• PÓŁNOC Autor: ~AS [212.109.132.*]
    http://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=2499862 POZDRAWIAM
  • Re: PÓŁNOC Autor: ~ja [212.109.132.*]
    Pięknie będzie tej Wiosny
  • Re: PÓŁNOC Autor: ~ixi [212.109.132.*]
    Drony POleciały
  • Re: PÓŁNOC Autor: ~sykacz [77.252.68.*]
    no to macie tą północ - 7% :)
  • Re: PÓŁNOC Autor: ~drun [88.156.158.*]
    -7,46 %
  • Re: PÓŁNOC Autor: ~Baziak [188.146.6.*]
    I znowu podciąganie kilkoma akcjami celem dalszego wywalania.
  • Re: PÓŁNOC Autor: ~Andre [89.65.200.*]
    Niedługo przebijemy 90 gr
  • Re: PÓŁNOC Autor: ~Olender [109.241.96.*]
    Dnia 2017-04-22 o godz. 16:06 ~Andre napisał(a):
    > Niedługo przebijemy 90 gr

Nie obraź się ale chyba miałeś na myśli 60 gr... Naprawdę napędzanie na kupno nie ma sensu bo wszyscy czekają na wprowadzenie akcji z PP. Dopóki tego nie będzie to nikt nie będzie się bawił w kupno akcji...
  • Re: PÓŁNOC Autor: ~mechsio [91.225.11.*]
    Olender nie obraź sie ale w kółko powtarzasz ze wszyscy czekaja na akcje z nowej emisji i ze nie będzie wzrostów. To sie robi już niesmaczne. Nie namawiam ani na spadki ani na wzrosty.
  • Re: PÓŁNOC Autor: ~andre [89.65.200.*]
    wykres wyglada dobrze
  • Re: PÓŁNOC Autor: ~Olender [109.241.96.*]
    Dnia 2017-04-23 o godz. 19:01 ~mechsio napisał(a):
    > Olender nie obraź sie ale w kółko powtarzasz ze wszyscy czekaja na akcje z nowej emisji i ze nie będzie wzrostów. To sie robi już niesmaczne. Nie namawiam ani na spadki ani na wzrosty.

Masz rację... cały czas o tym mówię ponieważ miały być puszczone w giełdę już miesiąc temu a pojawiły się jakieś dziwne błędy formalne itp. Jestem tutaj bardzo długo i jak się przyjrzysz ruchom to dojdziesz tutaj wniosków, że działania na giełdzie mają na celu wyzbycie się akcji a wzrost kursu jedynie utrzymuje cenę po której są one pozbywane. Mam dziwne wrażenie akcje z PP będą wrzucone na giełdę po 30 czerwca jak Kierulom skończy się lock up.

Nie smaczne to są działanie zarządu SoftBlue dotyczące akcji z PP oraz kontraktu za 16 mln "nie wiadomo z kim, nie wiadomo za co"

Też nie namawiam na spadki.... a we wzrosty mam bardzo uzasadnione wątpliwości.

To jest moja opinia.

A wg Ciebie Olender Kierule będą wywalać akcje po 30 czerwca? Moim zdaniem nie. Chociaz na tym qrest wie NC wszystko możliwe. Generalnie ja myślę, że tu wyniki będą coraz lepsze. A siedze tu też niestety od samego początku i miałem okazje wywalić z zyskiem 2 razy ale tego nie zrobiłem. Nie podoba mi sie to powiązanie z Borutą i tym kłamcą Złotoustym z Boruty, ale jeśli dzięki temu SB będzie miało co robić to mam to w d. Wyniki za I i II kwartal powinny być dobre. Mieli co teraz robić w I kwartale z BlueDustem, robią ten projekt dla Pabianic. Ma wpłynąć dofinansowanie na bezzałogowce itd. Dołek wg mnie mamy już za nami. Jesli ta ostatnia umowa to nie przekręt to wyniki będą bardzo dobre w perspektywie roku więc i kurs siłą rzeczy powinien się poprawić znacząco. To jest moja opinia.
  • Re: PÓŁNOC Autor: ~Cienki_Bolek [79.191.226.*]
    Baju baju... 10 gr gr już w maju :)
    Bez komentarza Bolku. Kapitalizacja 2,6 mln w maju? Chyba zapomniałeś wziąć tabletek
[x]
SOFTBLUE -3,14% 0,22 2026-07-01 15:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.