Dnia 2017-04-22 o godz. 16:06 ~Andre napisał(a): > Niedługo przebijemy 90 gr
Nie obraź się ale chyba miałeś na myśli 60 gr... Naprawdę napędzanie na kupno nie ma sensu bo wszyscy czekają na wprowadzenie akcji z PP. Dopóki tego nie będzie to nikt nie będzie się bawił w kupno akcji...
Olender nie obraź sie ale w kółko powtarzasz ze wszyscy czekaja na akcje z nowej emisji i ze nie będzie wzrostów. To sie robi już niesmaczne. Nie namawiam ani na spadki ani na wzrosty.
Dnia 2017-04-23 o godz. 19:01 ~mechsio napisał(a): > Olender nie obraź sie ale w kółko powtarzasz ze wszyscy czekaja na akcje z nowej emisji i ze nie będzie wzrostów. To sie robi już niesmaczne. Nie namawiam ani na spadki ani na wzrosty.
Masz rację... cały czas o tym mówię ponieważ miały być puszczone w giełdę już miesiąc temu a pojawiły się jakieś dziwne błędy formalne itp. Jestem tutaj bardzo długo i jak się przyjrzysz ruchom to dojdziesz tutaj wniosków, że działania na giełdzie mają na celu wyzbycie się akcji a wzrost kursu jedynie utrzymuje cenę po której są one pozbywane. Mam dziwne wrażenie akcje z PP będą wrzucone na giełdę po 30 czerwca jak Kierulom skończy się lock up.
Nie smaczne to są działanie zarządu SoftBlue dotyczące akcji z PP oraz kontraktu za 16 mln "nie wiadomo z kim, nie wiadomo za co"
Też nie namawiam na spadki.... a we wzrosty mam bardzo uzasadnione wątpliwości.
A wg Ciebie Olender Kierule będą wywalać akcje po 30 czerwca? Moim zdaniem nie. Chociaz na tym qrest wie NC wszystko możliwe. Generalnie ja myślę, że tu wyniki będą coraz lepsze. A siedze tu też niestety od samego początku i miałem okazje wywalić z zyskiem 2 razy ale tego nie zrobiłem. Nie podoba mi sie to powiązanie z Borutą i tym kłamcą Złotoustym z Boruty, ale jeśli dzięki temu SB będzie miało co robić to mam to w d. Wyniki za I i II kwartal powinny być dobre. Mieli co teraz robić w I kwartale z BlueDustem, robią ten projekt dla Pabianic. Ma wpłynąć dofinansowanie na bezzałogowce itd. Dołek wg mnie mamy już za nami. Jesli ta ostatnia umowa to nie przekręt to wyniki będą bardzo dobre w perspektywie roku więc i kurs siłą rzeczy powinien się poprawić znacząco. To jest moja opinia.