• czy jest jakas szansa? Autor: ~kr [151.229.250.*]
    czy z tego cos jeszcze bedzie ?
  • Re: czy jest jakas szansa? Autor: brooklyn81 [82.8.227.*]
    jak widac nikt sie ta spolka nie interesuje, obroty zamarly, kurs spada i pewnie wielu z nas ( ze mna wlacznie) siedzi i marzy juz tylko o tym, zeby wyjsc z tad bez straty...no kibel straszny...zero pozytywnych newsow, spolka w postepowaniu senacyjnym...nikt nie wie co dalej...

pozdro dla wytrwalych!

ps. raf, siedzisz tutaj jeszcze?
  • czy jest jakas szansa? Autor: ~raf [195.182.23.*]
    Jestem, licząc na sam nie wiem co.
  • Re: czy jest jakas szansa? Autor: brooklyn81 [94.195.234.*]
    Jakieś małe odbicie należy się tu jak psu buda.. mam te akcje od kwietnia zeszłego roku ( oczywiście kupione na samej gorce) i w tym czasie był tylko jeden skok na 1,63 i od tamtej pory zjazd z małymi przerwami.. nie wiem czy można liczyć na jakieś pozytywne newsy ze spółki bo wiadomo co teraz się tam dzieje, czy może postawić tutaj krzyżyk i pogodzić się ze strata? Sam nie wiem czemu jeszcze usrednialem to badziewie w trakcie ostatnich spadków, teraz tylko sznur i się wieszać!

Jak mawiał kiedyś mój dziadek: "live is brutal and full of zasadzka"
  • czy jest jakas szansa? Autor: ~raf [195.182.23.*]
    Ruch praktycznie żaden, nikt tego nie kupuje i wszyscy utopieni czekają na jakiś podskok.
    Wartość teoretyczna 22.85 zł Potencjał zmiany+2556.74% - szkoda, że nie podniesie się do 2,5 zł wtedy uciekłbym na zero.
    Sanacja.. i ciekawe co dalej... czekam...ale ciągle spada... było 1,10 zł utrzymywane spory czas...teraz już jest poziom.. 85 gr..
    Może jaki gruby wszedłby tutaj pod spekulację...podniósł kurs i potem wodospad...
[x]
REDWOOD -15,25% 0,05 2019-04-30 11:15:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.