtorkowym posiedzeniu”

Zastanawiam się czy celowe działanie i premedytacja na Hawe SA nie jest właśnie od samego początku obliczona dokładnie na to samo co na b3system, czy słup paluchowski nie został tu WYNAJĘTY dokładnie w tym samym celu, czy nie takie było jego zadanie OD POCZĄTKU DO KOŃCA?
    Bo już abstrahując od wszystkich jego kłamstw, wszystkimi swoimi działaniami (czy w tym przypadku brakiem działań) to potwierdza.

I Taka ciekawostka, z listy ostrzeżeń SII
    link 
    Z tego co wyliczyłem jest REKORDZISTĄ! (sic!) listy naruszeń.

B3SYSTEM SA (liczba ostrzeżeń 7) Prezes zarządu: Paweł Paluchowski
    14.08.2015
    02.09.2015
    25.03.2016
    04.10.2016
    01.12.2016
    05.05.2017
    07.06.2017
    Odmowa wydania opinii biegłego rewidenta
    Brak rocznego
    Brak raportu półrocznego
    Brak raportu kwartalnego
    Brak raportu kwartalnego

Drewex SA (liczba ostrzeżeń 5) Prezes zarządu: Paweł Paluchowski
    14.08.2015
    02.09.2015
    25.03.2016
    03.10.2016
    05.05.2017

Hawe SA (liczba ostrzeżeń 8) Prezes zarządu: Paweł Paluchowski
    25.03.2016
    17.05.2016
    11.07.2016
    04.10.2016
    21.11.2016
    05.05.2017
    07.06.2017
    14.06.2017
    Brak raportu rocznego
    Brak raportu kwartalnego
    Brak ZWZ
    Brak raportu półrocznego
    Brak raportu kwartalnego
    Brak raportu rocznego
    Brak raportu kwartalnego
    Postępowanie upadłościowe
    (tutaj oczywiście należałoby doliczyć brak ZWZ z 30 czerwca gdzie celowo i z premedytacją zgłosił walne do KDPW wiedząc że je odwoła)

Mediatel SA Prezes zarządu: Paweł Paluchowski
    09.06.2017
  • Re: O ,,prezesie” paluchowskim słów kilka. Opis sukcesu z B3system SA Autor: ~mroczneśredniowiecz [89.163.148.*]
    Aby robić takie rzeczy, trzeba czuć bezkarność. Czuł ją już w Drewexie.
    Skąd się brała?
    Może odpowiedź jest tutaj:

http://katalog.bip.ipn.gov.pl/informacje/141100

Jeśli tak, to całość nabiera kolorów.

• Re: O ,,prezesie” paluchowskim słów kilka. Opis sukcesu z B3system SA Autor: ~myslacy [77.243.183.*]
    Dnia 2017-07-05 o godz. 16:26 ~mroczneśredniowiecz napisał(a):
    > Aby robić takie rzeczy, trzeba czuć bezkarność. Czuł ją już w Drewexie.
    > Skąd się brała?
    > Może odpowiedź jest tutaj:
    >
    > http://katalog.bip.ipn.gov.pl/informacje/141100
    >
    > Jeśli tak, to całość nabiera kolorów.
    __________________________________________________________________________________________________________
    Bardzo ciekawy trop.
    Tutaj się wszystkiego można spodziewać, nie wiesz czy PAWEŁ TOMASZ PALUCHOWSKI urodzony 1973 jest powiązany rodzinnie z bohaterem ,,teczki"?
    Parasol ochronny rozciągnięty nad nim biorąc pod uwagę już upadłe IQMedica, EFH, i holdingu MGB jest zastanawiający.

• Re: O ,,prezesie” paluchowskim słów kilka. Opis sukcesu z B3system SA Autor: ~mroczneśredniowiecz [89.163.148.*]
    Dnia 2017-07-05 o godz. 16:43 ~myslacy napisał(a):
    > Bardzo ciekawy trop.
    > Tutaj się wszystkiego można spodziewać, nie wiesz czy PAWEŁ TOMASZ PALUCHOWSKI urodzony 1973 jest powiązany rodzinnie z bohaterem ,,teczki"?
    > Parasol ochronny rozciągnięty nad nim biorąc pod uwagę już upadłe IQMedica, EFH, i holdingu MGB jest zastanawiający.
    >

Nie wiem, choć można to sprawdzić.
    Ale wiem, że
    1973-1924=49
    49/2=24,5 roku czyli dokładnie "krok pokoleniowy" dla tych lat.

• Re: O ,,prezesie” paluchowskim słów kilka. Opis sukcesu z B3system SA Autor: ~Nikt [188.146.1.*]
    Nie ma ludzi nieśmiertelnych tak samo jak to że żaden parasol ochronny nie pomoże jeśli jest na ciebie wyrok jedynie możesz uciekać ale i tak będziesz się oglądał za siebie. Tomcio paluch jest na liście do ostrzału jeśli kasa się nie znajdzie
  • Re: O ,,prezesie” paluchowskim słów kilka. Opis sukcesu z B3system SA Autor: ~Nikt [188.146.1.*]
    Chociaż osobiście uważam że obiekcie prawej dłoni byłoby wystarczająca kara
  • Re: O ,,prezesie” paluchowskim słów kilka. Opis sukcesu z B3system SA Autor: falenta [37.47.206.*]
    Czyli że papa fingera to czerwony pająk? Zdziwieni bo ja nie.
    Pamiętacie jak pisałem o posłach PiS ,czas to zrobić. Myślący jeśli będziesz mógł przygotować opis całej sytuacji i mi podesłać na email byłbym zobowiazany, bo chyba najtrafniej potrafisz zebrać to w całość. My grupa rozeslemy pod wszystkie e-maile wszystkich posłów.
  • Re: O ,,prezesie” paluchowskim słów kilka. Opis sukcesu z B3system SA Autor: ~Ddd [188.146.143.*]
    Falenta nie bez powodu znalazły sie tu nowe nicki które ewidentnie chcą pomóc . Trzeba zebrać wszystko do kupy i podać dalej. E-maile do polityków PiS może i to dobry pomysł ale czas ucieka i nie wiadomo czy ktoś da odzew. Powtarzam tylko nagłośnienie sprawy da efekt taki jak trzeba bo będą pytania a na nie ktoś musi odpowiedzieć.
  • Re: O ,,prezesie” paluchowskim słów kilka. Opis sukcesu z B3system SA Autor: ~myslacy [77.243.183.*]
    Dnia 2017-07-05 o godz. 23:39 falenta napisał(a):
    > Czyli że papa fingera to czerwony pająk? Zdziwieni bo ja nie.
    > > Pamiętacie jak pisałem o posłach PiS ,czas to zrobić. Myślący jeśli będziesz mógł przygotować opis całej sytuacji i mi podesłać na email byłbym zobowiazany, bo chyba najtrafniej potrafisz zebrać to w całość. My grupa rozeslemy pod wszystkie e-maile wszystkich posłów.
    ____________________________________________________________________________________________________________
    Jasne że mogę zrobic opis sytuacji, chodzi o samą postać Paluchowskiego czy cały przekręt?
    p.s masz może ten najnowszy spis wierzytelności Hawe Telekom?
    Pozdrawiam
  • Re: O ,,prezesie” paluchowskim słów kilka. Opis sukcesu z B3system SA Autor: falenta [37.47.233.*]
    Cały przekręt, sam finger jako wspólny mianownik może być przepleciony. Spis postaram się zdobyć .Pozdrawiam Cię i dziękuję.
  • Re: O ,,prezesie” paluchowskim słów kilka. Opis sukcesu z B3system SA Autor: ~myslacy [185.93.180.*]
    Dnia 2017-07-06 o godz. 22:00 falenta napisał(a):
    > Cały przekręt, sam finger jako wspólny mianownik może być przepleciony. Spis postaram się zdobyć .Pozdrawiam Cię i dziękuję.
    ___________________________________________________________________________________________________________
    Ok, ten najnowszy spis wierzytelności byłby bardzo przydatny, bo jestem ciekawy czy ,,tajemniczy" nabywca od Open Finance obligacji zmienił się. Druga sprawa to tutaj przekręt trwa już dosyć długo dlatego ja się postaram opisać na zasadzie suchych faktów działalność spółdzielni K. wraz z kolesiami z łodzi od jesieni 2015.

p.s Co ciekawe podobny numer usiłowali przeprowadzić na Gancie, dotarłem do bardzo ciekawych materiałów.
    W 2013 nasz bohater tak mówił ,,- Uważam, że inwestycja w Ganta jest bardzo perspektywiczna, o czym rynek szybko się przekona po dopięciu porozumienia z wierzycielami. To pozwoli dobrze dopasować zapadalność długu do przychodów. Zarząd będzie miał czas na pracę operacyjną i powrót do budowania – mówi A.K
    Jak skończył Gant wszyscy wiemy. Ale to był dla nich poligon doświadczalny.

Polecam też mocno tym którzy się interesują tematem, SYSTEM GWARANT naszego bohatera, naprawdę głęboko przekopuję ( i nie tylko ja :) ), nawet jest tam nasz kochany ,,notariusz" Mariusz Wróblewski z łodzi, panu K w 2002 r. parafował akty notarialne :-)
    A System Gwarant robił takie ,,strzały" że prokuratura tylko rozkładała ręce.
    Malutki cytat ,, Jednak już w 2002 roku firma GWARANT zagarnęła weksel który był wystawiony dla banku, potem wypełniła go według swego uznania i indosowała go na inną firmę (mieszczącą się w tym samym pokoju :-0 ) ... no i od ładnych paru lat komornik ściąga kasę z renty ojca.
    Smaczku sprawie niech doda fakt, że właściciel firmy GWARANT był jednocześnie przewodniczącym rady nadzorczej banku SPOŁEM oraz prezesem firmy, będącej jednym z głównych udziałowców banku SPOŁEM. Sprawy karne są z miejsca przekazywane do prokuratury w Łodzi, gdzie są umarzane. Weksli były tysiące, a łódzki sąd w pewnym momencie dostał"zatwardzenia" nie mogąc przerobić pozwów o zapłaty z tych weksli.
    W jakim my kraju żyjemy? Może tutaj ktoś nam pomoże. Może znajdzie się prawnik, który pomoże uzyskać w sądzie sprawiedliwość ? Mam kontakt z innymi poszkodowanymi w taki sam sposób.
    Proszę o pomoc."
    ___________________________________________________________________________________________________________
    Także o ile mnie nie zamordują (chociaż daremnie bo kopię wszystkiego co piszę trzymają w chmurze również osoby trzecie więc nic wam to nie da :), postaram się powysyłać to wszystko)
    Pozdrawiam

• Re: O ,,prezesie” paluchowskim słów kilka. Opis sukcesu z B3system SA Autor: ~Bubu [94.254.145.*]
    Chmura to dobra sprawą.... A poważnie to trzeba coś wymyślić
  • Re: O ,,prezesie” paluchowskim słów kilka. Opis sukcesu z B3system SA Autor: ~monika [37.248.52.*]
    dodać jeszcze trzeba Łódź" jak oskubać inwalidów i wyłudzić pieniądze ' Gazeta Wyborcza 24.09.2005 r.
  • Re: O ,,prezesie” paluchowskim słów kilka. Opis sukcesu z B3system SA Autor: falenta [37.47.206.*]
    Materiał trafi do około 500 osób także wszystkich nas nie wybiją.No i na wiejską.
  • Re: O ,,prezesie” paluchowskim słów kilka. Opis sukcesu z B3system SA Autor: ~snajper [176.221.122.*]
    Dnia 2017-07-05 o godz. 16:43 ~myslacy napisał(a):
    > Dnia 2017-07-05 o godz. 16:26 ~mroczneśredniowiecz napisał(a):
    > > Aby robić takie rzeczy, trzeba czuć bezkarność. Czuł ją już w Drewexie.
    > > Skąd się brała?
    > > Może odpowiedź jest tutaj:
    > >
    > > http://katalog.bip.ipn.gov.pl/informacje/141100
    > >
    > > Jeśli tak, to całość nabiera kolorów.
    > __________________________________________________________________________________________________________
    > Bardzo ciekawy trop.
    > Tutaj się wszystkiego można spodziewać, nie wiesz czy PAWEŁ TOMASZ PALUCHOWSKI urodzony 1973 jest powiązany rodzinnie z bohaterem ,,teczki"?
    > Parasol ochronny rozciągnięty nad nim biorąc pod uwagę już upadłe IQMedica, EFH, i holdingu MGB jest zastanawiający.
    >

powiadomcie pana Ziobrę o Paluchowskim i jego roli w tych spółkach
  • Re: O ,,prezesie” paluchowskim słów kilka. Opis sukcesu z B3system SA Autor: ~Aero [82.177.177.*]
    Po lekturze listy ostrzeżeń uważam, że chyba najwyższa pora, aby człowiek o takich dokonaniach przestał pełnić funkcję Prezesa w spółce, w której jesteśmy zaangażowani kapitałowo
  • Re: O ,,prezesie” paluchowskim słów kilka. Opis sukcesu z B3system SA Autor: falenta [37.47.233.*]
    Odzywają się pokrzywdzeni z innych spółek ,tylko że to tylko koziol ofiarny, trzeba mocodawcow .
  • Re: O ,,prezesie” paluchowskim słów kilka. Opis sukcesu z B3system SA Autor: ~monika [95.41.42.*]
    działać-czas ucieka,pozdrawiam
  • Re: O ,,prezesie” paluchowskim słów kilka. Opis sukcesu z B3system SA Autor: ~Aero [212.180.231.*]
    Ciekawe
  • Re: O ,,prezesie” paluchowskim słów kilka. Opis sukcesu z B3system SA Autor: ~Uhu [31.60.143.*]
    No to można dodać jedno do tego że PiS nie pozwoli by mu włos z głowy spadl
  • Re: O ,,prezesie” paluchowskim słów kilka. Opis sukcesu z B3system SA Autor: ~Aero [212.180.231.*]
    Dnia 2019-12-07 o godz. 19:31 ~Uhu napisał(a):
    > No to można dodać jedno do tego że PiS nie pozwoli by mu włos z głowy spadl

Może mu nie spadać, mnie to obojętne. Niech tylko wyda to co należy do nas i nie ogranicza naszych praw majątkowych i korporacyjnych.
    Tylko tyle
  • Re: O ,,prezesie” paluchowskim słów kilka. Opis sukcesu z B3system SA Autor: ~Pl [185.104.184.*]
    ten człowiek powinien mieć sądowy zakaz zajmowania stanowisk we władzach spółek i zakaz prowadzenia DG
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2017-05-04 15:25:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.