• prezes uspokaja .... inwestor!! Autor: ~norbijakgorbi [37.47.210.*]
    http://www.fota.pl/system/public/fota/List%20Prezesa%20do%20Akcjonariuszy_aktualna%20sytuacja_07062017.pdf
  • Re: prezes uspokaja .... inwestor!! Autor: ~pieknie [37.47.210.*]
    To jutro zamykamy lukę na 0,7 :)
  • Re: prezes uspokaja .... inwestor!! Autor: ~qqq [85.237.190.*]
    Ja nie wiem, czy niektórzy na słowo "inwestor" rzucone w jakimkolwiek kontekście reagują jak psy Pawłowa na dzwonek, czy to objaw zbiorowej histerii?

Wytłumaczcie mi, bo nie rozumiem - jest spółka w likwidacji, zadłużona po uszy, bez pomysłu, bez ludzi, bez klientów, dostawców i bez towaru. Ale za to z maksymalnie zepsutą na rynku renomą. W dodatku prezesem - krętaczem.

A wy się łudzicie, że tu się nagle znajdzie ktoś, kto z własnej kieszeni wyłoży ze sto baniek - tak na start - tylko w imię czego?
    Bo co, bo rynek motoryzacyjny jest zarąbiście wielki? To za sto baniek można sobie zbudować przyzwoitą spółkę, od początku do końca i wojować.

Ale na słowo "inwestor" dostajecie jakiegoś obłędu.
    Może mi to ktoś wyjaśnić?
  • Re: prezes uspokaja .... inwestor!! Autor: ~kwota [188.146.17.*]
    Dnia 2017-06-09 o godz. 10:06 ~qqq napisał(a):
    > Ja nie wiem, czy niektórzy na słowo "inwestor" rzucone w jakimkolwiek kontekście reagują jak psy Pawłowa na dzwonek, czy to objaw zbiorowej histerii?
    >
    > Wytłumaczcie mi, bo nie rozumiem - jest spółka w likwidacji, zadłużona po uszy, bez pomysłu, bez ludzi, bez klientów, dostawców i bez towaru. Ale za to z maksymalnie zepsutą na rynku renomą. W dodatku prezesem - krętaczem.
    >
    > A wy się łudzicie, że tu się nagle znajdzie ktoś, kto z własnej kieszeni wyłoży ze sto baniek - tak na start - tylko w imię czego?
    > Bo co, bo rynek motoryzacyjny jest zarąbiście wielki? To za sto baniek można sobie zbudować przyzwoitą spółkę, od początku do końca i wojować.
    >
    > Ale na słowo "inwestor" dostajecie jakiegoś obłędu.
    > Może mi to ktoś wyjaśnić?

, że prezes krętacz to pełna zgoda, bo niedaleko padło jabłko od jabłoni.
    W tej całej historii "restrukturyzacji" po części utajnionej, po części "przejrzyście" jawnej z niejednym "profesjonalnym" podmiotem fota się bratał niszcząc kolejnych drobnych akcjonariuszy.
    Ale foty działania "naprawcze" mają się chyba już ku końcowi, chociaż i nie wiadomo, co manipulant jeszcze odtajni (?)!
    ...jakkolwiek... nastąpi wóz albo przewóz i koniec foty.
    PS
    za sto baniek na start - pewnie, że można...
    ale może można i za pięćdziesiąt (?)  - a nowy inwestor szybko to wyprowadzi...

• Re: prezes uspokaja .... inwestor!! Autor: ~Morawiecki [37.47.232.*]
    Zamieniam Wilbo na Fote
  • Re: prezes uspokaja .... inwestor!! Autor: ~ad [195.47.201.*]
    tylko nie chcą już oddawać :)
[x]
FOTA 0,00% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.